Baterii baie
![]() ![]() ![]() |
Baterii baie
ct-03-tvy |
![]()
|
||
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|||
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Sper ca nu se supara nimeni ca inviu mortii pe forum dar oricum discutia era si sa deschid alta nu merita. Am o problema cu o baterie de dus cred. De la o vreme si cu boilerul inchis din robineti, adica intrare apa rece iesire apa calda, pe oricare robinet il deschid, vine apa rece pe calda, desi nu ar trebui sa vina deloc cu boilerul inchis. Ce poate fii defect? Vreo baterie? Sau altceva?
29 Mar 2012, 14:01: Sper ca nu se supara nimeni ca inviu mortii pe forum dar oricum discutia era si sa deschid alta nu merita. Am o problema cu o baterie de dus cred. De la o vreme si cu boilerul inchis din robineti, adica intrare apa rece iesire apa calda, pe oricare robinet il deschid, vine apa rece pe calda, desi nu ar trebui sa vina deloc cu boilerul inchis. Ce poate fii defect? Vreo baterie? Sau altceva? This post has been edited by Fyrestarter: 29 Mar 2012, 14:01 |
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iaca am inviat io
![]() ![]() This post has been edited by bion: 29 Mar 2012, 19:05 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Fyrestarter |
![]()
|
Cu admisia apa si iesirea apa calda din boiler inchise. Si vine apa rece pe apa calda. Boilerul e si electric si cu serpentina legata la soba pe lemne. Presiunea in instalatie nu creste ca suspectam serpentinele. Nu mai inteleg nimic.
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai undeva deschisă o cale de comunicare între cele două țevi, asta-i clar.
Ori în boiler, ori la mașina de spălat, ori la bateria de la cadă, ori de la chiuvetă... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Fyrestarter |
![]()
|
La masina de spalat e legata doar apa rece. Inseamna ca vreo baterie e cu probleme? Le-am verificat pe cele cu robinete de colt dedesupt dar pe celelalte de perete cum le verific?
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Închide pe rând robineții de separere de pe apă caldă acolo unde este posibilă comunicarea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Fyrestarter |
![]()
|
La bateriile de perete nu am robineti de separare. Le pot verifica numai daca le dau jos?
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 07:50 |