SOLENZA-Fine Tuning / Resita
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA-Fine Tuning / Resita
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pe mine m-ar interesa. de unde e, tot din cluj?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
costa cam 200 ron
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
De la Resita va urez pt toti userii un calduros La multi ani! ..... si Sarbatorii Fericite tuturor! 294owm9.jpg mmd1z4.jpg |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
g0dz3uS |
![]() ![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
UN sincer La Multi (b)Ani !!! pt dept_2010diaries.jpg ( Size: 26.6k )
Number of downloads: 1093
si o masina k asta pe viitor va doresc2010_Chevy_Camaro_RS_Live3.jpg ( Size: 550.27k ) Number of downloads: 717 Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !! This post has been edited by g0dz3uS: 27 Dec 2009, 23:58 |
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
targher123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 March 09 ![]() |
Superba masina,m-ar interesa totusi cam la ce suma s-a ridicat investitia?Te intreb pentru m-ar tenta si pe mine asa ceva.Cu stima.
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort
2003
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 28 May 09 From: Resita ![]() |
QUOTE(targher123 @ 30 Dec 2009, 14:17) Superba masina,m-ar interesa totusi cam la ce suma s-a ridicat investitia?Te intreb pentru m-ar tenta si pe mine asa ceva.Cu stima. 500 euro + VOPSITUL pt exteriorul masini.... 1000 euro au costat reparatiile si piesele care trebuiau schimbate..... ..... pt ca masina a avut multe probleme tehnice.... deci, daca ai o masina care "tehnic e OK" 500 euro + vopsitoria ar fi suficienti... -150 Rotile ( Jante+ cauciucuri) - 22 eleron luneta - 10 iesire esapament - 10 plasa aluminiu - 20 praguri fibra - 70 folie geamuri - 50 flase roti + presoane - 20 tuburi vopsea (negru mat, portocaliu... etc)/ - 25 prelungire spoiler fata ( model Golf III ) .....si din rest poti lua volan si nuca schimbator si ce mai vrei ![]() La multi Ani! 2cr8y2a.jpg |
--------------------
....
E34
92
- BVV #nelutzu #resita #alexandru #cluj #paul #clujgarage #concept #23garage #prototipsport
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
70 de lei pt folie geamuri cu autorizatie?
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
AdyTirla |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 12 February 08 From: Pitesti ![]() |
Nelutzu_ Cat a costat flansele si ce dimensiuni au?
(eu ma gandem sa i-mi pun pe spate ceva de genul 15-20mm) |
--------------------
Nova 1,6(1998)/
Solenza 1,4MPI(2004)
Scala
- AG-XX-XXX
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(sergiu-iulian @ 30 Dec 2009, 21:11) ![]() .....deci vorbim de 70 de euro ..... scuzatima daca nu am fost foarte explicit, dar am mentionat ca suma de 500 euro e suficienta pt a face exteriorul masini, apoi am pus preturi detailate pt fiecare articol, am crezut ca se intelege ca sant tot in euro din moment ce nu am pomenit de "lei" in acel post.... QUOTE(AdyTirla @ 30 Dec 2009, 21:41) Nelutzu_ Cat a costat flansele si ce dimensiuni au? (eu ma gandem sa i-mi pun pe spate ceva de genul 15-20mm) ...intre 100 RON si 200 RON, 4 bucati + presoane .. totul depinde de materialul pe care il gasesti si de strungarul care le face, cu cat cauti mai mult gasesti si strungar si material ieftin... ![]() QUOTE(Valy90 @ 30 Dec 2009, 23:05) 80 de lei noi (RON) si eu as fi dat ![]() .....inca o data mentionez ca preturile ce le-am afisat sant in EURO ! "deci, daca ai o masina care "tehnic e OK" 500 euro + vopsitoria ar fi suficienti... -150 euro Rotile ( Jante+ cauciucuri) - 22 euro eleron luneta - 10 euro iesire esapament - 10 euro plasa aluminiu - 20 euro praguri fibra - 70 euro folie geamuri - 50 euro flase roti + presoane - 20 euro tuburi vopsea (negru mat, portocaliu... etc)/ - 25 euro prelungire spoiler fata ( model Golf III ) o9lgmt.jpg |
--------------------
....
E34
92
|
|
aalfaluk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 July 09 ![]() |
frumoasa foc solenza ta!!!!! sa o stapanesti sanatos ,am o slabiciune pentru solenze!!!!
|
--------------------
alfa romeo
156
2001
- B-39-LKY
|
|
drog |
![]()
|
![]() Razvanel Group: Members Posts: 74 Joined: 2 February 09 From: Iasi ![]() |
QUOTE Eu am dat 80 de lei pt folie si autorizatie (doar pt geamurile spate inclusiv luneta). Valy90 de unde ti'ai luat folia ? |
--------------------
Dacia
Solentza
Scala/2003
- IS-06-xxx
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(aalfaluk @ 11 Jan 2010, 00:33) Mersi aalfaluk ..... ai si tu una? daca nu iati ![]() ![]() - Momentan SOLENZA ia o pauza ![]() Va salut!.... This post has been edited by Nelutzu_: 13 Jan 2010, 22:44 |
--------------------
....
E34
92
|
|
sorcer |
![]()
|
Kamikaze Group: Members Posts: 234 Joined: 2 September 05 From: Petrosani ![]() |
pai si da macar un pm cu siteu unde scrii despre noul proiect
![]() |
--------------------
mazda
626 , vw t2 , renault master , dacia solenza
1986-2003
- -----
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si eu vreau situl unde lucrezi la cealalta masina
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
|
--------------------
....
