DACIA 1310 _FURATA_ (Va rog sa cititi!)
![]() ![]() ![]() |
DACIA 1310 _FURATA_ (Va rog sa cititi!)
Crystynyk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- b 00 000
1992
|
|||
B89MHZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 24 March 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- B 22 MHZ
2006, 1.6 16V
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B89MHZ @ 26 Oct 2009, 23:41) bateria, radiatorul (l-au taiat din furtune), cd player, boxe, cotiera si cam atat. In rest e intreaga. Multumesc inca o data Crystynyk!!! Restu mai inteleg, dar au fost cam disperati c-au luat si radiatoru ce dracu ![]() Respect pt Crystynyk... pt ca a ajutat un om la nevoie dar si pentru vigilenta de care a dat dovada ![]() This post has been edited by Executron: 27 Oct 2009, 00:34 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
B89MHZ |
![]()
|
Am fost azi si am inlocuit radiatorul si acumulatorul, iar in prezent masina se afla la mine in parcare.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
- B 22 MHZ
2006, 1.6 16V
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by vdaniel: 27 Oct 2009, 15:49 |
--------------------
dacia
1310
- bt-www
1999 respir deci traiesc
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
@Crystynyk: tot respectul meu!. Ma foarte bucur ca mai exista si oameni ca tine!
Hmmmm, Crystynyk, aseara aveai tico, nu dacia la profil parca. This post has been edited by ageana: 27 Oct 2009, 16:28 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Mie mi se pare un pic miraculos ce s-a intamplat...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Crystynyk |
![]()
|
QUOTE(ag02cws @ 27 Oct 2009, 16:15) Adica ce insinuezi? ![]() Mie mi se pare un pic absurd sa furi o masina (cu totul) doar pentru radiator , casetofon si baterie (ma rog asta in cazul in care respectivii nu aveau de gand sa o duca la fier vechi) . E cam deplasat. Masina lui a aterizat la mine in spatele blocului pe un loc de parcare platit acum 1 saptamana si nimeni nu o miscase de atunci de aceea am cautat pe net aseara . Pentru ca mi s-a parut suspect. QUOTE(ageana @ 27 Oct 2009, 15:52) @Crystynyk: tot respectul meu!. Ma foarte bucur ca mai exista si oameni ca tine! Hmmmm, Crystynyk, aseara aveai tico, nu dacia la profil parca. Am 3 masini (dacie , tico si passat de la firma), iar eu pt ca de cand imi luasem permis am umblat numai cu tico initial pusesem tico dar apoi am vazut la voi ca toti aveti dacii si am crezut ca nu ai voie decat cu dacie si am schimbat ca sa nu iau ban! Sry ! This post has been edited by Crystynyk: 27 Oct 2009, 17:24 |
--------------------
Dacia
1310
- b 00 000
1992
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Si mie mi se pare putin miraculos, mai ales ca daca e sa caut pe google dupa numarul de inmatriculare, nu gasesc link catre topicul asta. Sau poate-s eu tampit, caz in care-mi cer scuze
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
B89MHZ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
- B 22 MHZ
2006, 1.6 16V
|
|
Crystynyk |
![]()
|
eu am cautat mai intai pe site-ul politiei romane (nu pot sa pun link-ul aici sa nu se considere reclama) la categoria autovehicule furate si am introdus dupa nr de inmatriculare, unde bineinteles figura ca masina furata, iar pentru ca aveau ca metoda de contact doar email am trimis email la politie! Apoi am zis sa dau si search pe google pentru ca oamenii mai posteaza anunturi de obicei pe diverse forumuri si asa am ajuns pe acest forum! Si am stat sa intru cat mai repede in legatura cu persoana deoarece am zis ca dureaza prea mult pana se sesizeaza politia.
Daca stateam dupa mailul ala trimis si ramaneam indiferenta am zis ca cine stie cum dispare masina! Nu am stiut ce altceva sa fac ! Nu puteam sa ma bag sa deschid masina omului sa vad daca are acte ceva prin ea sa dau de respectivul mai usor pentru ca nu e bine sa atingi masina in cazurile acestea. This post has been edited by Crystynyk: 27 Oct 2009, 16:52 |
--------------------
Dacia
1310
- b 00 000
1992
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE DaciaClub -> Imbunatatiri - Dacia Clasic Last post by: Muttley. Moved. Mutat: DACIA 1310 _FURATA_ (Va rog sa cititi!) --, B89MHZ, --, 13th October 2009 - 09:01. Last post by: Merced ... www.daciaclub.ro/Imbunatatiri-Dacia-Clasic-f27.html - În Cache - Pagini similare Asta e tot ce scrie pe google despre masina asta si duce pe daciaclub ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
gotronic |
![]()
|
![]() Ati scapat de platina si problemele ei !!! Group: Members Posts: 2.016 Joined: 24 March 06 From: Tg. Mures ![]() |
Sa inteleg ca politia nu a fost pe acolo sa "vada" masina? Amprente ceva?
