[CUMPAR] Jante tabla pentru un Renault Megane II, Megane II
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Jante tabla pentru un Renault Megane II, Megane II
c05min21 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 April 09 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2006
|
|||
c05min21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 15 April 09 From: Constanta ![]() |
UP
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2006
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Am 4 jante de tabla pe 15",originale,cu care a venit masina.Cat oferi?
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
2 bucati la 150 ron cu livrare in Constanta . Sunt si celelalte 2 dar se aduc in 2 - 3 saptamani de la Bacau. Sunt nelovite. Au fost inlocuite cu aliaj.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
- CT O6 XXX http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
c05min21 |
![]()
|
GLG ........Le vreau ......pe cele doua , dar sa fie de Megane nu de Logan ca m-am mai pacalit cu un set .......0752095816 da-mi un apel cand poti , si te sun sa vorbim
21 Oct 2009, 13:27: up This post has been edited by c05min21: 21 Oct 2009, 13:27 |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2006
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
...esti in reteaua.... sun da nu suna ca e inchis telefonul. Daca nu-ti plac nu e obligatoriu sa le iei.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
|
|
alin1974 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 20 October 09 ![]() |
Salut,
cele de Logan nu merg pe Megane 2? Eu am pus de Megane 2 pe Logan si merg fara probleme!!! |
--------------------
Dacia
Lodgy,Logan
2015;2007
|
|
c05min21 |
![]() ![]()
|
Alin , si eu am pus de Logan , si au mers foarte bine 2 ani , pana cand la revizia de 80000 mi-au schimbat discurile de frana si au pus unele mai mari in diametru.........si cele de pe fata nu mai incap....ating in etrier......
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2006
|
|
alin1974 |
![]()
|
C05min21,multumesc pentru raspuns,dar eu nu inteleg.
Etrierul este prins de fuzeta(sau jamba la alte modele de masini) intr-o pozitie FIXA ,discul de frana se afla in interiorul etrierului.Daca tie iti montau niste discuri de fana mai mari in diametru, in primul rand iti atingeau in interiorul etrierului,si in al doilea rand trebuia sa montezi alte placute de frana cu suprafata de frictiune mai mare si nu cred ca poti pe aceleasi etiere. Deci ........ |
--------------------
Dacia
Lodgy,Logan
2015;2007
|
|
c05min21 |
![]()
|
E logic ce spui , dar........ dupa ce mi-au schimbat discurile , nu mai incap jantele , jante cu care am mers totusi 2 ani.......Placutele mi le-au schimbat desi erau aproape noi.......ca cica sunt deformate dupa disc.......etrier in schimb nu am platit deci banuiesc ca nu mi le-au schimbat. Dupa revizie aveam jantele din aliaj de 16 .....nu m-am gandit ca ar putea exista posibilitatea sa nu se mai potriveasca cele de tabla......din pacate..
Stii cumva daca se poate regla pozitia etrierului .........ca ar mai avea loc cativa milimetrii pana la marginea discului !? 23 Oct 2009, 14:42: Este posibil ca diametrul sa fie acelasi dar discul sa fie mai in afara , daca ma gandesc mai bine ..... Habar n-am ce i-au facut.........si-au batut joc de mine......probabil This post has been edited by c05min21: 23 Oct 2009, 14:42 |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16v
2006
|
|
G L G |
![]()
|
...au mai ramas 2 bucati
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
|
|
alin1974 |
![]()
|
Nu, pozitia etierului nu se poate modifica.
Discurile nu au cum sa fie alta marime nici in diametru,nici in grosime,deoarece discul aseasaza pe interior , lipit de butuc . Tu poate ai avut niste bucsi (flanse) de ghidaj pentru jentele de aluminiu si pe care nu trebuie sa le mai pui pentru cele de tabla si in acest caz janta nu se mai asaza (lipeste de disc) cum trebuie. O alta cauza ar fi daca ai folosit suruburile de la jantele de aluminiu la cele de tabla.Pentru unele jante suruburile sunt mai lungi si iti atin in fuzeta(asta pe interior). Alte motive sa nu mai mearga jantele de tabla ,chiar si de logan,eu nu vad. |
--------------------
Dacia
Lodgy,Logan
2015;2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:12 |