AM AUZIT CA SE SCOT DACIILE
![]() ![]() ![]() |
AM AUZIT CA SE SCOT DACIILE
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru dureri de cap, recomand Pastilele Mumio!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Asa ma gandeam si eu:(
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și ăștia de la uzină, de la Dacia, sunt vinovați... Ai văzut că au schimbat sigla, vor să se dezică de adevăratele mașini fabricate cu mulți ani în urmă... Vorba aia, atunci se muncea cu spor, și se făceau mașini, nu frigidere... Niște figuranți toți... n-ai cu cine...
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am auzit de la o statie de ITP ca se poate ocoli problema asta. Dar e cam complicat.
Se poate inscrie ca vehicul agricol. Dar trebuie sa demonstreze ca poate trage o remorca de tractor cu doua osii umpluta 3/4 cu porumb pe o distanta de 3.75 km. Boabe, si in niciun caz stiuleti. Se fac omologarile astea de doua ori pe an, in anumite localitati din tara unde agricultura-i de baza. O Dacie normala nu poate trece testul, dar cu cateva modificari facute unde trebuie s-ar putea sa aiba vreo sansa. Dar dupaia o sa trebuiasca sa iei categoria pentru tractoare la permis... This post has been edited by Merced: 12 Oct 2009, 20:07 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Din cate am auzit eu preconizarile sunt sumbre de tot . Daciile fabricate pana in 2004 , toate vor fi retrase din circulatie din motive tehnice , nu sunt prevazute cu ABS , Servo-directie , Air bagsi ESP , ASR si toate celelalte . Nu stiu ce sa mai zic suntem condusi de niste incompetenti .
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
De astia cu ROMAN-ele lor,cei cu Diesel-urile din 80(opel record,ascona,Ford Sierra etc) ce sa mai zicem??? S-au luat de Daciile noastre pentru ca sunt masinile care predomina cel mai mult...
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tu nu știi că toate se sparg în capul omului sărac?
|
--------------------
-
-
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(Emy_ @ 12 Oct 2009, 22:10) De astia cu ROMAN-ele lor,cei cu Diesel-urile din 80(opel record,ascona,Ford Sierra etc) ce sa mai zicem??? S-au luat de Daciile noastre pentru ca sunt masinile care predomina cel mai mult... Sunt masini straine , nu autohtone , fac exceptie de la regula . Se vorbea doar de dacii . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai tocmai ca-s multe. Vor sa faca locuri de parcare. N-ai vazut recent la televizor zilele trecute ca asa numitul "Clubul Cocalarilor posesori de <<Pisicutze>> inmatriculate in Bulgaria" a pichetat parlamentu' din cauza ca n-au unde sa isi mai parcheze masinile?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Emy_ |
![]()
|
Mai Danutz am mers atatia ani cu elel fara dotarile respective si s-au gasit ei acuma....sa fim seriosi!!!N-ai servo,dar exista 2 maini,n-ai ABS,dar exista frana de motor,airbag poti pune pe orice masina daca ai bani...Asa salta ei Romania,ce sa le zici,mai sunt si oameni trecuti prin carte,dar na....
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Eu nu sunt obisnuit sa discut asa serios, ca nu ma pot abtine
![]() Cele negre se scot de pe piata, sau se tin in amintirea securistilor ? |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Emy_ @ 12 Oct 2009, 21:10) De astia cu ROMAN-ele lor,cei cu Diesel-urile din 80(opel record,ascona,Ford Sierra etc) ce sa mai zicem??? S-au luat de Daciile noastre pentru ca sunt masinile care predomina cel mai mult... Emy_, repet, totul e logic... Opel facea Ascona si Rekord pe vremuri, acum face noua Astra. Ford Sierra e acum Mondeo. Astea trebuie sa se vanda!!! Ca sa se vanda, guvernul trebuie sa-i atraga pe Opel si Ford in tara la noi. Ori daca vede neamtzu' o Ascona ori o Sierra in tocatoru' ala de snitele din curte REMAT-ului... nu se supara, isi ia jucariile si se duce acasa?!? Ia-o altfel... ai mai vazut tu Oltcit pe strada? De ce oare? Ia sa vad daca ghicesti raspunsul, gandeste-te la incalzirea globala si la sistemul de racire de la oltean ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
QUOTE(Emy_ @ 12 Oct 2009, 22:13) Mai Danutz am mers atatia ani cu elel fara dotarile respective si s-au gasit ei acuma....sa fim seriosi!!!N-ai servo,dar exista 2 maini,n-ai ABS,dar exista frana de motor,airbag poti pune pe orice masina daca ai bani...Asa salta ei Romania,ce sa le zici,mai sunt si oameni trecuti prin carte,dar na.... Tu gandeste-te ca eu am 4 Dacii , ce am sa ma fac eu cu Dobitocii astia ? Ai perfecta dreptate dar cat ne costa sa punem toate optiunile astea ? Vom face din Dacia noastra clasica -Corvette . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Emy_ |
![]()
|
Merced de ce ii numesti tu cocalari?Pentru ca au BMW-urisau ca le au inmatriculate in BG.Sa-ti zic ceva...Decat sa dau 3000-4000 euro sa inmatriculez o masina din 2000 cu motor 1.8 mai bine dau 500 euro so o inscriu acolo.Tot din cauza legilor prostesti 30% din masini sunt inscrise in BG
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Merced |
![]()
|
Eu nu-i numesc, asa se intituleaza ei. Daca n-ai urmarit la stiri...
Apropo, dupa ce interzic astia Daciile esti liber s-o inmatriculezi in Bulgaria si sa mergi cu ea in continuare. Daca nu vrei sa-ti iei permis de tractor. This post has been edited by Merced: 12 Oct 2009, 20:20 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Unii s-au mutat definitiv în BG, și în curând vor face naveta înot la servici, că rămân fără berline... vai de ei săracii, câți am recuperat așa de pe Dunăre... vreo 2 aveau în portofel poze cu mașinile, una chiar vișinie, model de export...
![]() This post has been edited by C a t a l i n: 12 Oct 2009, 20:24 |
--------------------
-
-
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
Acum , totusi cand te intorci din Bulgaria cu Dacia se ia Politia de frontiera de tine si nu te mai lasa s-o aduci in tara . Atentie la cei ce pleaca din tara cu Dacia , vamesii cer acte de Repatriere pt masini si trebuie sa te adresezi la Haga - Drepturile omului s-o poti repatria Dacia , oare ce se va mai intampla dupa alegeri
? |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ca va stric distractia...
Emy.... Mos Craciun exista!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Emy_ |
![]()
|
Eu nu-s nevoit sa innot,Bg e la 20km de mine
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce-ai bre, la graniță nu întreabă decât dacă ai 4 prezoane la roata de rezervă...
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Aia cu prezoanele am rezolvat-o demult... Am mai lipit inca 3 prezoane false la fiecare roata... Se uitau ungurii crucis, ca de cand sunt ei n-au vazut dacie cu 6 prezoane. Au vrut ei sa ma intrebe, da' ei nu stiau romana, eu ungureste ioc, si cand am dat-o pe engleza s-au speriat.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Emy_ |
![]()
|
Din moment ce Dacia are 3 nu poti trece:))
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce noroc ca am masina gri ! Ca tot non-euro e si asta
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 12 Oct 2009, 20:32 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:33 |