motor de scuter in 2 timpi se ineaca, ma juta cineva cu un sfat
![]() ![]() ![]() |
motor de scuter in 2 timpi se ineaca, ma juta cineva cu un sfat
paull2002 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca are ungerea separata atunci fumul alb nu e normal pe acceleratie maxima. Asta inseamna ca iti mananca ulei. Pe de alta parte, la accelerare daca se inneaca de vina este carburatorul, mai precis membrana pompei de reprize. Dar nu pot fi sigur ca nu stiu daca are asa ceva.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 24 Mar 2005, 00:32) Daca are ungerea separata atunci fumul alb nu e normal pe acceleratie maxima. Asta inseamna ca iti mananca ulei. Pe de alta parte, la accelerare daca se inneaca de vina este carburatorul, mai precis membrana pompei de reprize. Dar nu pot fi sigur ca nu stiu daca are asa ceva. ai postat de 2 ori, paul2002...eu zic ca e de la jicloare, trebuie sa aiba...si sa se fi adunat mizerie si nu mai poate debita destula benzina |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
paull2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 23 Mar 2005, 22:32) Daca are ungerea separata atunci fumul alb nu e normal pe acceleratie maxima. Asta inseamna ca iti mananca ulei. Pe de alta parte, la accelerare daca se inneaca de vina este carburatorul, mai precis membrana pompei de reprize. Dar nu pot fi sigur ca nu stiu daca are asa ceva. membrana nu are,si jigloarele sunt curate |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:27 |