Guvernul insistă să le confiște mașina, celor care depășesc viteza legală
![]() ![]() ![]() |
Guvernul insistă să le confiște mașina, celor care depășesc viteza legală
s_j_teo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Intrebari:
1) Conduc masina lui s_j_teo sau a altuia, ne intoarcem de la o chermeza. El a baut cateva pahare de vin, eu nu, fiindca sunt pe tratament cu antibiotice. Rulam, e noapte, vreme buna. Mergem pe un DN, nu observ ca am intrat intr-o localitate, si ma opreste "siguranta si incredere" cu 110 kmh. Are dreptul sa confiste masina pe care o conduc chiar daca nu e a mea? Sa inteleg ca s_j_teo ramane fara masina desi nu a facut nimic? Ma da in judecata pe mine sa-i platesc masina? Da politia sa o recupereze? Ce se intampla cu masinile confiscate? Le ciordesc politistii? Daca de exemplu, sunt soferul unui bastan si conduc un Mertzan de 200 000 eur, platesc restul vietii la el, platesc si copii si nu-l acopar! Dar autostrazile unde sunt? Podurile? Avem in continuare cea mai de cacao retea de drumuri, vai de cucu nostru. Astia (adica toti de la guvernare) nu-s capabili sa faca nimic bun. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Un algoritm de calcul în care:
- depasirea de viteza si valoarea autoturismului în mod direct proportional; - perioada de la ultima abatere în mod invers proportional. Ar fi bine? Daca te grabesti prea tare, platesti direct proportional cu graba proprie si astfel incat sa te usture (desi la estimari de valoare, ar trebui sa le dea un EuroTax la fiecare echipaj radar - nu este fezabil întrucât de-abia citesc codul rutier si normele de aplicare), iar daca te grabesti in mod repetat, creste "cotizatia". Dar cum este doar un proiect, va muri ca multe altele. Apropos, dom' ministru al Justitiei a incasat bani frumosi pe consultanta la proiectele de cod civil/penal, cod de procedura civila/penala, dar le-a retras în graba mare. Nici nu au apucat unii sa vada ce au platit. Asa-i în tenis! |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(dizzy @ 8 Oct 2009, 08:34) Intrebari: Conduc masina lui s_j_teo sau a altuia, ne intoarcem de la o chermeza. El a baut cateva pahare de vin, eu nu, fiindca sunt pe tratament cu antibiotice. Rulam, e noapte, vreme buna. Mergem pe un DN, nu observ ca am intrat intr-o localitate, si ma opreste "siguranta si incredere" cu 110 kmh. 1. Are dreptul sa confiste masina pe care o conduc chiar daca nu e a mea? 2. Sa inteleg ca s_j_teo ramane fara masina desi nu a facut nimic? 3. Ma da in judecata pe mine sa-i platesc masina? [...] 1. Conform proiectului, da, pt ca...vezi 2. 2. Ba da, a incredintat masina unui vitezoman/inconstient. 3. Da, sau fifty-fifty, tu pt ca n-ai respectat legea, el ca-si asuma un risc dind masina altcuiva. Daca stii ca risti sa platesti o viata in caz de "doamne fereste", e foarte posibil sa se circule mai atent. Numai ca nu e chiar aplicabil la noi unde constitutia iti garanteaza proprietatea sau cum naiba e exprimarea aia... Cum spunea cineva, la nemti chiar credeti ca democratia s-a creat cu frumosul? Nu, cu legi drastice aplicate. La ei am vazut ceva "frumos" pentru prima oara, la noi inca nu aparuse asa semnalizare (prin '97). E democratie la ei, da? OK, portiune de drum in lucru, ingustat, semnalizat cu vopsea galbena si "ghirlanda" de becuri galbene. La intrare in portiune, semn cu 40 km/h restrictie. E democratie, daca vreau intru si cu 60-70, nu? Ei bine, PRIMUL bec din ghirlanda era unul gen FLASH, dupa doua flash-uri in ochi uitai de democratie si mergeai cu 40. This post has been edited by diaconuliviu: 8 Oct 2009, 09:29 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord cu aceasta lege si cu marirea amenzilor. in romania nu se respecta nimic. in oras daca mergi cu 60km/h, nu sta nimeni in spatele tau, sau mai rau, iti dau si flashuri(desi mergi cu viteza maxima legala, pe unele portiuni). depasirile pe linia de tramvai(ex: mihai bravu, stefan cel mare, colentina etc) se practica la greu. Ar trebui instalate mai multe camere pentru amedarea tuturor. si cu amenzi mari(raportate la salariul mediu lunar) pentru potolirea acestor asa zisi soferi. si cu parcatul masinilor aiurea, care incurca traficul, si sunt parcate pe interzis, la fel.
