a seis si chiusapte revine
![]() ![]() ![]() ![]() |
a seis si chiusapte revine
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Nu e chiar de condamnat ceea ce fac. Nu e ilegal si nici nu deranjeaza pe cineva.
S-a realizat romanu' in Anglia, c'est la vie. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu cred ca inseamna neaparat realizare tinand cont ca o masina de genul poate costa 1/3 ca la noi..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
macar nu asculta manele
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei care nu au vazut clipul video care a fost sters de pe youtube...cel cu chiusapte uite-l aici
![]() ![]() Taran in Anglia cocalari.com |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
flioshc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
E de ras video-ul ce-i drept, asa ceva nu se prea face. Dar eh, e tineretea, traiul rau de acasa , asa cum am avut, avem toti . Nu sunt de acord cu soferu dar... imi place ca nu asculta manea
![]() Am facut referire la video-ul cu Audi A6. This post has been edited by flioshc: 22 Oct 2009, 18:16 |
--------------------
Dacia
1310L
1994
- TM-03-BRD Vreau masina!!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
bravo lui taran destept bine ca stie sa faca bani .... cine a fost pe afara stie pe ce sume se lucreaza si nu comenteaza de aiurea pe aici...si asa asta e un film pus total aiurea aici in sectiunea clipuri video ...ce ar fi sa punem filme cu toti taranii care au audi si s au filmat cu el ?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
flioshc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
Nu ar fi nimic, ar fi doar plin!
|
--------------------
Dacia
1310L
1994
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 22 Oct 2009, 21:27) bravo lui taran destept bine ca stie sa faca bani .... ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am ajuns sa ii plangem pe culegatorii de capsuni. Nu imi vine sa cred
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Dupa cum vorbesc domnii se vede ca sunt limitati. Nu stiu ce pretentii poti avea. Dar Audi Q7 (care e o masinuta calumea, si nu isi merita faima asta) ii atrage ca un magnet.
La 'jeepuri' cred ca treaba sta cam asa: cei mai tari isi cumpara Q7. Aia mai amarati care nu au bani de Q7 isi cumpara Touareg. Acum pe criza producatorii de masini au venit cu variante ajutatoate: Q5 si Tiguan. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde ai vazut tu capsuni in anglia??????
cum sa faci rost de manele in anglia...e cam greu si necesita ceva munca..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
io stiam ca se asculta in sens invers, si suna ca lady gaga.
Acu' serios... e plin de prosti pe toate drumurile... cu ce-o fost asta mai special? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
flioshc |
![]()
|
Hahaahaha
|
--------------------
Dacia
1310L
1994
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Un habarnist care nu stie sa conduca,uita-te la cum o ambaleaza pe loc,de aici ca e varza 'romanasul' nostru.
Masina poate e si inchiriata sa-l vada ceilalti fraieri de acasa ce masina 'bengoasa' are el. IEFTIN de romania,din pacate.......... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:19 |