Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
![]() ![]() ![]() |
Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe a mea o aeriseam foarte usor, daca eram in mers deschideam geamul, daca eram oprit deschideam usa.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da, vad ca mullti pe aici sint nostalgici si au prins acele vremuri cind cuvintele COADA , CALDURA , BULGARI era la ordine de zi
![]() pentru @Filip nu ar strica sa vada starea musamalelor alea pe post de perdelute in ce stare sint , apoi etansat cu burete dala de se lipeste compartimentele alea pe acolo pe partea de sus unde se imbina cu grila aia de tabla pe unde trage aer asfel ca circuitul de aer sa se faca corect prin calorifer ca daca nu ai bine etasat pe acolo poti schimba si 100de termostate ca tot nu baga caldura This post has been edited by bygy007: 18 Oct 2009, 00:07 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
Azi noapte a nins la brasov...
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da , un un pic
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bate iarna la usa. Voi ce credeti, merita sa cumpar asa ceva? E bun pretul?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Razi degeaba, da' intreaba d-astia care merg la munte iarna, ce aleg intre niste ciorapi de lana si nu stiu ce ciorapi de doua milioane perechea facuti din dracu' stie ce material. O sa ai o surpriza.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai nu erai tu dinamovist? Rosu cu alb, vara le folosesti pe post de baner.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai la aia ma gandisem
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Membrele ingheata
![]() |
--------------------
---
---
- ---
--- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vara le folosesti pe post de arma alba in tribuna. Ma rog, chimica...
Asta ca mi-am adus aminte de asta vara. L-am pus pe unu' care lucra la asfaltare sa-si scoata ciubotele de 10 kg si ne-a alungat pe toti de pe terasa. This post has been edited by Victoras2001: 12 Nov 2010, 20:53 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca mi-ati adus aminte cu pregatirile astea de iarna.. Sa nu uit sa cumpar din timp jucarii anul asta. Ca anul trecut m-am trezit cu doua zile inainte de Craciun si am gasit numai tampenii in magazine. Noroc cu netul
This post has been edited by Ake: 12 Nov 2010, 20:53 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
muraturi pune careva?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am inceput sa le si mananc.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am pus eu dar nu le vand. Le tin pentru mine.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Idem Victoras si Ake. Poate fac o poza cu butoiu' maine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(Merced @ 12 Nov 2010, 20:48) Razi degeaba, da' intreaba d-astia care merg la munte iarna, ce aleg intre niste ciorapi de lana si nu stiu ce ciorapi de doua milioane perechea facuti din dracu' stie ce material. O sa ai o surpriza. ![]() http://www.montrek.ro/k2-p-294.html |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Markos |
![]()
|
io-s terminat dupa varza rosie murata
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2010, 21:42) Am niste tuica de prune (fara zahar sau alte fructe), cam la 30 grade, de pe langa Valcea, e mai eficienta decat sosonii aia. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
rodi |
![]()
|
Lana uda tine cald...
|
--------------------
---
---
- ---
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
30 de grade? Aia e apa de ploaie pentru oameni incercati cu ouzo.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
rodi |
![]()
|
O fierbem.
|
--------------------
---
---
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2010, 20:58) Este si d-aia, destula. E un butoias de 20 de litri plin cu muraturi "asortate"/"taranesti". In saramura, evident, pentru mine astea-s muraturile adevarate, alea in otet nu prea-mi plac in mod deosebit. Sincer, din butoi o sa se termine conopida prima, eu dupa aia-s mort, dar imi plac si restul. Anu' asta daca nu mai e nici porc pe la tara cred ca o sa ajunga cate-s, ca anu' trecut au fost doua butoaie de genu' si unul a ramas nemancat. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
si conopida, daaa!!!
![]() totul în saramura, evident! îmi ploua-n gura ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sa vina la mine sa-l omenesc cu rachiu de pruna de 60 de grade
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2010, 20:58) Am QUOTE(tribunul @ 12 Nov 2010, 20:58) Am niste tuica de prune (fara zahar sau alte fructe), cam la 30 grade, de pe langa Valcea, e mai eficienta decat sosonii aia. Am, da are 48, 60 si 69 de grade. 1.JPG ( Size: 685.62k ) Number of downloads: 101 QUOTE(Markos @ 12 Nov 2010, 21:07) Am Am asa: conopida, pepene, gogonele, gogonele parguite, gogosari, castraveti, ciuperci, varza alba si rosie. Parca atat. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 05:23 |