Frana blocata la o roata
![]() ![]() ![]() |
Frana blocata la o roata
andreip |
![]()
|
||
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
o idee ar fi sa mewrgi de urgenta la service... sau ai putea sa demontezi roata vezi efectele sau sa ii dia cateva ciocane si de la trepidatii poate se desprinde
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Mai mult ca sigur e blocat etrierul din cauza mizeriei care s-a adunat acolo si mai ales a umiditatii din ultimele zile.Trebe dat jos etrierul, curatat cilindrul ,puse garnituri noi si apoi facut aerisire.Daca ai schimbat de curand placutele de frana sau daca le-ai schimbat intre ele(cea din fata pusa in spate si cea din spate in fata) e normal sa se incalzeasca pana se formeaza pe disc.Daca nu te descurci mai bine mergi la mecanic, cu franele nu e de joaca.
![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(andreip @ 13 Feb 2005, 23:57) Roata stanga fata se incinge rau si miroase a ars. Banuiesc ca a ramas sistemul de franare blocat. Ce pot sa-i fac ? Dai jos etrieru, scoti garnitura din el, cureti bine canalul in care vine garnitura, cureti bine cu un lemn de brad pistonul, pui alta garnitura si alt BURDUF (!!!) caci probabil e ciupit si pe acolo intra mizerie. Daca ai mers cu roata blocata, n-ar fi rau sa vezi daca nu s-au ovalizat discul de frana, de regula asa se intampla! |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
daca e pistonul ruginit eindicat sa-l schimbi si asta cat mai repede.eu am mers cu roata blocata pana s-a intepenit pistonasul.nu mai pleca de pe loc masina
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o si eu zilele astea, cand am plecat, i-mi tragea stanga rau. Am presupus ca sunt cam inghetate franele. Dar am avut norocul sa-si dea singura drumu dupa aprox 1km.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca pistonasele sunt corodate (suprafata lor) schimba-le...cu unele cu suprafata cromata . Le gasesti la orice magazin de Dacia (piese de origine) ...mai exista o varianta dar nu merita...se corodeaza rapid !
Bafta ! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
feminabarr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 ![]() |
am si eu o problema..imi scartie franele..si cateodata, in ultimul timp mai des, scartaitul persista un timp mai lung..si simt si un miros de incins in masina,..intai am crezut ca era de la nivelul scazut al apei dar observ ca desi am completat cu apa tot asa miroase..sa fie oare probleme cu franele sau alte cauze?
|
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
- TL-28-WDT Locatia: Bucuresti/Tulcea/UK
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(feminabarr @ 20 Feb 2005, 00:02) am si eu o problema..imi scartie franele..si cateodata, in ultimul timp mai des, scartaitul persista un timp mai lung..si simt si un miros de incins in masina,..intai am crezut ca era de la nivelul scazut al apei dar observ ca desi am completat cu apa tot asa miroase..sa fie oare probleme cu franele sau alte cauze? Asta inseamna ca una sau ambele roti pe fata sunt blocate. In scurt timp (daca deja nu s-a intamplat) se vor ovaliza si discurile de frana care te asigur, nu sunt prea ieftine si usor de schimbat! |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
feminabarr |
![]()
|
gata..maine de dimineata merg la service..am vazut ca si am pierdut lichid de frana din bidonas..
![]() |
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
|
|
feminabarr |
![]()
|
ar trebui sa-i schimb si placutele?
|
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
|
|
feminabarr |
![]()
|
hmmmmmmmm...am mai citit pe aici si incep sa-mi pun si mai multe intrebari pentru ca....acum cateva zile am fost la service..am schimbat bucsele de la electromotor..acum ma gandesc sa nu miroasa a ars in masina de acolo!!!!..nu sa fie frana cu probleme..in plus se aude un fasait pe langa bidonulk de lichid-electromotor..ma ajuta cineva cu un sfat?
P.S. Aerul in masina este inecacios..ma ustura si nasul.. ![]() This post has been edited by feminabarr: 20 Feb 2005, 22:51 |
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
|
|
AC |
![]()
|
QUOTE(feminabarr @ 20 Feb 2005, 22:47) hmmmmmmmm...am mai citit pe aici si incep sa-mi pun si mai multe intrebari pentru ca....acum cateva zile am fost la service..am schimbat bucsele de la electromotor..acum ma gandesc sa nu miroasa a ars in masina de acolo!!!!..nu sa fie frana cu probleme..in plus se aude un fasait pe langa bidonulk de lichid-electromotor..ma ajuta cineva cu un sfat? P.S. Aerul in masina este inecacios..ma ustura si nasul.. ![]() ??? posibil acidul din baterie? |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
feminabarr |
![]()
|
da..am fost azi la service...retrierul intepenit, pistonasul corodat, garnituri ferfelita..schimbat pistonas, inlocuit placute..disc neovalizat..
![]() merci de sfaturi..numai bine,,, |
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
|
|
marin.catalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 March 05 ![]() |
Si eu am aveam o roata blocata:am dat jos etrierul, l-am curatat, am schimbat pistonasul si garniturile si la fel.Problema era la furtunul care intra in etrier:era vechi si infundat, iar dupa ce l-am schimbat, totul merge perfect.Eu mi-am dat seama ca e de la furtun pt ca dupa ce lasam masina un timp oprita, roata se debloca:eu de la pedala faceam presiune mare, intra lichidul in etrier, mai greu, dar intra, dar de iesit nu mai iesea, decat f incet, in timp.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:02 |