Antifurt, la busonul de benzina
![]() ![]() ![]() |
Antifurt, la busonul de benzina
geopsi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 12 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999
|
|||
RealAlex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 July 05 ![]() |
Pai se practica un "antifurt" facut din carcasa unui filtru de ulei. Acesta avea un surub ( ori doua ? ) care se desface din interiorul portbagajului.
Nu cred ca cineva ti-a furat benzina si ti-a pus la loc busonul de benzina, verifica conductele, imbinarile, turezi masina ca sa creasca presiunea in circuit si cu ea turata verifici fiecare conducta - furtun. La mine era un furtun crapat si cand masina era la relanti nu scapa deloc, dar cand o turam stropea mai rau ca o stropitoare de parbriz ![]() Bafta. |
--------------------
audi
b20183
- 22bals
|
|
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
verifica si returul
|
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
exact. in loc de antifurt, desfunda returul. ala e hotul.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
geopsi |
![]()
|
futunele stiu ca sunt noi dar o sa mai verific iar... Am avut un timp cand imi mirosea a benzina... O fi de la asta..
Aia cu capacul pus peste buson nu cred ca ajuta ca daca are cheie de buson nu deschide si portbagajul? Oricum sa merg 200km cu probabil 40 de litri e cam mult, nu? |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
pai tu ce zici. matematica ta ce spune, 20l/100km. ai cumva motor de saviem pe ea.
![]() si totusi consumul ala gurmand pt ce il tii? faci raliu cu ea. ai ceva modificari. sa stim si noi la ce ne gandim ca solutii. |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
RealAlex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 July 05 ![]() |
QUOTE(geopsi @ 16 Nov 2009, 12:09) Aia cu capacul pus peste buson nu cred ca ajuta ca daca are cheie de buson nu deschide si portbagajul? Pai da, dar nu ai lacat cu lant? ![]() Iar cu returul, se baga pompa de umflat roti si se baga aer pe retur, in rezervor trebuie sa se auda cum face bule ![]() Fa cum ti-am zis cu furtunele, sa nu iti piarda pe undeva ( dar sa ai motorul turat ) |
--------------------
audi
b20183
- 22bals
|
|
geopsi |
![]()
|
Turai motorul din carburator si inspectai furtunasele... Faza e ca nu vazui sa se umezeasca pe undeva... O sa incerc si faza cu returul, poate e de acolo.
Si unde sa pui lacatul cu lant? Sau sa se prinda piulitele alea de lant? |
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
uita-te pe tot traseul (rezervor pompa carburator) la rezervor ai niste coturi de cauciuc vezi sa nu fie alea crapate sau sa dea pe acolo benzina
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
thomashardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 November 08 From: BH ![]() |
QUOTE(geopsi @ 16 Nov 2009, 13:09) ... Am avut un timp cand imi mirosea a benzina... Verifica pompa de benzina sa nu fie umeda...s-ar putea sa fie slabit stutul de la tur sau retur si sa scape benzina pe acolo;se prelinge benzina pe blocul motor si se evapora=miros de benzina. |
--------------------
DACIA
Logan1.6 16v MCV.
LOGAN MCV:30.07.2010
- BH... PDA : Mio A501
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:52 |