Martor bord lumina intalnire ars, Martor bord lumina intalnire ars
![]() ![]() ![]() |
Martor bord lumina intalnire ars, Martor bord lumina intalnire ars
tonydiangello |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 07 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
- CS-05-GRM
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Destul de dificil. Daca ai degete subtiri, poti sa schimbi becul fara sa demontezi bordul, martorul acela fiind in partea de jos. Ar fi bine sa demontezi totusi cochilia inferioara a volanului. (sa vezi mai bine in zona). Nu arunca becul vechi, scoti balonul de sticla prin tragere si pui altul in loc (1 leu la magazinele de piese auto, ceri bec fara soclu pentru bord, stiu ei ce sa iti dea).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
tonydiangello |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 May 07 From: Resita ![]() |
Mersi mult. Am sa incerc maine. Sper sa reusesc, sa nu fiu nevoit sa ajung la dat jos bordul. O sa revin cu rezultatul.
28 Oct 2009, 21:04: Se pare ca nu e ars becul. Trecand peste una dintre multidudinea de gropi existente pe cel mai mare bulevard de la mine din oras, am observat ca becul a prins culoare, adik s-a aprins. Ajungand in fata casei, s-a stins inainte sa opresc eu farurile. Deci clar un contact defectuos. Am aplicat cu simt un pumn pe partea stanga a bordului, drept pentru care becul s-a reaprins si pana acuma seara raspundea la comenzi. Intr-una din zile imi fac timp sa imi subtiez degetele si sa incerc cum mi-a sugerat bogdanmardare sa "gadil" un pic pe acolo. Multumesc dacia club forum. This post has been edited by tonydiangello: 28 Oct 2009, 21:04 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
- CS-05-GRM
|
|
cipoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
e usor de scos bordu..ai doar 2 suruburi pe parti, si 4 la tabloul cu ceasuri..
cre ca te poti descurca si singur |
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
racarurobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 October 09 ![]() |
Sal,cred ca trebuie sa scoata si casetofonul inainte de a da jos partea de sus a bordului.dupa ce desfaci astea tragi de partea superioara inspre spatele masinii.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/confort
- B-91-XXX
|
|
cipoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
da, trebe scos si casetofonu`, uitasem..se trage usor in sus si apoi inspre dreapta..
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
trebe scoasa si cochilia volanului ca dub ea mai are 2 suruburi partea superioara a bordului
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:03 |