Intrebare mecanica despre un opel astra, Se opreste motorul din senin...
![]() ![]() ![]() |
Intrebare mecanica despre un opel astra, Se opreste motorul din senin...
dacia_slk |
![]()
|
||
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Da' stii ca au si ei forum nu? Unde lumea chiar se pricepe la masinile astea ?
este injectie monopunct, nu carburator. si nu se repara pe genunchi in spatele blocului cum ati facut voi. schimba capacul delco cu totul daca vrei sa faci o treaba. This post has been edited by ArtVandelay: 13 Nov 2010, 00:20 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Banuiam, dar mi-e lene sa-mi fac un cont acolo la ora asta... Speram la
un sprijin din partea colegilor dacioti. In plus, nu e masina mea, n-o am la indemana, daca ma pun baietii sa verific ceva si sa ma inotrc cu un raspuns, nu pot s-o fac... |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da prietenului tau ii e lene sa-si faca cont? Daca il durea inima, ce facea, te punea pe tine sa te duci la doctor?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca are cititor pe volanta, acesta poate fi murdar, cum se intampla la Solenza si Logan.
Verifica si presiunea de benzina din pompa. Asta mai are boala sa coaca firele din "delcou" si trebuiesc schimbate. This post has been edited by dizzy: 13 Nov 2010, 08:02 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dacia_slk |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 13 Nov 2010, 07:10) Da prietenului tau ii e lene sa-si faca cont? Daca il durea inima, ce facea, te punea pe tine sa te duci la doctor? Amicul meu e tufa de Venetia in mecanica. Nu stie care e chiulasa, nici multe altele... Stie in schimb ca are nevoie de benzina, are idee cat ii consuma la 100 de km si de asemenea mai stie ca motorul are ulei in el... <span class='edit'>13 Nov 2010, 10:35:</span> QUOTE(dizzy @ 13 Nov 2010, 08:02) Pentru asta scot furtunul de tur din carburator si pun contactul, nu? Multumesc. 13 Nov 2010, 10:40: Ah! Chiar apropos de "coacere". Am observat ca temperatura la apa ii sta in mod constant intre 90 si 99 de grade. Sa aibe termostat asa fierbinte? Pe corpul delcoului (care se afla in prelungirea axului cu came din chiulasa) nici nu se poate pune mana... This post has been edited by dacia_slk: 13 Nov 2010, 10:40 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
"Se opreste motorul din senin..." sa incerce sa mearga numai cand e innorat
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
A existat si carburatie se pare pe motorul ala, din cate vad eu aici. Nu e mai simplu sa mearga cu ea la cineva care se pricepe? Intr-o dupa-masa, de preferat dupa ora 16, cand merge din Mioveni spre Pitesti, cam inainte de Lukoil-ul ala de la intersectia care merge spre Budeasa cu vreo 2-300 metri, e un service pe pancarda caruia scrie Reparatii pompe de injectie, sau ceva de genul asta. Opreste acolo, se duce in curte, intreaba de domnul Paul, si-i explica omului problema, ala ii spune cat costa s-o faca, si gata. Ce atata tam-tam. Ca oricum astea nu-s Dacii, cum bine a zis Art, sa le faci in spatele blocului...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Ok, ok, scuzati "tam-tam"-ul. O sa ma conformez. Multumesc de
amabilitate si sfaturi. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa-l caute pe cine am zis eu, cu d-astea se ocupa si lucreaza ieftinut si bine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Da ajutati omul, fratilor... ne doare gura daca ii dam un sfat?... Hai sa nu fim atat de indiferenti daca ne ajutam intre noi...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
Cu ce sa-l ajutam daca nici el nu stie exact ce masina are si defectul e ala care e. Eu vreau sa cred ca i-am fost de maxim ajutor cand l-am trimis la un mecanic foarte priceput care lucreaza bine si ieftin.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
am impresia ca senzorul de turatie la masina asta e ori in delco, ori undeva pe axa cu came..
daca vrei pot sa iti atasez manual de service, daca il mai am.. |
--------------------
Ford
focus
|
dacia_slk |
![]()
|
Da, daca se poate, chiar te rog.
|
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Acelasi lucru l-am patit la Golf III si a fost o banala lipitura rece pe modulul alarma la un releu;mi se oprea aleator.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
Sper sa te ajute. am si pentru restul "masinii", insa am uploadat doar ce am crezut ca iti trebuie pentru ca ma cam grabesc
http://www.fileshare.ro/12165426136.1 |
--------------------
Ford
focus
|
dacia_slk |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 13 Nov 2010, 16:06) Acelasi lucru l-am patit la Golf III si a fost o banala lipitura rece pe modulul alarma la un releu;mi se oprea aleator. N-are nici alarma nici inchidere... QUOTE(ArtVandelay @ 13 Nov 2010, 16:38) Sper sa te ajute. am si pentru restul "masinii", insa am uploadat doar ce am crezut ca iti trebuie pentru ca ma cam grabesc http://www.fileshare.ro/12165426136.1 Multumesc. Raman dator. |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 13 Nov 2010, 13:38) Da ajutati omul, fratilor... ne doare gura daca ii dam un sfat?... Hai sa nu fim atat de indiferenti daca ne ajutam intre noi... ![]() Sa-l duca la biserica sa-i faca popa o festanie, o fi intrat necuratul in injectoare. Cu putina apa sfintita poate se curata injectoarele. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Se poate sa fie pompa de benzina pe duca.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
El are dacie, si n-a deschis decit usa la ea, nu stie ce-i sub capota, da=ti poate spune exact ce e sub bancheta oricarei masini ce trece prin Giurgiulesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:07 |