Lectia de franceza, Laguna 2.0t, 2006
![]() ![]() |
Lectia de franceza, Laguna 2.0t, 2006
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Focus 3 1.6 ecoboost, rosu.
ultima incercare din partea mea ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
nu creeeed!!!
![]() ![]() ![]() Ce an e ? ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu pot spune că nu știam....
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
N43 s-a pus pe ele din septembrie 2007. Asta e fabricata in octombrie.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
cat mai multi kmps fara probleme!
![]() ![]() ![]() ![]() cauciuce de iarna ti-ai pus? |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
Sunt alea din poza.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
deci sa vad daca am inteles.
ai avut o laguna 2 T - un lup cu lana de oaie, si treci la seria 3 - masina de oameni cu sula mica? si cu motor mic pentru aia care au doar umbra de la organu competent? macar o iei pt build qvality sau pt ca mecanica sa compenseze ceva (bio adica) ? zau daca inteleg |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
Eram sigur ca o sa apara si astfel de comentarii. Din partea celor care nu stiu ce inseamna o masina, evident.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@pishky - Cu siguranta ca seria 3 este o masina pentru unii "cu sula mica"... Si un 1.8 cu 143cp/190Nm este o lesinatura de motor... Am o intrebare: ai condus vreodata vreo masina de asta pentru astia cu scula mica? Eu sunt sigur ca nu, altfel nu intrebai asa ceva.
![]() This post has been edited by PaulT: 25 Nov 2011, 10:21 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Clar... Nu poate omul sa-si o nemtoaica ca ii sar in cap unii care nu stiu cu ce se mananca macar sigla de pe capota ei.
Dane multi kmp fara probleme! Nu ca as fi eu fan BMW (ca sunt ![]() PS: Eu as fi luat un sedan totusi, singurele breakuri care imi plac sunt RS-urile de la Haudi ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Alegerea este chiar excelenta, din toate punctele de vedere... Multi kmp, Dan. Ca asta-i urarea standad deja
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
E91 nice!!
Vad ca e modelul fara facelift.Sa inteleg ca e EURO4.Masina e luata de la proprietar din RO sau ai fost in DE? Sa ai parte de ea si sa-i faci un jurnal de bord ca la carte. |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. daca aici nu va intelge lumea, de ce nu va duceti acolo unde sunteti intelesi?
2. 2.0 cu 143 de cai si 190Nm la o tona juma nu e deloc interesant. This post has been edited by R19/16v: 25 Nov 2011, 10:35 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cdadan @ 25 Nov 2011, 10:20) Eram sigur ca o sa apara si astfel de comentarii. Din partea celor care nu stiu ce inseamna o masina, evident. ![]() negresit ma intelegi gresit, stiu ca este o masina bine facuta, totusi peste 80% din cei care o cumpara o cumpara ca sa mare dujmanii de ciuda ca ei are valare brei are pemfeu, vad fara numar fara numar bemveuri care troncane din absolut toate suruburile si toate saibele. Puteam sa imi iau si eu pemfeu mai eftin decat laguna mea, dar nu l-am luat. Exista oameni cu cravata si bmw, dar sunt ultra putini, acestia intradevar merita toata stima. Marea majoritate in schimb isi cumpara bmw din toate motivele gresite, le pute maneaua in difuzor, e full fara piele ca pielea pute vere (evident , daca nu te speli se impute). Poate voi traiti in cartiere selecte , dar eu am trait si in ghetou - si va zic marea majoritate astia sunt. Dupa cum este laudata laguna lui cdadan da el nu pare sa se incadreze in marea masa de pemfeisti, dar pe strada cam asa va fi privit. acum voi credeti ce vreti... |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pare frumoasa 'red rocket'
![]() Asteptam poze mai multe. Personal nu prea apreciez designul, mai ales interiorul, insa e o chestiune foarte subiectiva, iar calitatea masinii e de necontestat. Mult peste fosta jucarie, chiar daca nu are un motor asa puternic. La senzatia plcuta cand conuci o masina participa multe chestii pe langa motor - suspensie, pozitie la volan, scaune, directie, etc. Per total sunt convins ca masina e una reusita. Pune mai multe detalii - an, km, pret ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
hai Dane ...cat scrii ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Paul, o mica precizare: motorul are 1995 cmc.
Caroseria a primit un facelift in 2009 parca. Dar motorizarile noi au intrat in septembrie 2007. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Caroseria asta sau în general?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(pishky @ 25 Nov 2011, 10:49) Dupa cum este laudata laguna lui cdadan da el nu pare sa se incadreze in marea masa de pemfeisti, dar pe strada cam asa va fi privit. Si banuiesc ca deasta n-o sa mai poata dormi el noaptea, ca o sa fie privit cine stie cum ... Ar fi culmea sa-ti alegi masina in functie de catalogarile de doi bani ale altora ... Sa ai noroc de ea! |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
In afara de faptul ca e break, mie imi place !
Desi ma repet : multi kmp fara probleme ! This post has been edited by Shush: 25 Nov 2011, 11:25 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
pishky |
![]()
|
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
PaulT |
![]()
|
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
pishky |
![]()
|
crezui cai cel de 1.6
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Numa secanduri pe forumu' asta...apropos, se fac deja liste de asteptare pentru cand o vinde?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cat prinde la ora?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 08:49 |