Cine sa fie presedinte?, hai sa vedem cine e portocaliu si cine e rosu...
![]() ![]() ![]() |
Cine sa fie presedinte?, hai sa vedem cine e portocaliu si cine e rosu...
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 20 Oct 2009, 15:02) i ce face fiecare din noi pentru tara asta. ...poate daca lasam demagogia la o parte gasim niste raspunsuri concrete...da? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
lasa, doar suntem in campanie electorala. Zi-le la aia de la tv sa lase demagogia la o parte...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
aici inca nu am promis sa nu mai postez
![]() 1. sunteti convinsi ca indiferent de cine va fi presedinte tot se va fura? 2. sunteti convinsi ca indiferent de presedinte o sa fie nasol de noi toti? 3. sunteti convinsi ca indiferent de cine va iesi presedinte se vor afla magariile? 4. sunteti convinsi ca neprezentarea la vot este o solutie sau anularea votului? 5. sunteti convinsi ca se merita sa ne jignim intre noi doar pentru ca nu impartasim aceleasi idei si convingeri? 6. sunteti convinsi ca merita unul din candidatii la presedintie sa fie sustinut si aparat cu adevarat? eu zic sa votati aici pe forum si sa luati o pauza de justificari si de o parte si de alta. nimeni nu va renunta la parerile lui si nu va da "adversarului" dreptate, fie din orgoliu, fie ca sincer asa crede. toti suntem suparati pe ce se intampla in tara asta. mai bine comentati de cresterile cu 20% a benzinei si a energiei electrice. oricene va fi presedinte tot vor creste preturile urat de tot. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Singura intrebare la care iti raspund cu un DA hotarat este prima.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
1) DA
2) NU- nici acum nu e nasol pentru toti , sunt multi care o duc bine pe spatele celor care o duc nasol si foarte putini care o duc bine cinstit. 3)NU 4)NU 5)NU 6)NU |
--------------------
-
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Daca nu te duci la vot iese ala care reuseste sa mobilizeze pensionarii..
![]() Pensionarii din lipsa de ocupatie, se duc si stau la coada la sectia de votare. Asta e un mod foarte bun de socializare. Si cine reuseste sa mobilizeze cel mai bine pensionarii? Sa auzim? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ala de i-a mobilizat pe toti la revolutie e mort...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A murit bunicuța?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Dar ala care i-a mobilizat pe toti la mineriade nu e..
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da' ce, tie iti arata a om viu? Mie mi se pare ca e impaiat si il tot plimba astia de colo-colo...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu cred că mai împăiați sunt ăia 2 de-i tot împinge în față...
|
--------------------
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Sa ne organizam:
20 Oct 2009, 17:13: And zis is za bestest: This post has been edited by nh1980ro: 20 Oct 2009, 16:13 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C a t a l i n |
![]()
|
Gândești mărunt.. Cozma e pion...
|
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
da' regele, regele cine e?
This post has been edited by kog: 20 Oct 2009, 16:17 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
nh1980ro |
![]()
|
Si daca o dadea mai tare, scapam de oti 3 deodata
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
VOTATI-MA PE MINEEEEE !!!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
nh1980ro |
![]()
|
Tu ce ne promiti?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Optiunea mea nu ai pus-o, adica toti
![]() |
--------------------
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Numa' uitandu-ma la sondaju' asta imi dau seama ca iese iar Base'. Parerea mea, mi-ar fi rusine cu un presedinte ca geoana care e dispus sa vanda tara pe nimic, VCT ar fi o solutie daca n-ar fi nebun si din cale afara de extremist, fluturel ala de era el penelist, imi scapa cum il cheama, aaaaaaaaaa ala de s-a maritat acuma prin italia, nici vorba sa fie bun de presedinte. Oprescu, sa zicem ca ar fi o treaba, bucurestenii trebuie sa il cunoasca mai bine, pe la televizor nu l-am prea vazut in ultima vreme. Caricatura aia cu nume de napolitana, nati meir
![]() Problema se pune, ca de obicei, eu cu cine votez ? Sau, are rost sa mai votez ? Oricum se pare ca iese tot Base ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ca sa votezi trebuie sa detii un minim de informatie
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Bine-a facut ca poate se gaseau vreo mie de pensionari ca el sa-l voteze. Io nu stiu ce cauta prostanu' asta in parlament ? Cine l-o fi ales...........nu stiu. Vad un banner in partea de sus a paginii....Parlament unicameral.......foarte buna ideea. Mai putini parlamentari care merg la servici sa se odihneasca este ceea ce-mi doresc
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 20 Oct 2009, 22:14) Alo, nenea, zi pas... Chestia asta cu parlamentul unicameral e un "carlig electoral" prin care Basescu vrea sa convinga berbecul mioritic, cum vegheaza el la banul public... Exista o directiva a UE, pe care RO o va respecta indiferent de rezultatul a 10 referendumuri pe aceasta tema, care prevede ca din 2013, toate tarile UE trec la regionalizare si parlament bicameral, una din camere avand rol de "Consiliu al regiunilor". Ar fi absurd ca in 2010 sa trecem la parlament unicameral, pentru ca 3 ani mai tarziu sa revenim la sistemul bicameral. Si sigur s-ar cheltui mult mai multi bani... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si aia cu taxa de inmatriculare era incalcare a unei directive UE... asa ca...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
De ce sa fie absurd? Au nu suntem noi permanent Gica-contra?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dacă prin unicameral se reduce numărul putorilor din fotoliile alea, eventual li se taie din salarii și pensii, va fi o reală economie până în 2013, iar atunci n-au decât să se despartă în 2...
|
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Io ma duc la vot, da' pun shtampoola pe toti, sa fiu sigur ca se anuleaza buletinul. N-as vrea sa-si insuseasca nimeni votul meu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() pana acum doar nh a zis ca voteaza cu basexu. ar mai fi tribunul...restu` care sunteti? ca as vrea sa stiu si eu DE CE???? nu v`a ajuns fratilor??? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
QUOTE(radian @ 20 Oct 2009, 22:53) Alo, nenea, zi pas... Chestia asta cu parlamentul unicameral e un "carlig electoral" prin care Basescu vrea sa convinga berbecul mioritic, cum vegheaza el la banul public... Exista o directiva a UE, pe care RO o va respecta indiferent de rezultatul a 10 referendumuri pe aceasta tema, care prevede ca din 2013, toate tarile UE trec la regionalizare si parlament bicameral, una din camere avand rol de "Consiliu al regiunilor". Ar fi absurd ca in 2010 sa trecem la parlament unicameral, pentru ca 3 ani mai tarziu sa revenim la sistemul bicameral. Si sigur s-ar cheltui mult mai multi bani... Nu stiam de directiva asta, nu ma pasioneaza politica de fel, si m-am prins ca e doar o felie de salam aruncata la caini din partea Baselului dar trebuie sa recunoastem ca ideea o are de ceva timp, nu i-a venit in campania electorala si cred ca, asa cum spune si colegul Catalin, chiar si pana in 2013 daca se reduce nr. de cretini analfabeti din parlament si putori care abia isi tarasc besinile, tot e bine ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:10 |