ex: azi pe floreasca mergeam toti cu 60km/h, in coloana si vine unu cu un audi, smecher omu ce sa zic, si se cam grabea. a facut el niste s-uri printre masini, si apoi a ramas la stop ca tot omul. nu a castigat nimic, ca a ramas blocat ca fraierul pe banda a 2a. ei nu inteleg ca se agita de pomana, consuma si mult, si nu castiga nimic. mai incurca si traficul. dar na, numai in romania am vazut asta. |
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.610 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dizzy @ 8 Oct 2009, 09:34) Rulam, e noapte, vreme buna. Mergem pe un DN, nu observ ca am intrat intr-o localitate, si ma opreste "siguranta si incredere" cu 110 kmh Si de ce ma rog trebuie sa mergi cu 110km/h prin localitate? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Pentru ca a fost o clipa neatent si nu a observat ca a intrat in localitatate ... si probabil va intra in grupul de copii care merg pe jos la scoala din satul vecin ca statul nu mai are bani nici de mentinerea scolilor, dar nici de transportul elevilor ...
Si cum pe DN se circula cu maxim 100 km/h ... este absolvit de vina ... |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Lucrurile sunt destul de complicate. Din start nu sunt de acord cu retinutul/luatul masinii pentru simplul motiv ca este un lucru pentru care ai muncit indiferent de valoarea masinii. Mai intai ar fi trebuit sa fie analizate cauzele care duc la accidentele grave de exemplu. Mai curand as pune o sanctiune de retinere a permisului pe 3 sau 5 ani de zile fara posibilitatea de reducere a pedepsei. Democratia se face cu legi (chiar dure) dar in paralel trebuie sa si oferi ceva. La noi infrastructura nu numai ca lipseste cu desavarsire dar nici macar nu se omoara cu firea sa o puna pe picioare. Daca as sti ca in 6 ani avem autostrazi in toata tara as mai zice dar normal ca atunci se merge pe DN1 cu viteza mare. Este ca si cum stai la panda sa dai amenzi cand lumea arunca hartiile pe jos pe strada dar nu pui cosuri de gunoi sau dau deja pe afara sau sunt rupte.
This post has been edited by ionutctn: 8 Oct 2009, 10:06 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
acidentele grave sunt din cauza soselele,in valuri,pai cum sa nu faci accident.cand pe drum european la 90 la ora,joaca masina pe sosea in toate partile,mai prinzi un sant de la camioane,care te arunca in sant.etc.
Is porma vine gaboru si zice,mortu e de vina ca nu a adaptata viteza. ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Dizzi, cred ca acum se vor vedea cine iti sunt adevaratii prieteni... daca ii dai masina cuiva si ala desi stie care sunt consecintele incalca legea nu-l poti numi prieten.
Eu as confisca masina mai degraba in cazurile de conducere sub influenta alcoolului. Problema in tara asta nu este ca nu avem legi, ci ca nu se aplica. Ce, acum amenzile sunt mici? Dar eu nu am vazut pe nimeni amendat ca a depasit coloana oprita la semafor, pe linia de tramvai, printre refugii etc. De exemplu din cauza dobitocilor astora astazi am facut cu tramvaiul 10 minute intre doua statii cand in mod normal se fac vreo 2. In schimb apare seful politiei la tv si arunca pe post niste statistici referitoare la sanctiunile aplicate de ei scoase din burta. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ionut,pai faza cu panda,nu o facem numai noi,era o emisiune la tv pe explorer parca,cum politia din miami,punea un coleg sa treaca strada cand masinile sunt aproape,adica cand nu mai aveau timp sa opreasca la trecere,si porma colegu lor le oprea si pac amenda.
Si se mai si laudau ca iaute cati infractori,pai sa nu-i _uti in gura? ![]() This post has been edited by C@talin: 8 Oct 2009, 10:02 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
C@talin |
![]()
|
normal ca incetinesti,da se mai imtampla sa mergi cu 90 si sa vezi dictai crateru in mijlocu soselei in ultimu moment.cum mai adaptezi tu viteza.Uni am vazut ca se pot speria foarte tare la faze dastea.
