Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De la V6-ele ala...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 26 Jan 2010, 22:05) le poti monta sub casetofon dar nu mai ai locasul respectiv ![]() no.prefer pe usa sau la schimbator 27 Jan 2010, 14:19: nu am reusit sa le montez.au spus baietii ca ei nu se baga la asa ceva ca cica le ia o zi intreaga.au spus ca daca le prind eu ei imi vor face legaturile electrice.deci.cine ma ajuta si pe mine sa le pun??? ![]() ![]() This post has been edited by ianys_andrey: 27 Jan 2010, 14:19 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pe frigula asta nu cred ca se baga nimeni ...asteapta si tu sa se incalzeasca afara ce e asa de urgent ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
mai ales ca pe vremea asta mai si ingheata geamurile ... si e pacat sa-ti pui geamuri electrice cu mana ta si sa injuri ca nu se deschid :-))
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
M-am chinuit saptamana trecuta la -10 grade sa schimb termostatul + cablurile de la mp3 catre difuzoare. Mi-a luat ceva timp si am cam inghetat de frig. Recomand sosirea primaverii pentru interventii mai de durata cum ar fi geamuri electrice
![]() Desi initial pare destul de banal sa scoti macaralele vechi si sa le pui pe cele noi electrice, practic totul devine mai complicat. Pe parcurs apar tot felul de probleme neprevazute care necesita solutii rapide si evident "pe loc". Succese depline ! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
clau_24bcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
maskatu are dreptate aici...este imposibil sa nu se iveasca vre-o complicatie sau ceva de genu.si pe frigu asta....brrr
|
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu ma grabesc da daca tot le luasem am zis sa le si pun.e bine ca le am asta e important
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
la mine arata cam asa...
nu stiu daca se intelege ceva din poza dar sunt puse in fata schimbatorului scuze de claritatea pozelor, au fost facute cu telefonul si noaptea ![]() This post has been edited by melomanuu: 27 Jan 2010, 20:10 Attached thumbnail(s) Imag050.jpg ( Size: 58.95k ) Number of downloads: 1040 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o sugestie , idee orice , vreau sa fac legatura de la fitrele celor 2 butoane de pe volan in coca aia unde sant manetele si contactul , in asa fel in cat intorcand volanul sa nu le rup nici maxim stanga nici maxim dreapta
Si inca ceva , MELOMANUL -e ai avut probleme dupa montarea geamurilor , cu saritul de pe sina cand urca , si daca da cum ai rezolvat , ca de la frig mi-am pierdut inspiratzia |
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
lasi firul mai lung cu 20 cm....si cand il prinzi sa fie volanul drept...eu asa as face...
|
--------------------
-
-
-
|
|
piticus_2009 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 27 January 10 ![]() |
ai macarale de solenza?
|
--------------------
super nova
super nova tunata
2001 clima
- b 333 pyt
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Care v-ati pus geamuri electrice,cu ce ati acoperit gaura unde venea manerul?am luat macarale electrice,butoane,tot,dar cand le voi monta nu prea stiu cu ce sa le acopar sa fie cat de cat decent.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
nostradamus36 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cand ai cumparat nu tia dat si dopuri sa pui in gauri ?
dami add la nostradamus36 si iti arat This post has been edited by nostradamus36: 11 Feb 2010, 21:31 Attached thumbnail(s) 27072009.jpg ( Size: 299.26k ) Number of downloads: 921 |
--------------------
golf 3
golf 3
1993
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ce pret au dopurile ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
nostradamus macarale fara butoane si instalatie nu vinzi??
