Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
![]() ![]() ![]() |
Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(kato @ 16 Oct 2009, 20:50) daca stii niste rugaciuni puternice de incalzire a apartamentului nu te jena. da sa fie mai puternice ca am 3 camere ![]() uite aici rugaciune, ahem: "Afara este frig si ger, Eu stau langa calorifer. Deschid fereastra si o-nchid, Iti multumim Partid!" This post has been edited by kog: 16 Oct 2009, 22:54 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce Partid?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
"Partid iubit" era...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aha, pdl, mam prins
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Partidului
Partidul e-n toate: E-n cele ce sunt ![]() Si-n cele ce maine vor rade la soare; ![]() E-n holda intreaga si-n bobul marunt, ![]() E-n pruncul din leagan si-n omul carunt, ![]() E-n viata ce vesnic nu moare. El sfarma ce-i putred, infrange ce-i greu, ![]() Cand steagul cel rosu fosneste si canta; ![]() Asterne al pacii senin curcubeu; ![]() E-n inima care zvacneste mereu ![]() Si-n sufletul care s-avanta. ![]() Partidul e-n toate: iubeste ce-i bun; ![]() E-al lui viitorul cu forta lui multa; ![]() El pluguri va face din teava de tun; ![]() In fata lui muntii cei mari se supun ![]() Si vremea de dansul asculta! ![]() El cai neumblate deschide umbland ![]() Cu cei ce urmeaza o noua porunca, ![]() Si fara de preget noi oameni crescand, ![]() Mereu inainte, mereu inaltand, ![]() Partidul E-al celor ce lupta prin munca. ![]() Partidul e-n toate: E trainic fagas ![]() Ce duce spre cea mai inalta dreptate; ![]() In el adevarul isi are salas; ![]() E sabia care loveste-n vrajmas ![]() Si mana ce vindeca toate. ![]() Si cand, spulberand pe misei si tirani, ![]() In mersul spre tinta ce n-are zabava, ![]() El tot mai puternic se-nalta prin ani; ![]() In cor de voinici muncitori si tarani, ![]() Cantam azi Partidului: Slava! ![]() ring a bell? ![]() This post has been edited by kog: 16 Oct 2009, 23:41 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la mine caloriferul este inca mort si rece
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kog @ 17 Oct 2009, 00:40) ring a bell? ![]() psd... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
am fost in seara asta sa caut calorifere. Canci. Cele bune erau cumparate deja, iar cele naspa... sa fim seriosi cine cumpara un calorifer care nu isi face treaba? :
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(kog @ 16 Oct 2009, 23:40) Razi tu razi, dar cate porcarii de astea a trebuit sa invat la scoala... A fost o perioada cand la inceputul si la sfarsitul fiecarei ore de curs trebuia sa cantam cate o strofa din Tricolorul. Apoi, au lasat-o mai moale, cantam doar la inceputul primei ore si la sfarsitul ultimei ore de curs. ![]() Ca sa-l citez pe Bion: FMCC! This post has been edited by radian: 17 Oct 2009, 09:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
da, si acum sa trecut in partea ailalta, nimeni nu ma stie imnul. sa trecut dintr-o extrema in cealalta, asa e mai bine?
![]() 17 Oct 2009, 11:47: decat rugaciuni din astea, mai bine platesc linistit la gaze:) This post has been edited by kato: 17 Oct 2009, 10:47 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kog |
![]()
|
noi prin clasa a VIII-a trebuia sa cantam imnul la ora 8:00. Toata treaba a tinut cam o luna...
This post has been edited by kog: 17 Oct 2009, 10:54 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ca sa va incalziti?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Oct 2009, 09:19) Razi tu razi, dar cate porcarii de astea a trebuit sa invat la scoala... A fost o perioada cand la inceputul si la sfarsitul fiecarei ore de curs trebuia sa cantam cate o strofa din Tricolorul. Apoi, au lasat-o mai moale, cantam doar la inceputul primei ore si la sfarsitul ultimei ore de curs. ![]() Ca sa-l citez pe Bion: FMCC! Ai uitat gimnastica de inviorare de la inceputul fiecarei zile. Tricolorul il cantam la inceputul primei ore, vreo 3-4 strofe. Culmea ca dupa caderea Plumbuitului au mai tinut obiceiul cu gimnastica doi ani dupa care s-a terminat. Am prins si "pionieratul", si strofele dedicate tovarasei, "mama buna, iubitoare". Apoi s-a trecut un timp la "Desteapta-te romane", cantat asa de lesinat, incat au renuntat dupa nici un an. Deh, era deja democratie. 17 Oct 2009, 11:14: QUOTE(kog @ 16 Oct 2009, 23:40) Sigur! FMCC! This post has been edited by Illusi0n: 17 Oct 2009, 11:14 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
kog |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 17 Oct 2009, 11:06) ne incalzeam pa naiba ca era un frig, iarna de nu scriau nici pixurile. duceam lemne de acasa. In liceu ne-am mai desteptat si bagam mobilierul pe foc ![]() This post has been edited by kog: 17 Oct 2009, 11:18 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie nu-mi baga caldura masina!!
