Demontare bara spate, Mi-au lovit-o si nu stiu s-o demontez
![]() ![]() ![]() |
Demontare bara spate, Mi-au lovit-o si nu stiu s-o demontez
dras |
![]()
|
||
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|||
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Din cate am vazut eu pe spate bara se monteaza direct pe masina vezi sa nu ai ceva indoit pe acolo , si vezi ca trebuie sa dai jos si aparatoarea de la roata din spate.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Din cite am observat eu la mai multe masini, spoilerul spate sta oricum cam "lasat" in partile laterale (zona finala - pe aripa spate)..in prima faza am vazut la mine asta, dar apoi am remarcat si la alte masini..e ciudat, dar....
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am remarcat si eu asta, dar in urma lovirii, pe partea stinga s-a lasat si mai rau si ma enerveaza. Stie cineva concret cum se demonteaza masca?
|
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu este o "problema tehnica"!!!... faptul ca nu stii sa desfaci bara nu tine de problemele masinii... e intrebare punctuala si va fi mutata la Diverse LGN.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
instructiuni demontare bara spate:
(vazut la service, dupa de a fost zgariata si usor deformata de la un sofer mai neatent) 1. in aparatorile de plastic ale rotilor spate (care mascheaza interiorul aripii, daca pot spune asa) sunt cate doua suruburi ca cap in cruce (parca) prinse de bara spate. se desurubeaza. 2. te bagi frumos sub masina si descoperi 5 sau 6 suruburi insurubate in niste cleme prinse de bara, distribuite pe toata lungimea barei. iti trebuie un torx, da nu stiu de cat. le desurubezi si pe ele. 3. deschizi portbagajul si observi chiar sub chederul de la portbagaj inca vreo 3-4 suruburi. le desurubezi si pe acestea. 4. tragi usor de capetele laterale ale barei inspre exterior, apoi de bara in spate. ar trebui sa iasa relativ usor. nu trage foarte mult, pentru ca trebuie sa scoti conectorul din lampa de la placuta de inmatriculare. asta-i tot. sper ca e cat de cat clar. spor la treaba. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
dras |
![]()
|
Raspuns beton si mutlumesc pentru el
|
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Inteleg deci ca ai reusit. Aici se inchide. Daca mai ai nelamuriri, scrie un pm unuia din moderatorii de aici pentru a redeschide topicul.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:35 |