Io la faze dastea nici nu clipesc si trec prin el, asta e se rupe masina,da evit sa calc frana ,ca sa derapej si sa ajung in santz. Poate alti s-ar bloca la faze dastea,si ii vezi prin copaci si santuri. Si porma iar vine gaboru,ca domle a derapat ca avea viteza,si groapa navea nici o vina,mititica,e si ea o groapa,masinile o deranjeaza. ![]() In curbe destul de largi unde se merge ok pe afara cu 80-90,si pac mai apare un damb la o roata,si simt cu fuge masina.pai acolo sa nu te puna dracu sa apesi frana ca ai bielito ,blana,sa stea botu drept. This post has been edited by C@talin: 8 Oct 2009, 10:12 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Highwayman |
![]()
|
Legat de asta, eu sunt curios cate amenzi a primit un administrator de drum in tara asta pentru starea acestuia.
Si ai dreptate C@talin cu obstacolele astea aparute din senin.... eu am ramas fara catalizator de la un val de-asta. This post has been edited by Highwayman: 8 Oct 2009, 10:16 |
--------------------
-
-
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...dn2 intre sinesti si movilita, sleauri de la camioane, pe autostrada a1, mergeam intr-o seara pe banda 1 cu 100 km/h ca veneam de departe si eram obosit si dintr-o data intru pe niste sleauri de am crezut ca mi s-aintimplat ceva la directie...
![]() ...iar din cauza unei gropi observata in ultimul moment ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 8 Oct 2009, 10:28 |
--------------------
...
...
...
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Iarasi ati deviat. Va rog continuari OnTopic exclusiv ca sa nu se inchida si acest topic. Multumim,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu sincer nu inteleg ce treaba au drumurile proaste cu faptul ca ti se confisca masina daca mergi cu peste 50km la ora peste viteza maxima.
Adica, daca ai dat intr-o groapa ai voie sa mergi prin oras cu 100km/h ? Prea multi sunt isterici pe sosele si merg cu viteza foarte mare. Si n-ar fi o problema asta, dar mor oameni. E o trecere de pietoni la mine aici, unde trebuie sa stai vreo 5 min ca sa poti sa traversezi... toti au peste 80 la ora si daca te apuci sa traversezi cu tupeu, risti sa te pocneasca vreunu, cum s-a mai intamplat... Mai vezi cate unu care face cu mana, doar sa fie lasat sa traverseze. Noi romanii, oricum stim doar sa ne plangem si sa ne cerem drepturile, dar cand e vorba sa le respectam pe ale altora, mai greu... |
--------------------
-
-
-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de acord sa se inaspreasca legislatia in acest sens. dar si amenzile sa se dea direct proportional cu venitul declarat sau cu ce ai inregistrat pe la fisc.
Mai ales ca sunt destui la noi care traiesc din te miri ce, dar au masini si case de sute de mii de euro. sa simta toti amenda. nu eu iau 1000 lei aproape juma de salariu si ala cu X5 la fel, banii de pranz. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu e buna ideea, ca sunt foarte multi care n-au nimic pe numele lor...
|
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Propun ca amenda să fie înlocuită cu munca în folosul comunității, la discreția organului constatator.
![]() Pe cefosul din Q7 s-ar putea să-l atingă mai tare măturarea unui parc, decât 1000 RON amendă... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Plătește organul supraveghetor și pe unul fără ceafă, în timp ce el stă pe bancă și mănâncă semințe. Trebuie să gândiți românește!
This post has been edited by Lostboy: 8 Oct 2009, 11:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(C@talin @ 8 Oct 2009, 09:58) acidentele grave sunt din cauza soselele,in valuri,pai cum sa nu faci accident.cand pe drum european la 90 la ora,joaca masina pe sosea in toate partile,mai prinzi un sant de la camioane,care te arunca in sant.etc. Is porma vine gaboru si zice,mortu e de vina ca nu a adaptata viteza. ![]() ![]() Si are dreptate. Cum a mai spus cineva. QUOTE(Highwayman @ 8 Oct 2009, 10:01) [...] Problema in tara asta nu este ca nu avem legi, ci ca nu se aplica. Ce, acum amenzile sunt mici? Dar eu nu am vazut pe nimeni amendat ca a depasit coloana oprita la semafor, pe linia de tramvai, printre refugii etc. [...] Nu sint mici amenzile pentru tine, pentru mine, pentru cei su salarii. Cum spuneam, pentru mine 300 ron ma lasa nemincat o saptamina, doua, pentru ala cu "bamvau', minca-ti-as" sint banii de scobitori pe o ora. Ala nu simte daca plateste aia 300 ron dar, culmea, tocmai el e ala care depaseste coloana, iti taie fața, alearga cu 150 in localitate. Daca adaptezi amenda la valoarea masinii..averii, etc, sa vezi ce simte si sade linistit. Daca in loc de loganuri de jde mii de euro ar dota politia cu camere cu sistem de inregistrare "redundant" (inregistrare in mai multe locatii, sa nu poata sterge banda sa ia spaga), ar fi si mai bine. Daca i-ar suspenda permisul 5 ani fara drept de reducere, la fel. QUOTE(C@talin @ 8 Oct 2009, 10:02) ionut,pai faza cu panda,nu o facem numai noi,[...] Problema e ca la noi NUMAI PINDA se face. La ailalti mai capeti o indrumare, mai vezi si semnele montate logic, mai vezi si viteze mai mari acolo unde se poate, nu un simplu 50 in localitate ca e mai simplu si asa zice legea. QUOTE(Highwayman @ 8 Oct 2009, 10:12) Legat de asta, eu sunt curios cate amenzi a primit un administrator de drum in tara asta pentru starea acestuia. [...] Niciuna. Nici soferii care ies in asfalt cu masina plina de noroi, incarcata cu bolovani care-ti cad tie pe capota, etc. Asta ar face parte din preventia facuta de politie si administratori. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi în cazul ăsta nicio lege nu mai are valoare. Totuși, poate odată și odată, se vor respecta și aplica așa cum trebuie.
