Idei motivare electorat, ca tot vin alegerile
![]() ![]() ![]() |
Idei motivare electorat, ca tot vin alegerile
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu-ti mai bate capul, sportul national la noi este nemultumirea, in special a a celor care nu s-au prezentat la vot, astia-s cei mai buni de gura si sfatosi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Adevarul e ca daca-i sperii ca ajunge jiji presedinte, poate o sa mai taca naibii si aia. dar sperietura aia trebuie sa aiba si o urma de adevar in ea ca sa fie credibile.
Plus ca ar pica ratingul la orice emisiune de umor cand ar aparea jiji pe sticla, convins ca are sanse ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Eu propun sa se construiasca in Piata Victoriei si la Cotroceni o spanzuratoare mare sau o ghilotina, model de import frantuzesc de prin timpul Revolutiei lor (ca la noi n-a fost), supradimensionata, care sa se vada mare si clar din birourile alesilor nostri. Si ca sa functioneze agregatul, o data pe an propun utilizarea respectivei constructii pentru castigatorul titlului de "Parlamentarul anului".
|
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu alegerile sunt inutile, ci electoratul, care beleste ochii la teve in asteptarea unei pomeni mai grase.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
telefoane mobile se mai dau? da sa fie Nokia, nu Huaewei-ul lu' care este..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nokia din seria care citeste pinuri de carduri si cu piese de Singer ...
This post has been edited by IRONICK: 26 Oct 2009, 22:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io stiu pe unu' care motiva electoratu' cu periute de dinti. Cred ca era singurul care dadea ceva util romanului de rand.
Din pacate i-a dat euroi naspa lu' copilu minune si a ajuns la mititica |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ooo la noi ne-a dat cantare de baie, o excursie la Brasov cu autocaru, o masa pe acolo si cam atat. A fost tare funny, n-am mai mers cu autocaru din clasa a VI-a. Pana la urma tot n-am votat.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
daca eu as vrea sa`l votez pe X si ar veni partidul sau sa ma mituiasca cu ORICE pentru vot, as lua ce mi se ofera, as bate palma si NU as vota cu X, chiar daca inainte de mituire aveam alta parere.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca scriu 3-4 ziare cum ca se baga impozit pe absenta de la vot, sa vezi ce dau buzna tirlanii sa-si bage ceva in urne!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
o obligare de acest gen m`ar face sa bag un buletin de vot in urne, buletin ce va fi anulat din cauza faptului ca sunt prea multe stampile pe el si ceva dedicatii cu pixu` in acele casute
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:26 |