Se gaseste rezistenta luneta de lipit?
![]() ![]() ![]() |
Se gaseste rezistenta luneta de lipit?
Lucian MC |
![]()
|
||
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|||
tichondrius95 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 09 From: Onesti , Bacau ![]() |
Sincer, am vazut la o dacie 1300 pus pe luneta rezistenta, era un pic mai mica si cu linii mai groase si argintii, dar nu am vazut prin magazine de cumparat! dar dak ala avea, trebuie sa se gasesca pe undeva.
|
--------------------
2 x DACIA 1310
2 x Berlina 1310
1983 Rk CN4 1.4, 5+1 / 1997 CN 3 1.4 , 5+1
- BC02XXX / BC07XXX
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
daca stie cineva sunt si eu interesat de asa ceva. E singura chestie care nu-mi merge la masina.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
QUOTE(tichondrius95 @ 22 Oct 2009, 08:21) Sincer, am vazut la o dacie 1300 pus pe luneta rezistenta, era un pic mai mica si cu linii mai groase si argintii, dar nu am vazut prin magazine de cumparat! dar dak ala avea, trebuie sa se gasesca pe undeva. Asa ceva se comercializa pe vremuri in magazinele de specialitate.Nu se mai gaseste.Este universala,pt toate masinile.Practic este o rezistenta autocolanta. Am si eu una acasa,facuta cadou de Kalyyyy.Cu aceasta ocazie ii multumesc inca odata pentru ea. |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Ca sa nu mai fac alt topic... am citit despre problema mea pe aici insa nu am gasit practic. Mi s-au intrerupt 4 lunii din rezistenta de pe luneta. Cum le refac? Spray, chestii nu am gasit nimic prin Bucuresti.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Cu ceva ani in urma ,cineva mi-a dat un mic flacon cu o vopsea pe baza de pulbere (metalica sau grafit,nu stiu precis ce era,buna conductoare electrica,asemanatoare cu cea "lovitura de ciocan") cu care am refacut liniile intrerupte pe luneta(iti trebuie o mana de pictor),nu stiu de unde a luat-o respectivul dar a fost buna.Exista vopsele argintii pe baza de asa ceva,folosita la vopsirea sobelor metalice.Poti incerca un flacon din acela pe un suport oarecare izolator(carton) si apoi verificat dupa uscare cu un aparat de masura (ohmetru)daca are continuitate.Atentie,rezistenta afisata nu trebuie sa fie 0!
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:08 |