E34
92
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
http://www.ono41.ro/forum/showthread.php?t=1267
![]() This post has been edited by CIPTUNING: 16 Jan 2010, 20:39 Attached thumbnail(s) ARO1710.JPG ( Size: 69.84k ) Number of downloads: 1644 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
tin sa te felicit pentru tenacitatea si curajul dovedit !!!
solenza [parerea mea ] a iesit bestiala in leg cu ARO , iti doresc multa bafta si in primul rand rabdare !!! tine-o tot asa !!!! stima si respect |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
ar fi tare sa-l faca ca ala de mai sus
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
wow mi-a luat ceva timp sa revad toate paginile astea
![]() Nu am citit tot..poate ti-a mai zis cineva dar ce cred eu ca ar fi trebuit facut. Pragurile facute dintr-o singura bucata cu masina. Ma refer prinse bine si date cu kit sau din metal sa nu se crape nu stiu ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(CIPTUNING @ 16 Jan 2010, 18:00) ![]() ![]() ![]() QUOTE(NYCKO22 @ 16 Jan 2010, 20:29) tin sa te felicit pentru tenacitatea si curajul dovedit !!! solenza [parerea mea ] a iesit bestiala in leg cu ARO , iti doresc multa bafta si in primul rand rabdare !!! tine-o tot asa !!!! stima si respect mersi!.... am mai spus ca am noroc ca am gasit oameni potriviti si dispusi sa investeasca(pe criza asta) in masini de marca Romanesti, asta imi face placere si sper sa ai multumesc pe proprietari ![]() la fel ca si cu Solenza sper sa reusesc sa ma apropii de planul propus, este putin mai greu dat fiind ca Aro 246 (vb de acest model / as fi preferat un 243) este putin cam uratel cu acel spate cu geamuri imense dar o sa vad cu fac sa le elimin si proprietarii sa nu ma alerge cu pustile ![]() ![]() QUOTE(Relu_GT @ 16 Jan 2010, 23:41) Ceva pe aproape ![]() QUOTE(Onyx @ 17 Jan 2010, 02:45) wow mi-a luat ceva timp sa revad toate paginile astea ![]() Nu am citit tot..poate ti-a mai zis cineva dar ce cred eu ca ar fi trebuit facut. Pragurile facute dintr-o singura bucata cu masina. Ma refer prinse bine si date cu kit sau din metal sa nu se crape nu stiu ![]() Da, stiu ca au spus multi, dar am ales aceasta varianta din 2 motive, ........eu nu sant de meserie ![]() ![]() .....al doilea motiv a fost pt a reduce costurile si fiind si mai practica in momentul cand masina sufera o avarie, de aceea am ales ca acele componente sa fie usor demontabile si inlocuite fara prea multe costuri.... Te salut Onyx 23r486o.jpg 15gr21y.jpg PS. daca imparatia forumului gaseste un loc unde sa fac un Topic nou cu acest Aro mie nu imi e greu sa postez si aici, chiar mi-ar face placere pt ca prin experienta cu Solenza am observat ca acest forum chiar are baieti cool si de treaba...... |
--------------------
....
E34
92
|
|
Felie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 16 February 08 ![]() |
Bravo!Foarte frumoasa,de 2 ore citesc pe aici!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Un nou proiect,o noua provocare.
Mult succes iti doresc! PS:Vad ca avansezi de la masina de strada la off-road,poate peste ceva timp auzim ca te apuci de modificat tractoare sau de ce nu tir-uri ![]() Respectele mele. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(Felie @ 1 Feb 2010, 17:39) Mersi, e tare nickname-ul tau ![]() QUOTE(andreiy @ 1 Feb 2010, 19:40) Un nou proiect,o noua provocare. Mult succes iti doresc! PS:Vad ca avansezi de la masina de strada la off-road,poate peste ceva timp auzim ca te apuci de modificat tractoare sau de ce nu tir-uri ![]() Respectele mele. Mersi, ma gandeam la o "TATRA" ![]() ....... mickro.gif silver24.gif "SOLENZA FT" revine .......dom94.gif Masina trebuie pregatita pt RAR, ia venit randul ![]() 2qswbqo.jpg 30cr6f7.jpg 2l9gylh.jpg 1qr9xi.jpg 30de3cw.jpg 11u846p.jpg 2qmogox.jpg Continua ..... |
--------------------
....
E34
92
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
|
--------------------
....
E34
92
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
daca tot ai redeschis topicul,si sti ca te bateam la cap cu bandourile
iar cum azi ma plictiseam... am sucit un pic o poza...io unu tot cu bandouri zic ca e mai faina acu te las pe u nelutzu sa vezi:)) fara farab.jpeg ( Size: 221.12k ) Number of downloads: 1398 cu cub.JPG ( Size: 87.21k ) Number of downloads: 1247 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Nelutzu_ |
![]() ![]()
|
QUOTE(gabyu @ 7 Feb 2010, 16:49) daca tot ai redeschis topicul,si sti ca te bateam la cap cu bandourile iar cum azi ma plictiseam... am sucit un pic o poza...io unu tot cu bandouri zic ca e mai faina acu te las pe u nelutzu sa vezi:)) ![]() 2vucw10.gif |
--------------------
....
E34
92
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Doar ca nu ai pus unde trebuie bandourile
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
nelutzu: parca e putin incarcata da nush daca ar trebui neaparat revopsit in alb vezi si u ce mai zice lumea sau cum ti se pare tie...
iulik : de ce crezi asta ca nu leam pus unde trebuie? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:05 |