scaunele stau pe tabla, sau pe "lonjeroane"?
![]() ![]() ![]() |
scaunele stau pe tabla, sau pe "lonjeroane"?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, lonjeroanele asigura structura de rezistenta a masinii construita pe sasiu autoportant. Sunt ca doua traverse groase din fier de care se mai prind (pe langa motor) organele puntii spate si fata. Acum, nu stiu cat de logic ar fi sa fixezi scaunele de lonjeroane. In primul rand distanta dintre lonjeroane si faptul ca sunt doar doua nu permite montarea a doua scaune ci cel mult a unei banchete. In al doilea si cel mai important rand lonjeronul nu trebuie facut svaiter pentru a monta diverse lucruri. El asigura pana la urma rezistenta caroseriei la torsiune si daca ar fi gaurit nu ar mai avea aceeasi eficienta.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult, man. Acum am inteles, finally.
Eu credeam ca toate chestiile importante sint puse pe structura de rezistenta, si ca tabla vine doar in jurul masinii, somehow. Acu' am inteles ca nu se poate chiar asa. Multumesc pentru lamuriri :!: |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ceea ce stiai tu est6e perfect valabil pentru masinile care au sasiu separat peste care se pune caroseria, aceasta din urma fiind de fapt doar o cosmetizare a intregului ansamblu.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:00 |