tacanit in bord, ii dau foc
![]() ![]() ![]() |
tacanit in bord, ii dau foc
kog |
![]() ![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
poate un releu face fitze. sau releul de semnal.
sau cablul de acc. mie ala imi fasaia in draci pana sa-l schimb. uneori, nu tot timpul. bag capu pe sub bord si palnieste urechea. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 January 09 ![]() |
nu ai incercat sa localizezi cat mai exact de unde se aude?din stanga,dreapta mijloc.vezi aeroterma,cochilia de la volan,sa nu se fi desprin vreo mufa si sa bata in ceva.pune mana,urechea cand merge tatal tau cu ea si vezi unde vibreaza.posibil sa nu fie din bord ca zgomotele se mai transmit.am avut si eu un zgomot ciudat si credeam ca e de sub bord si pana la urma era bucata aceea de metal dintre capota si parbriz.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
2005 preferance ambition confortline tlx
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu stiu ce sa zic, cand masina merge mai incet nu se prea aude, dar cand creste viteza(sau turatia nu stiu sigur ca zgomotul motorului cam acopera tot cand e turat bine) face din ce in ce mai des. Am mai auzit tacanitul asta la un prieten la o dacie 1300 dar a ajuns la fier vechi inainte sa rezolvam problema
This post has been edited by kog: 14 Jan 2009, 18:11 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
cristy_taxi_1.6|1.4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 January 09 ![]() |
atunci ia-o la mana.pui si tu mana pe una pe alta vezi ce joaca ce nu e la locul lui mai strangi mai lipesti nu stiu ce sa zic.acum nu poti sa ai prea multe pretenti de la daciuta are si ea o varsta onorabila.eu la golf ce sa mai zic ca il am de 3 ani si 115000 de km si nu ti-as dori sa vezi cum fac fetele de la usi plasticele de prin spate dimineata cand e frig afara.
|
--------------------
dacia volkswagen
logan hatch back break
2005 preferance ambition confortline tlx
|
|
sorin3660 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 January 09 ![]() |
cablul kilometraj face un tacanit enervant cateodata!cel putin la mine.dar nu tot timpul.
|
--------------------
dacia
1305
1999
|
|
kog |
![]()
|
am sa o iau maine la puricat sa vad...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
daca acel tacanit creste este sigur de la cablul de kilometraj.face numai atunci cand e rece.si decat la dacie:))))
|
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(kog @ 14 Jan 2009, 18:47) Azi am avut examen la facultate si a trebuit sa merg cu masina, ca tren nu aveam. Buuun. Tata la volan si hai catre arad, exceptand faptul ca incalzirea abia dezmorteste masina si ca ne-au depasit toate tractoarele, scuterele si bicicletele drumul a fost ok. Ceea ce m-a derajat a fost in tacanit ce se auzea de sub bord cam odata la secunda, nu se auzea tare, dar destul cat sa ma enerveze. De la ce vine tacanitul ala? ca ii dau foc(nimic nu ma enerveaza mai mult decat zgomote de genul asta) P.S. am folosit search dar nu am gasit nimic ![]() OFF TOPIC: ![]() Jur ca la prima strigare ![]() On Topic: habar n-am, eventual; Dai foc ca asa se invata minte. This post has been edited by bylexus: 14 Jan 2009, 22:43 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
edymutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 5 December 08 From: campina ![]() |
mai mul k sigur este de la cablul chilometrajului. si eu am asemenea probleme dar mi-e sila sa-l desfac si sa bag ulei pe el
|
--------------------
dacia
1300
1980 berlina
- PH05UKC
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Da, si eu aveam problema cu cablul de kilometraj care se "ovalizase" (da, stiu ca e ineptie ce am zis, dar asa i-am zis eu de prima data), si singura solutie pe care o aveam la momentul ala era un pumn in bord (deasupra kilometrajului) cam o data la 5 minute. Vezi daca nu cumva acul kilometrajului "joaca" odata cu acel tacanit, la mine avea un joc de aprox. 5 km/h.
|
--------------------
r
m
2
|
|
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
Am si eu un tacanit din asta in bord. La mine s-au uzat rotitele zimtate care invart cifrele de la kilometri. Pana sa imi dau seama nu stiam de ce (dupa valorile citite in bord) masina consuma 14-15%. Am facut un drum care stiam ca are cam 9 km si aparatura din bord imi arata 4 km
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
kog |
![]()
|
revin dupa 10 luni cu originea "sunetului secret" din bord. Am observat ca odata cu cresterea vitezei se aude mai des tacanitul ala. In mers, imposibil de diagnosticat. Am inlocuit provizoriu cablul de kilometraj si degeaba, in momentul ala am vazut ca nici jurnalierul nu mergea... Tacanitul e de la sistemul ala inteligent de inregistrare, sistem mai idiot nu am vazut, pana si magnetofoanele alea de 40 de ani au un numarator mai bun. Parghia care impingea rotita cu cifre sarea peste dinti, mai facea o tura, iar sarea peste dinti si tot asa. Acum e rezolvata treaba
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
DaII |
![]()
|
![]() DaII Group: Members Posts: 159 Joined: 24 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kog @ 14 Jan 2009, 17:47) Azi am avut examen la facultate si a trebuit sa merg cu masina, ca tren nu aveam. Buuun. Tata la volan si hai catre arad, exceptand faptul ca incalzirea abia dezmorteste masina si ca ne-au depasit toate tractoarele, scuterele si bicicletele drumul a fost ok. Ceea ce m-a derajat a fost in tacanit ce se auzea de sub bord cam odata la secunda, nu se auzea tare, dar destul cat sa ma enerveze. De la ce vine tacanitul ala? ca ii dau foc(nimic nu ma enerveaza mai mult decat zgomote de genul asta) P.S. am folosit search dar nu am gasit nimic ![]() asa ceva se aude si la mine si sigur este cablu de kilometraj dar numai k merg cu muzica mai tare si nu se aude nimic ![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 2004
- IF-31-CLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:47 |