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nu mi-a dat dopuri pt ca nu am luat kitul intrutotul,le-am luat separat,macarale,butoane...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
djasu82 |
![]()
|
de parca dopuri nu se pot gasi ... se pot face rapid la strung , sunt destule strunguri care mor de foame prin bucuresti D:
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Revin cu probleme pe timpurile astea intunecate , am probleme cand se ridica geamul din stanga imi sare de pe sina si vine spre interior , iar pe drumul lui spre inaltzare isi face putere sa intre inapoi pe canal si se inchide perfect sus doar pe la mijloc are o "buba" , astept sa isi mai revina vremea ca sa incerc sa mai fac cate ceva , tin sa mentionez ca nu am schimbat culisele geamuri , pt ca au un cost exorbitant de mare cam 100 de lei aprox , asa ca nus ce sa fac inca mai sap sa gasesc mai ieftin culisele ca ar trebuii schimbata , astept cu placere si nerabdare sa primesc idei cum sa refac problema de la saritul de pe sina , mai adaug ca am cumparat kit geamuri electrice de dacia 1310 si le-am adaptat pe supernova , am un loc unde presupun o greseala dar ca si pana acuma din cauza vremei nu pot sa fac nimik , mai astept
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
asa e djasule....cum am facut eu...dupa ce m-am saturat sa caut dopuri...la strung am rezolvat si arata binisor
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai da daca ma ia ca cica pe privat bla bla si aud mai in jos ca scrie un coleg ca nu da la bucata asa mai bine mananca nea strungaru si scoate ceva original . O s-ami montez si eu macarale in scurt timp si ma gandeam cum sa le comand motorasele eletronic pentru a pune push buton .
Azi stam si ma uitam unde naibi sa var butoanele pe use pentru comoditate desi sunt mai multe ideii voi vedea. Momentan bani ai bag intr-un hdd ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pana la urma poti sa tai o bucata de autocolant negru si o lipesti peste gaura.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
Sau montezi un dif mic de inalte
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
eu si asa voiam sa vopsesc fetele de usi.puneam o bucata de autocolant si dadeam cu spray peste.ideea asta o am de cand am zugravit.asa am acoperit o priza nefolositoare
![]() ![]() apropo ca eu am butoane de logan.nu se poate face un suport ca cel a lui savu (pt cunoscatori) din kit de fibra de sticla? |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai modelezi si tu cu gips iar dupa ce se intareste pui fibra si intaritor sau dai cu chit din fibra de sticla tot un drac .Dupa ce s-a intarit chitul dai cu smirghel fin dupa aceea solutie pentru a adera vopseaua , vopsesti si aia e . Cel mai mult timp iti ia la modelat daca ai avea dupa ce sa iei model l-ai face mai repede . Poti face si din tabla mulabila iar dupa aceea sa torni chitul rasina ... soluti exista . Dupa ce prinzi curaj o sa-ti faci suporti de difuzoare
![]() This post has been edited by djasu82: 16 Feb 2010, 18:18 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
ar fi o chestie cu gipsu.dar cine stie cum are sistemul de prindere acea "carcasa" de butoane?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu zic ca te complici groaznic...iti trebuie un model de pe care sa faci un negativ, apoi un positiv in care sa torni fibra sau gips. Cel mai bine le pui langa schimbator si gata. Complicatiile aduc dupa sine alte complicatii.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
am pus si eu geamuri electrice pe snova mea si acum geamu din stanga cand il inchid da in nas. adica mai expicit de distanteaza de stalp si se lasa in jos spre oglinda.ce e de facut?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
lucianselaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 February 10 From: Otopeni Ilfov ![]() |
Salutare !
Am o mica neclaritate , si anume de unde ati luat plusul pentru geamuri electrice si nu in ultimul rand ce sigurante ati folosit . Si eu vreau sa imi pun geamuri electrice dar nu stiu mare lucru la partea electrica |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003
- B 93 CCH
|
|
adyyxp |
![]()
|
![]() Aditzu Group: Members Posts: 133 Joined: 23 March 09 ![]() |
salutare...
de unde pot cumpara si eu un kit de geamuri pt dsn??? monteaza cineva ca nu prea ma pricep... |
--------------------
DACIA-SUPERNOVA
CLIMA
2001
- B-xxx-ADY Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile,pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza !!!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
ATENTIE !! Acest topic este informativ. Conform regulamentului,
2-p) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. h) In cazul incalcarii punctului 2m sau 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:17 |