Am arcurile rupte, cat ma costa sa le schimb?, daca stiti vreun service bun in Buc..
![]() ![]() ![]() |
Am arcurile rupte, cat ma costa sa le schimb?, daca stiti vreun service bun in Buc..
Myster_soprano |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 November 04 From: Campina ![]() |
|
||
--------------------
Dacie
1410
- PH 98 GLB Cainii latra, ursul merge!!!
|
|||
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Pentru arcurile spate nu este necesar sa intervii cu presa.
Se demonteaza o roata Se pun 2 roti sub masina ptr a o asigura dupa care fixezi cricul sub osia spate cit mai aproape de amortizor si se comprima pina cind osia estye paralela cu solul, sau masina incepe sa ridice ( putin ).Se desfac piulitele amortizor din punte , se comprima amortizorul la maxim dupa care scoti arcul si il pui pe cel nou in sens invers demontarii. Idem si ptr arcul celalalt. Scule: Cheie fixa de 19/22, tubulara de 17,Cliket, cric+ manivela roti |
-------------------- Kox
|
|
vlad_dragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 October 04 ![]() |
QUOTE(Myster_soprano @ 23 Mar 2005, 03:30) Salut! De vreo luna merg cu arcurile rupte pe spate. Am o dacie 1410 si vroiam sa stiu cam cat m-ar costa sale schimb si unde. Eu nu sunt din Bucuresti dar stau aici in timpul sapramanii. Daca ati putea sa-mi ziceti si mie un service bun care nu da teapa si cat ded cat acceptabil la preturi. Multumesc anticipat! ![]() Fii atent aici la mine . Ai zis ca vrei un service unde sa lucreze bine si sa iti ceara bani putini . Atunci tre sa mergi la service-ul la care merg eu . e pe sensu unic care duce in crangasi venind dinspre regie undeva pe dreapta aproape de piata . eu mi-am schimbat toba + schimbat ulei cutie viteze + schimbat burduf la planetara + schimbat bucsi + schimbat pivoti + schimbat placute de frane ( mi-a fost lene sa le schimb singur ) si mi-a luat doar 360.000 + 100.000 spaga am dat ca au muncit aia cateva ore ca erau itepenite rau alea pe acolo |
--------------------
renault
megane
coupe 1996
- TL-02-swi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:59 |