Angel eyes pe solenza
![]() ![]() ![]() |
Angel eyes pe solenza
mcr_razvy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 22 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
avantaje 2004
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Main bin invata sa scri, si lasa tunareala pentrum mai tarlziu.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Maskatule, tu ai masina modificata? Vezi ca iti sar in cap baietii imediat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu prea o om. Nu am nici macar un cenzurat de folie, cum zicea cineva pe alt topic. Am preferat sa o am pusa la punct , tehnic vorbind.
Angel-eyes dupa parerea mea intra in aceeasi categorie cu racing-stripes. Adica sunt modificari aduse unor anumite categorii de masini, care au istorie, care au anumite linii, modificari realizate special pentru acel tip de masini. Restul e cancan. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
"banda de leduri portocalii alimentate la semnalizare pe lupa din interiorul farului"
@mcr_razvy sa sti ca ai putea pune si nu ar arata urat ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
10tacl3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 December 09 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 20 Jan 2012, 09:14) Nu prea o om. Nu am nici macar un cenzurat de folie, cum zicea cineva pe alt topic. Am preferat sa o am pusa la punct , tehnic vorbind. Angel-eyes dupa parerea mea intra in aceeasi categorie cu racing-stripes. Adica sunt modificari aduse unor anumite categorii de masini, care au istorie, care au anumite linii, modificari realizate special pentru acel tip de masini. Restul e cancan. Noi romanii urmam modelul chinez...COPIAZA TOT. Macar ei fac un ban dupa treaba asta. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da. Dar spre deosebire de chinezi, noi nici sa copiem nu suntem in stare. Macar galbejitii mai dau lovitura cu cate ceva, noi nu. Poate doar cu jigniri si caterinci audse la adresa altora. Uita-te in jurul tau si zi-mi cate produse (chiar si copiate) vezi chinezesti si cate romanesti?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mcr_razvy |
![]()
|
Prieteni, dupa parerea mea , la romani ar fi vina tot a noastra ca cei invarsta sau cei cu functii mai inalte nu ar asculta ideeile unor persoane mai josnice, poate sau chiar sunt mai bune dar mandria si munca in batjocora e in toi in romania deci pana nu se desteapta romanul nu vom vedea produse romanesti sau ideei romanesti.
Acest concept cu led-uri la semnalizare atat in far cat si la stopuri nu a fost folosit doar de audi ci si volkswagen si alte masini deci nu inseamna ca am copiat de la ei. In urmare nu sunt masini sport ca sa le denumesti masini "tunate" doar inovatoare si in pas cu tehnologia. Nu poti spune ca lasi nasina "stock", numai prin faptul ca schimbi consumabile si acestea nu mai sunt originale si ca ai pus un capac la o roate si o husa, deja vorbim de modificat prin urmare eu nu am zis ca sa montez acea banda in gandul de "tuning" ci mai nult sa fac masina mai confortabila si placuta la privit. Ar fi mai bine ca sa dai cu markerul stopuri si faruri sa fie negre si sa nu mai vada nimeni ce intetii ai decat sa faci acest lucru mai vizibil, deci exact ce spuneam vine omul cu o idee si deja zice ca nu e bine, copiezi pe altii decat sa se zica avantajele si dezavantajele. |
--------------------
dacia
solenza
avantaje 2004
|
|
Iulikk |
![]()
|
Esti liber sa faci ce vrei. Doar e masina ta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
mcr_razvy total de acord cu tine
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mie unul îmi place cum arată solenza stock. Chiar dacă este dacie, va rămâne totuși una dintre cele mai reușitr mașini fabricate la mioveni. In loc de logan puteau sa bage restul de dotări pe Solenza. Între-adevăr spațiul era mai mic, insa rămânea la fel de buna la demaraje.
This post has been edited by Maskatu: 21 Jan 2012, 08:19 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mcr_razvy |
![]()
|
Pai asta am zis si eu: ca daca nu ai pus astea de la dacia toate dotarile pe solenza, le pun eu
![]() pana acum am pus: -lumina in portbagaj -lumina in topedou -scaune sport cu tapiterie de piele -reglaj electric la scaune -incalzire in scaune (mai am de pus butoanele) -oglinzi de logan cu incalzire si reglaj electric -deschidere portbagaj din telecomanda -relee pe faruri -schimbat lumini bord plus limbi peste restul care erau stock ![]() |
--------------------
dacia
solenza
avantaje 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:48 |