Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cei care aveti geamuri electrice, ati pus toti macarale de solenza sau se mai potriveste si altceva?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
florian_vasy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 14 May 09 From: Rahova - Bucuresti - Romania ![]() |
salut...eu mi-am luat masina cu geamuri electrice direct montate...si am si modul de geamuri....cand inchid masina mi se ridica automat si gemurile.....dar motorasul de pe dreapta s-a ars si cel de pe stanga cum am mai citit si pe aici se ridica cam greu.
am desfacut fata de usa si am scos macaraua....intrebarea mea este....(ca nu stiu de pe ce masina e luat sistemul) ce masina are motorase bosh la geamuri...eventual o sa pun o fotografie. Butoanele tot in fata schimbatorului de viteze le am si eu (cum am vazut in niste poze mai sus) si sunt foarte accesibile chiar...numai k ale mele sunt ceva mai frumushele ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005
- B 117 FLO 1.5 dci - 101 ponei
|
|
24DYG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 September 09 ![]() |
eu pe a mea am pus macarale de solenza(defapt am adaptat
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
- ct24dyg
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
tu si restu
![]() This post has been edited by djasu82: 16 Sep 2009, 20:32 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
sal.am si eu o intrebare, poate sa-mi spuna si mie cineva cat ati dat pe 2 macarale elctrice de solenta. fiidca mie mi-a cerut cineva 260 ron pe bucata.ms anticipat.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
era 165 lei asta vara in vitan bucata de macara electrica solentza ...
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cu 130 de lei le cumperi pe ambele de pe pantelimon
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
unde man ? poate bucata sa fie atata . daca sunt cum zici tu 2 bucati macara electrica slz cu tot cu motor maine ma duc si iau 2 ... de fapt luni ca maine lucrez
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
sunt...gasesti la 70-100 lei in mai multe locuri....ale mele au fost o caruta de bani pentru ca au fost de origine si pe comanda
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
unde unde pana la urma ?
o adresa ceva? |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Tince1290 |
![]()
|
incearca unde a zis djasu
|
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
Tince1290 pai da si alea sunt de uzina
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
ce o fi asa de greu sa scri unde se afla acel magazin. in PANTELIMON asta am inteles dar unde ca este mare cartierul.
un punct de reper? |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai da ce tu esti din bucuresti ca nu vad absolut nimic la tine care sa scrie ca esti din bucuresti. In al doilea rand magazinele sunt pe bulevardul pantelimon pe linia lu 14 de la ultima intersectie pe partea dreapta spre cora . Nu e un singur magazin ci sunt 3 , bani sa ai si daci
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ionut81 |
![]()
|
e asa mai merge din 30-40 de magazine de piese auto am ramas la 3 .
mai putin de cautat. da sunt din Bucuresti mersi |
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
sal, mi-am luat o instalatie de geamuri electrice din aia ce se monteaza pe macaraua manuala. si am o problema cand urca geamu se inclina in fata, cum asi putea sa il reglez.deja ma dispera, m-am chinuit doua zile si nu am putut.rog un pic de ajutor de la voi.ms anticipat
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
P.Dan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 August 09 From: Timisoara ![]() |
De unde ai luat kitul? merge bine sau merge mai sacadat?
|
--------------------
BMW E39 520i
Ex Dacia SuperNova Rapsodie
2002
- TM
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
de mers merge bine coboara fff repede dar la mine cred k geamurile nu sunt reglate cum trebuie si urca foarte greu. kitu l-am luat de pe net. a mai luat cineva acel model si nu are probleme cu el.
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SERGIULICA04FUX @ 6 Nov 2009, 14:16) sal, mi-am luat o instalatie de geamuri electrice din aia ce se monteaza pe macaraua manuala. si am o problema cand urca geamu se inclina in fata, cum asi putea sa il reglez.deja ma dispera, m-am chinuit doua zile si nu am putut.rog un pic de ajutor de la voi.ms anticipat he he ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
intr-un sfarsit am reusit si eu azi. am rezolvat toate treburile cu ridicarea geamurilor.trebuiau un pic unse macaralele ca erau fara pic de ulei si acum merg perfect. p.s mai putin aia din dr la care ii este un pic stram axu. dar o sa rezolv problema. dar importat este ca ridica si coboara geamu un pic mai greu dar ii ok.
|
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
P.Dan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 27 August 09 From: Timisoara ![]() |
Incearca sa dai si cu niste spray silicon pe chederul de pe stalp, pe unde culiseaza geamul. De obicei acolo se aduna praf si ingreuneaza alunecarea. Eu am dat si a mers putin mai usor.
|
--------------------
BMW E39 520i
Ex Dacia SuperNova Rapsodie
2002
- TM
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ia incercati voi cu lichid de frana sa vedeti,cum e?uleiu se usuca si atrage praf.eu am dat cu lichid de frana pe macara si merge perfect
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
sa nu-ti pape tabla grije mare , cel mai bine e sa se puna corect geamul si o sa urce usor .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Si totusi cat costa macaralele de SZ in Buc?? Ca daca-s 130 ron amandoua, as vrea si eu. Problema ar fi ca nu prea ajung la Buc, dar asta poate s-ar rezolva cumva
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
and_rei |
![]()
|
nu cred ca ar afecta cu ceva firu ala de la macara.in fine.mai am una in caz de ceva
![]() melomanu daca te referi la macaralele electrice afla ca e 90 ron bucata ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Spuneti-mi si mie daca usa din imagine este cea de slz sau nu. Masina mea e din dec 2001, dar mi se pare ca ar cam semana cu usa lui tince din pagina trecuta.
Attached thumbnail(s) Saveris_05.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 1427 |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sunt de solenza ! Am gasit o poza cu usa mea desfacuta. Am incercuit diferentele..
La prima vedere ar fii: -lipsa la mine a gaurii de deasupra prinderii manerului -lipsa la tine a gaurilor de prindere pentru fata de usa. Ma refer la cele de sus. -gaura aceea mare de jos, la tine este pe centru, la mine intr-o parte, spre exterior. cauciucare_interior_2~0.jpg 2.jpeg |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Asa banuiam si eu. E bine ca pot sa-mi pun macarale electrice de slz fara sa fac modificari.
![]() |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Eu mi-am cumparat un kit de maracarale electrice de 1300. Kitul contine 2 macarale, 2 butoane cablajul, suruburi de prindere, dopuri pentru gaurile ramase in fata de usa si 2 tuburi de trecere din usa in stalp a firelor. Modificarile sunt mici doar ca trebuie timp si rabdare asa ca nu stiu cand o sa ma apuc de montaj
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
ATENTIE !! Acest topic este informativ. Conform regulamentului,
2-p) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. h) In cazul incalcarii punctului 2m sau 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:57 |