![]() |
--------------------
DACIA
Sandero Stepway 100 TCE Blue Line
- MS-10-GOT
2020 Iulie MS-10-GOT
Cu nebunii sa nu te pui, ca au mintea odihnita !!! |
|
Crystynyk |
![]()
|
Bineinteles ca a venit si politia , amprente , hartii etc ! Pai altfel se trezea politia peste o perioada cand poate citeau acel mail si nu mai aveau ce amprente sa ia si hotii ar fi ramas nepedepsiti asa macar poate face si politia ceva in cazul asta! Desi in tara noastra se misca foarte incet! Mie mi-au spart tico-ul in fata garajului intr-o noapte ca sa fure casetofonul si nici pana acum nu au cautat faptasii (de acum 4 ani). Acum cateva saptamani de la dacie mi-au rupt stergatoarele cu totul si portbagajul l-am gasit deschis. Desi in ambele cazuri s-au luat amprente a fost doar de ochii lumii ca nu au facut nimic.
|
--------------------
Dacia
1310
- b 00 000
1992
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.311 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Merced @ 13 Oct 2009, 10:01) Ma bucur ca am avut macar partial dreptate. Gainari multi d-astia in Bucuresti, prin Pitesti auzi rar povesti similare. La noi daca dispare, e probabil imediat dezmembrata. Oricum nu prea dispar... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Crystynyk @ 27 Oct 2009, 16:23) Am 3 masini (dacie , tico si passat de la firma), iar eu pt ca de cand imi luasem permis am umblat numai cu tico initial pusesem tico dar apoi am vazut la voi ca toti aveti dacii si am crezut ca nu ai voie decat cu dacie si am schimbat ca sa nu iau ban! Sry ! Greu m-am oprit din ras... Ontopic: minunat deznodamantul. Bravo Crystynyk si... felicitari (cred) B89MHZ. Nu stiu ce fel de masina ai, dar e clar ca se-ncapataneaza sa ramana la tine ![]() Legat de ideile de antifurt, eu folosesc celebra "carja" intre volan si pedala. S-o putea rupe, nu stiu, dar macar incetineste o eventuala tentativa ma gandesc... In combinatie cu o alarma si, mai ales (nu glumesc!!!) un aspect deplorabil al masinii. Cum spuneam, frumos final ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
D-aia imi pare si mie rau ca am spalat-o, a mea o stii cum arata, nici aurolacii n-aveau curaj sa se atinga de ea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.649 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sincer a avut noroc... in general ajung piese in secunda 2! Frumos gest Crystynyk.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Depinde cine le fura. Lui i-au luat-o probabil niste drogat care s-au plimbat "high" cu ea pana s-au plictisit, apoi au luat ce puteau vinde mai usor si au lasat-o acolo. Cu banii si-au luat, evident, droguri.
Aia care le iau pentru piese, au retea organizata. Au luat masina, au dus-o la "garaj" si in cateva ore e bucati si nu-i mai prinde nici dracu'. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
evil_2009 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 20 June 09 From: BUCURESTI ![]() |
interesant subiect
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza 1.9 d + logan 1.5 dci
europa / laureat
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Intre Apaca si Cora este "parcata" o Dacia 1310 gri pe partea dreapta ...
Are portbagajul deschis , si s-a umblat la interior .... are nr de inmatriculare b57msp .... in baza de date nu apare ca furata ... daca stiti voi propr , as vrea sa stiu daca masina e furata sau abandonata ! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
valentin_carlan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 1 January 07 ![]() |
masina aia e acolo de vre-o 2 ani, exact in pozitia care e si acum (de fund putin mai iesita in partea carosabila), portbagajul este deschis doar din vara asta.
iarna trecuta dormeau niste oameni in ea. ar fi culmea sa o gaseasca proprietaru acum. ![]() |
--------------------
dacia
1410 L
- B 53 PJK
1995 berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 17:12 |