PARLAMENT UNICAMERAL
![]() ![]() ![]() |
PARLAMENT UNICAMERAL
johnsws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(johnsws @ 23 Oct 2009, 10:45) Sa stii ca parlamentarii chiar sunt cea mai urata (nu ma refer la frumusete) specie din Romania, si chiar asta se doreste sa se faca, sa se mai renunte la ei. A nu se confunda, renuntarea la nr. lor mare cu renuntarea la Parlament (ca institutie) Da-mi exemplu de o alta "specie" din Romania care sa fie hulita mai mult decat parlamentarii. Dar fara rasism. Ady, stii ce cred eu cu referendumul asta: - romanii chiar isi doresc sa mai dispara din parlamentari - cu referendumul asta, acum ii poate "forta" pe parlamentari sa-i accepte prim-ministrul, si parca vad ca propunerea lui Base o sa treaca de parlament. - este campanie electorala, si in campanie electorala, tot ce tine de populism, da bine, si se simte in sondaje. This post has been edited by tribunul: 23 Oct 2009, 10:10 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai e hulita de base si de tine, in rest nu mai stiu pe nimeni sa o huleasca (specia)
![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E drept ca parlamentarii (din pacate cam toti) au muncit din greu sa-si faca aceasta imagine negativa. Dar, parlamentul este un rau necesar.
Basescu are aceasta abrodare simplista tocmai pentru a valorifica in scop electoral aceasta imagine negativa. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
de ce sunt necesari parlamentarii ? ei vor raul tarii . ei au bagat tara in criza, ca nu sunt de acord cu propunerea comandantului suprem, pardon , presedintelui....am fi si avut un guvern care stia limba fmi-lor. daca ei ne incurca ce nevoie avem de ei ?
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.052 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa mai, ce parlament, ce guvern ce alegeri din 4 in 4 ani?
Ein Volk, ein Vaterland, ein Fuhrer Romania ist Basescu, Basescu ist Romania ! ![]() Cred ca si Base e prea moale cu schimbarea din bi-cameral in uni-cameral a Parlamentului, ar fi trebuit schimbat in ante-cameral la el la Cotroceni. This post has been edited by YRX: 23 Oct 2009, 12:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' parlament tubeless nu merge?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(YRX @ 23 Oct 2009, 12:03) Asa mai, ce parlament, ce guvern ce alegeri din 4 in 4 ani? Ein Volk, ein Vaterland, ein Fuhrer Romania ist Basescu, Basescu ist Romania ! ![]() Cred ca si Base e prea moale cu schimbarea din bi-cameral in uni-cameral a Parlamentului, ar fi trebuit schimbat in ante-cameral la el la Cotroceni. Heil Base basehitler800.jpg Sieg Heil, Sieg Heil, Sieg Heil, Sieg Heil, Sieg Heil, Sieg Heil.... This post has been edited by MihaiD: 23 Oct 2009, 12:25 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu e drept! nu e corect! Voi dormiti fiecare in camera lui, 471 de parlamentari dorm in doua camere si mai vor unii sa-i inghesuie pe toti intr-una. Nu e drept! rusine !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 Oct 2009, 20:01) nu prea are treaba la noi statistica cu rezultatele. ce se baga nu e la fel cu ce iese. un numar mai mic de parlamentari, reduce cheltuielile nu atat la parlament ci in teritoriu. ei fura mai mult acasa, prin firme, trafic de inflenta, aranjamente, etc... saracii au cheltuieli in campanie, care trebuie amortizate. si nu din salariul de parlamentar. plus ca unii trebuie sa mai amortizeze si 1-2 campanii din urma, in care au pierdut. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
De ce un parlament unicameral cu max. 300 de parlamentari si nu unul bicameral cu, sa zicem, max. 200?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ady77 |
![]()
|
Ca asa s-a gandit conducatorul suprem dupa 2 sticle de visiche. Oare mai are sange in alcool Base?
|
--------------------
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Mai are niste sange in vreo doua sticle de visiche ca i-a adus Marko Belo niste sange proaspat.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(johnsws @ 23 Oct 2009, 12:51) Da' de ce te exprimi la trecut? Ca guvernul (pe care e drept ca nu-l cunoastem) inca nu a fost respins... As putea spune ca nici in cazul acceptarii lui Johannis acum tot n-am fi avut un guvern nou, ci doar am fi trait cu iluzia ca ii va fi fost mai simplu sa treaca de sedinta de validare. Abia luni se taie tortul... ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Va rog frumos, cine are sa imi imprumute un dictionar de asta romana-fmi? Multumesc mult, anticipat
![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Trebe sa te inscrii in pedeminusl
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(FLP @ 22 Oct 2009, 20:25) Structura de stat federala presupune insa, obligatoriu, existenta in cadrul perlamentului a unei a doua camere care sa reprezinte interesele statelor membre. De aici regula structurii bicamerale a parlamentelor in statele federative. Eu stiam ca Republica Federala a Germaniei are un parlament unicameral Bundestag-ul |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai e si Bundesrat-ul, despre asta o fi vorba cand zice UE de parlament bi-cameral?
Doar ca Bundesrat e compus din reprezentanti ai land-urilor (adica regiunilor), nu din persoane alese prin vot de popor. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Nemtii zic ca nu, strainii zic ca da
![]() QUOTE but German constitution commentators do not consider it a parliament or a chamber of the parliament. The only federal parliament in Germany is the Bundestag. Nonetheless foreign commentators tend to compare it to upper houses such as the U.S. Senate or the House of Lords in the UK. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ore când au au fost corecți parlamentarii pdminusl: în februarie când și-au votat un buget mai mare cu cca 20% ca anul trecut sau acum când cer micșorarea parlamentului pe motiv de economie? Pentru cine nu știe, parlamentarii PNL au fost singurii care au părăsit ședința când s-a votat, nefiind de acord cu mărirea nejustificată a bugetului; informație care se poate verifica ușor cu gagăl.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred si eu, stiau ca se voteaza sporul de buget si fara ei, si-si faceau bine la imagine. Ipocrizia in actiune !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
[quote=FLP,22 Oct 2009, 20:25]
Postul mi se pare deosebit de interesant. Am sa incerc sa gasesc si eu cartea sa ma documentez. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:45 |