Vecinul de oras
![]() ![]() ![]() |
Vecinul de oras
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Vecinii mei de oras sunt si suporteri ai echipelor de fotbal:Steaua,Dinamo si Rapid.Vecinii mei de oras sunt si buni enoriasi mai ales cei de varsta a treia care fac niste busculade prin biserici de ii uimesc pana si pe ruigbisti.Ce nu inteleg eu este de ce jandarmeria ii bate doar pe unii si celorlalti le tolereaza orice.Parca este un articol de lege care zice ca nimeni nu e mai presus de lege.
|
--------------------
a
b
c
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
OFF Topic:
Nenea bion, nu e aia din buletin. Buletinul e asta: 11209.jpg ( Size: 16.21k ) Number of downloads: 668 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mare branza acuma... Cautam nod in papura.... Da si eu mi-am spalat ambele masini in fata blocului de cateva ori nu pt ca nu am 15 lei sa merg la sapaltorie ci pentru ca
1. Mi-e sila de toti.... angajatii de la spalatorii de o anumita etnie si anumite mentalitati 2. SOLUTIA ACTIVA pe care o folosesc ei imi distrug ornamentele cromate (le pateaza, matuiesc). EDIT. Passatul il mai spal la munte ca am unde acolo.... SAU worst case la sapaltorie dar in bucuresti nu ai cum sa te duci cu Dacia la spalatorie ca se uita toti urat la tine, de parca toti aia numai Bentley au spalat... This post has been edited by Executron: 12 Oct 2009, 20:34 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ala care-si spala caruta galbena langa fantani a aparut si la tv, l-au facut vedeta.
Am si eu specimene care-si lustruiesc masinile, 2 loganisti si un pasat, cand am vazut poza ta cu pasatul m-am chiorat sa nu fie acelasi. Dar in top sta un loganist...asta cand vine cu masina acasa isi cheama nevasta cu galeata si aspiratorul, si apoi ii pune prelata. Recunosc ca sunt invidios pe el, eu am pus odata nevasta sa-mi spele masina, si de atunci cand aude de spalat imi da bani de spalatorie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu daca mi-as spala masina la galeata, la cata mizerie se strange pe ea si la cat praf e in oras de cand cu santierele recente, probabil ar iesi mai rau decat la inceput. Ca sa nu mai zic de placerea de a cara enspe mii de galeti de la etajul 4 si inapoi.
Asa ca duc masina la spalatorie. Oricum, atat Matizul cat si Clio-ul sunt de aceeasi culoare foarte pretentioasa la jeg, in 2 zile arata la fel. |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mai sa stii ca esti tare daca ai reusit sa iti convingi nevasta sa iti spele masina
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am reusit s-o conving, dar nu era logan era un tico, si nu toata masina ci doar geamurile, si nu le-a terminat pe toate....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
... si era toamna, si, de fapt a adunat frunzele uscate care se lipisera de parbriz...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si totusi,a spalat cocalaru la pisat degeaba,ca a venit ploaia si ia facut praf munca lui
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ala cu lamborghini nu e lazarus ?
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Acum, ca am vazut, parca i-as da si eu un furtun la a mea
![]() ![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 13 Oct 2009, 08:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deschizi portbagajul, mai bagi si o felie de parizer.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Iaurt. E mai ieftin si e la promotzie.
Nu curge apa ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tribunul @ 12 Oct 2009, 21:31) Dar in top sta un loganist...asta cand vine cu masina acasa isi cheama nevasta cu galeata si aspiratorul, si apoi ii pune prelata. În cap? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
daca nu face treaba buna....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu un vecin de genu asta in bloc.... numa ca este profesionist nu se incurca A cumparat un aparat de ala de spalat cu presiune are omu si spuma si mai da si cu ceara. Are locul de parcare exact in stanga locului meu de parcare. Sa vezi ce luceste masina lui A4 in comparatie cu stratul de jeg protector de pe toyota mea. Cand a cumparat masina care o are acum (A4 second hand adusa din germania) a coborat toata familia (nevasta si copil) sa o vada, Nimic neobisnuit si absolut normal. Anormal este ca i-a pus pe copil si nevasta sa SE DESCALTE inainte de a se urca in masina.... Nu intelegeam de unde si ai cui sunt papucii aia de langa masina...
![]() This post has been edited by nairam: 13 Oct 2009, 11:53 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Om gospodar vecinul cu Audi A4.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(nairam @ 13 Oct 2009, 11:51) i-a pus pe copil si nevasta sa SE DESCALTE inainte de a se urca in masina daca nu era A4 as fi zis ca sunt eu ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
invidiosilor, are masaj la talpi, cum si-ar face aia masaj prin papuci???
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Criza la tara/oras.DSC00492.JPG ( Size: 163.83k )
Number of downloads: 302
DSC00493.JPG ( Size: 239.46k ) Number of downloads: 295 DSC00494.JPG ( Size: 262.47k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(Executron @ 12 Oct 2009, 20:29) Mare branza acuma... Cautam nod in papura.... Da si eu mi-am spalat ambele masini in fata blocului de cateva ori nu pt ca nu am 15 lei sa merg la sapaltorie ci pentru ca 1. Mi-e sila de toti.... angajatii de la spalatorii de o anumita etnie si anumite mentalitati 2. SOLUTIA ACTIVA pe care o folosesc ei imi distrug ornamentele cromate (le pateaza, matuiesc). EDIT. Passatul il mai spal la munte ca am unde acolo.... SAU worst case la sapaltorie dar in bucuresti nu ai cum sa te duci cu Dacia la spalatorie ca se uita toti urat la tine, de parca toti aia numai Bentley au spalat... De acord cu tine de aceea am renuntat si eu la spalatorii, singura la care facea treaba buna si la care ma mai duceam era aia de la Cora din Pantelimon dar doar daca nimereai la romanasi, daca nimereai la tigani ii dadeau in sila. Asa ca o sa imi cumpar si eu un aparata de spalat cu presiune, si sa pregatesti aparatu Dl. Alex ca o sa mai ai cateva poze in palmares cu "tarani" de bucuresti ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Personal cand trec pe la tata sau pe la socru sambata sau diminica o mai spal si eu dar ei locuiesc la curte si acolo merge... O bag in curte si nu ma ... pozeaza nimeni... E drept ca din comoditate o fac foaaaarteeee rar..... O fac mai mult pentru a miscare sa spun o data cam la doua luni In rest la spalatorie ... deh lenea-i mare.... Daca as locui la curte mi-as achizitiona si eu un aparat de ala de spalat cu presiune .... dar pana atunci spalatoria este baza ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
care spalatorie de la cora?aia de la C&I?
eu spal masina in medie odata pe sapt. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:01 |