|
--------------------
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
E ilegal ca imi confiste masina atat timp cat e proprietatea mea , eu platesc rate si eu ma chinui sa o intretin , daca incalc legea eu trebuie sa primesc pedeapsa sau amenda , a iti lua masina fara o hotarare judecatoreasca e practic furt !
Cat despre noua lege nu e decat o incurajare spre marirea spagii ce o dai politistului ca sa nu te lasa fara masina Sunt altele de pus la punct in tara asta de 2 lei pana la o astfel de lege . |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu-i bre deloc ilegal. Dacă mă ameninți cu pistolul, adică atentezi la viața mea, vei fi arestat, și asta pe loc, nu după un proces. Când mergi cu 100 km/h în oraș, faci exact același lucru, atentezi la viața mea, prin urmare...
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.610 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 8 Oct 2009, 12:16) E ilegal ca imi confiste masina atat timp cat e proprietatea mea , eu platesc rate si eu ma chinui sa o intretin , daca incalc legea eu trebuie sa primesc pedeapsa sau amenda , a iti lua masina fara o hotarare judecatoreasca e practic furt ! Daca nu iti convine, nu circuli cu masina. Simplu. Pe aia 50km/h in localitate se bazeaza multi. O depasire a unei masini stationate, o schimbare de directie, o iesire de pe un drum secundar, etc ...Daca tu mergi cu 100km/h in localitate ce crezi ca se intampla? This post has been edited by IRONICK: 8 Oct 2009, 11:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 8 Oct 2009, 20:16) E ilegal ca imi confiste masina atat timp cat e proprietatea mea , eu platesc rate si eu ma chinui sa o intretin , daca incalc legea eu trebuie sa primesc pedeapsa sau amenda , a iti lua masina fara o hotarare judecatoreasca e practic furt ! Sefu' care platesti rate la banca pentru conserva: aia e proprietatea ta cata vreme nu o folosesti ca pe o arma prin care pui in pericol siguranta celorlalti. In momentul in care depasesti viteza legala cu peste 50km/h iti folosesti masina ca pe o arma impotriva celorlalti si trebuie sa iti fie confiscata acea arma. Simplu.Din pacate, in minunata legislatie romaneasca nu exista acea notiune de "sofat periculos", care sa legitimeze dreptul gaborului de a-ti confisca conserva. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 8 Oct 2009, 08:09) 2. Nu, dar ar putea introduce amenzi functie de declaratia de avere, cota parte din valoarea declarata. Sau dupa ce gasesc pe la fisc, adm financiara. Asa incit daca pe mine ma ustura 3 milioane amenda, pe el l-ar ustura 300 de milioane. Asa, eu ramin nemincat 2 saptamini, el ramine fara goldenspritul din seara aia sau fara cafeaua imbunatatita. Idee mai proasta ca asta nici pe vremea comunistilor ailalti nu putea fii debitata.... QUOTE(L!nuX @ 8 Oct 2009, 12:16) E ilegal ca imi confiste masina atat timp cat e proprietatea mea Corect QUOTE(C a t a l i n @ 8 Oct 2009, 12:19) Total fals...am mers de nenumarate ori cu 100km/ora in Vienna si a fost foarte sigur si legal (ghici din trei incercari de ce)......nu vrei tu minister de transporturi sa faci niste autostrazi mai intai si apoi sa vorbesti de confiscari si bull shit-uri? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE am mers de nenumarate ori cu 100km/ora in Vienna In zone cu limita de viteza de 50? Nu te cred! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:31 |