Discuri strambe, unde le indrept
![]() ![]() ![]() |
Discuri strambe, unde le indrept
fane |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
- B-XX-BMW
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cauti un magazin si cumperi niste discuri noi...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adysomnolenta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 January 05 ![]() |
le pui pe aragaz pana se inrosesc dupa care le iei la batut cu ciocanul. glumeam.
![]() cred ca ai doua optiuni si anume, le dai jos si le duci la un strungar sa le ia o fata dreapta sau cumperi alte discuri noi. |
--------------------
dacia
solenza
- b39aip
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Discurile nu cred sa poata fi indreptate (fier gros si permit toleranta mica la abateri). Vezi ca mersul franat de obicei iti arata ca nu revine pistonul din etrier pe pozitia de repaus cand ridici piciorul de pe frana.
Chiar daca ar face cineva asa ceva, mi se pare cel putin iresponsabil gestul de a indrepta discurile de frana. mai ales la berlina, unde sunt foarte ieftine. Eu am dat 250.000 pe doua discuri in octombrie 2003. EDIT: ati postat in timp ce scriam eu! D'aia apar asa multe raspunsuri. This post has been edited by tatabobu: 5 Apr 2005, 13:28 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pentru a indrepta discurile, trebuie sa mergi intr-un magazin si sa ceri doua bucati discuri.
Altfel nu se pot indrepta. Serios, din cate stiu, nu sunt scumpe. De calitatea lor, nu stiu ce sa zic. Nu stiu ce s-ar mai putea spune pe aceasta tema. Prea multe nu. Daca cineva are ceva important de spus, sa ma contacteze, si deschid topicul. Topic closed. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ba se pot "indrepta" bine mersi, si anume se reprelucreaza la strung cum zicea si cineva mai sus, DAR nu merita. Un disc odata ovalizat (ca nu se stramba) isi face tensiuni interioare si daca-l reprelucrezi (asta daca-ti permite "carnea") e posibil sa cedeze. Deci NU merita sub nici o forma. La cat muncesti sa le dai jos si cat dai la strungar, mult mai bine cumperi altele noi (nu te astepta nici la alea sa fie perfecte) !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:27 |