![]() This post has been edited by Filip: 17 Oct 2009, 11:25 Attached thumbnail(s) daciabord1310re7.jpg ( Size: 179.26k ) Number of downloads: 178 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@kog: n-ai prins tu munca patriotica (sau actiune pioniereasca sau cum s-o mai fi numind), la stivuit lemne in magazie... in vacanta de vara, sa vezi atunci "distractie".
Printre indatoririle elevului de serviciu era si aceea de a aduce lemne de foc in clasa iarna. Bineinteles, nu aveam voie sa umblam la soba, era de datoria cadrului didactic sa respecte directivele date de tov. Ion Iliescu, de a mentine in hale, ateliere, sali de clasa, birouri o temperatura de 16-18 grade. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
kog |
![]()
|
16 grade iarna la scoala
![]() This post has been edited by kog: 17 Oct 2009, 11:33 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
marksman |
![]()
|
@kog: tu poti sa ma contrazici. Eu iti spun cum a fost la mine. Au trecut cadrele didactice pe la toti parintii care aveau baieti la scoala sa le transmita chemarea odraslelor la munca patriotica. Si erau asa la "actiunea lemnul": cadrele didactice (tovarasi si tovarase), femeia de serviciu (era una singura pe toata scoala!) si elevii (baieti) din ciclul primar (ca doar era scoala primara, clasele 1-4).
Spre aducere aminte: [attachmentid=1627559991] Nu erau chiar 16 grade (naiba stie cate erau, ca un termometru era ceva rar pe atunci), dar de multe ori trebuia sa ne luam haina pe noi, ca ne era frig numai in uniforma. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
la noi era sistemul centralizat, nema sobe, nema caldura. caloriferele erau mai mult reci decat calde dar am supravietuit, ca nici acasa nu aveam prea multa caldura. aveam calorifer electric la care ne incalzeam
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kog |
![]()
|
deci comunismul a mai durat si dupa revolutie. Ai naibii, ii dau in judecata. Ca ne adunau pe toti la carat inclusiv fete. In liceu era si mai rau. Daca in generala ne autoserveam cu lemne, iar motivul pentru care stateam in frig era acela ca nu functionau sobele, in liceu lemnele(deobicie verzi) erau aduse in clase de femeile de servici si deobicei primeam 5-6 lemne pe zi, in conditiile in care clasa era foarte mare si inalta si aveam doua sobe, pe langa asta geamurile erau inchise cu cate o caramida
![]() ![]() This post has been edited by kog: 17 Oct 2009, 11:55 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
kato |
![]()
|
totusi, in perioada comunista mai erau activitati voluntar-obligatorii, gen curatenia in jurul scolii, plantarea de copaci etc. acum se mai fac asa ceva?
This post has been edited by kato: 17 Oct 2009, 13:38 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
Vezi sa nu iti faca pitipoancele si "baietii smecheri" acuma curatenie in jurul scolii...
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Filip bine ai revenit... Diana ce mai face?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
QUOTE(Filip @ 17 Oct 2009, 11:24) Mie nu-mi baga caldura masina!! ![]() Nici mie nu cred ca mi-a trecut vreodata de jumate(poate cu putin) dar la temperatura aia ar trebui sa bage o caldura sa nu stai in masina.La mine acuma cu frigu asta acul sta pe la un sfert si e caldura in masina.Sa nu ai probleme cu aeroterma,vreun circuit infundat... |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
kato |
![]()
|
@filip, verifica termostatul. ziceau baietii ca in apa calda se deschide sau ceva de genul asta, nu retin exact si sunt si cam atehnic. sau cel mai bine cumpara unu nou. anul trecut erau la moda cele de la vaslui, fiind cotate ca fiind bune. eu cum nu am gasit atunci am luat de "import" si sunt foarte multumit de el. sper sa te ajute postul meu.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(Filip @ 17 Oct 2009, 11:24) Pur si simplu, de cand am masina, niciodata nu s-a apropiat acul de liniuta de sus, nici cat a fost vremea calda, si am mers si 140 km intr-o zi cu ea. si eu am mers intr-o vara vre-o 500 de km intr-o zi si nu a vrut sa treaca de jumatate nici mort. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
termoztatu, clar. a decedat.
schimbal! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sau robinetu' caloriferului. Pana nu afla exact daca acel calorifer e cald, nu putem stii exact daca-i termostatu'. In sondele alea nu mi-as pune prea multa baza...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:10 |