de la servo la consum
![]() ![]() ![]() |
de la servo la consum
livacana |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 27 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
break
1993
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
verifica distanta intre saboti si tamburi spate
trage frana de mana vreo 3 /4 dinti si vezi daca nu se ridica umpic mai sus pedala iar la servo fa un reglaj la carburator si trebe sa se rezolve |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
cristicipaian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 9 January 09 From: Tg. Mures ![]() |
are legatura carburatorul cu servofrana?. Nu dati, chiar nu stiu.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- MS 04 NWC
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
cam are ca daca servo dinainte era spart si tragea aer fals amestecul trebuia mai bogat ca sa nu moara motorul acuma cu servo nou amestecul trebe mai sarac
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
QUOTE(cristicipaian @ 17 Oct 2009, 17:36) are cu galeria legatura,si nu iti afecteaza consumul.Afecteaza doar mersul motorului la relanti (poate muri cand apesi frana)acel fasait il am si eu,merge nu are nimic,este un semering la pedala de frana jos in cabina(cel de la tija)! |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(Sorin_18 @ 17 Oct 2009, 21:13) are cu galeria legatura,si nu iti afecteaza consumul.Afecteaza doar mersul motorului la relanti (poate muri cand apesi frana)acel fasait il am si eu,merge nu are nimic,este un semering la pedala de frana jos in cabina(cel de la tija)! oare??? poate ai tu filtrul de aer infundat si prin aerul fals pe care il trage se compenseaza si amestecul este "optim"in conditiile astea. in general:aer fals=consum marit de carburant ![]() Parerea mea! |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:13 |