AM AUZIT CA SE SCOT DACIILE
![]() ![]() ![]() |
AM AUZIT CA SE SCOT DACIILE
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Observ ca la majoritatea le arde de "caterinca".Proasta idee de a muta topicul la cafenea,eram sigur ca asa se va intampla...aici e zona unde se incearca sa se faca glume,pacat ca nu prea ies.Faceti glumele singuri,dar radeti si aplaudati tot singuri,cam asa e p-aici vadca.Vorba aia "Ai cap sa nu-ti ploua in gat".Cine se simte se revolta.Atat am avut de zis,d-le moderator,daca nu va deranjeaza puteti inchide topicul.Va multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Care i-ati spus?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Domnu' initiator vorbea serios?
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Emy, stai linistit, proiectul este casa se scoata doar Daciile 1100, in 2012.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
Imi cer scuze...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
ma intreb daca dacia mea o scot astia?
![]() are 2 culori ca am vopsit unele zone unde era sarita vopseaua. plus ca eu n-am 3 prezoane...am 12.....15 cu tot cu rezerva incep sa ma sperii si o sa fac petitie. am sa cer si audienta la baselu. apropo, cine mai e primar in cluj, poate vorbim cu el si aranjam ceva? |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Psyche @ 13 Oct 2009, 15:33) apropo, cine mai e primar in cluj, poate vorbim cu el si aranjam ceva? revine boc, e available. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Emy_ @ 13 Oct 2009, 14:56) Foarte proasta. Sunt perfect de-acord cu tine... Se incadra mult mai bine unde era inainte, la "probleme tehnice" QUOTE(Emy_ @ 13 Oct 2009, 14:56) Pai mai baiatule, vorba aia, daca stii, de ce mai intrebi? Si daca totusi intrebi... de ce te mai miri? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Prima data am crezut ca aici se glumeste, dar la cat de seriosi va vad...
M-ati pus pe ganduri. A lu tata e verde si e din 83. Ce sanse are? P.s nu stiu daca e verde inchis sau deschis... e neutru. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
verde e bine, ca lasa o impresie puternica asupra retinei... Noroc ca la noi nu s-a adus tot instrumentarul, si ai nostri le iau la ochi deocamdata. Dar peste cativa ani n-o sa mai fie asa usor. Cred ca singura solutie va fi sa ne cromam caroseriile complet.
Imi pare rau, dar chestia cu zona favorizata a clujului suna a praf in ochi inainte de alegeri. Eu nu risc. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
e prea ocupat sa citeasca avatarul tau.... schimba-l
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
moooaaaaama ce am ratat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
lasa ca urmeaza aia cu "ursuleti" tunati... editia '82... si atunci sa te tii mistouri...
Sunt dacii 1100 si 1300 care arata foarte bine... Au fost intretinute corespunzator... le-ar putea baga pe masini de epoca... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Emy_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Ca sa nu ramana fara masina, unii le-au inmatriculat in Ungaria.
Attached thumbnail(s) dacia_1300_70av.jpg ( Size: 54.01k ) Number of downloads: 228 |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
lung topicu'... care era ideea? schimba 1300 pe un logan si 1310 pe sandero stepway?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
le schimbam pe.... biciclete
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
oare va ma fi valabila treaba cu CJ? cand a aparut anuntul in ziarula ala nu se stia ca ne zboara pila
![]() ai ce nashpa, deja ma gandeam ca fac de un freelander din taxele de clujean ce le iau |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
bucatzel |
![]()
|
al naibii daca mai stiu... acum sunt putin stresat, ca nu stiu exact cand iau banN.
Pentru cei inca interesati, mai exista INCA o solutie. Dar trebuie sa fim multi si uniti ca sa functioneze. E chiar simplu... Infiintam un cult al daciotilor, si ne donam toti daciile cultului. Devenind daciile noastre artefacte religioase, nu numai ca nu vor mai avea dreptul sa le ia asa, pe nepusa masa, ci mai mult, vor fi fortati de UE sa plateasca din greu pentru restaurarea lor. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@Emy_: Stai linistit, probabil marea majoritate a celor care citesc topicul crapa de ras, nu numai cei care au postat aici. Rusine lor ca te-au dus cu zaharelul (Muttley, esti genial!)? Mai degraba rusinica tie ca au trecut 6 (sase) pagini pana sa te prinzi pana la urma de idee. Anyway, cum sunt eu baiat bun, uite ca mai e un topic fix pe aceeasi tema, si tot la cafenea:
http://www.daciaclub.ro/Masinile-non-euro-...10-t104744.html Asa-i ca era mai bine sa citesti regulamentul inainte sa postezi? Ai fi vazut acolo ca scrie sa cauti inainte de a incepe un topic daca nu s-a mai discutat cazul. Asa, ai picat de papagal. |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
kog |
![]()
|
@bucatzel cea mai buna idee pe ziua de azi
![]() This post has been edited by kog: 13 Oct 2009, 17:16 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
xcss |
![]()
|
Deci pana la urma sunt prost sau nu? Si daca da, cat? 90%, 100%? Ca m-ati confuzat, nu mai inteleg...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:26 |