ajutoor help!pls.....
![]() ![]() ![]() |
ajutoor help!pls.....
freebb88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
2000
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
incearca cu o alta bobina de inductie
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Incearaca la corpul ala cu clapeta poate are ceva mizerie ceva
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu as banui o problema pe aprindere si abia apoi o problema pe alimentare (injectoare).
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
freebb88 |
![]()
|
am fost iar cu ea in service la campina am auzit ca acolo sunt niste mecanici oarecum mai buni decat in ploiesti unde stau eu...si cei de acolo au fost de acord sa imi faca un test amanuntit cu masina in mers....le-a dat o defectiune la pistonul 1 si 4 si presupun ei ca ar fi de la bobina de inductie dar nu stiu sigur....testul m-a costat 45 lei in comparatie cu testul de la ploiesti 140 lei....o sa va tin la curent daca mai aveti idei si ma puteti ajuta mi-ati fi de mare folos
|
--------------------
dacia
berlina
2000
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca e problema pe pistonul 1 si 4 e direct de la aprindere.
Bobina da scanteie in acelasi timp pe 2 cilindri: 1 si 4 si respectiv 2 si 3. Deci una din bobine din bobina de inductie e cu probleme, sau mufarea bobinei, sau firele de comanda |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
freebb88 |
![]()
|
am incercat cu o alta bobina cu tot cu alte fise de pe alta solenza...so opa ...problema a disparut.....aveam doua solutii ori bobina ori fisele.....am incarcat bobina mea apoi cu fisele de pe alta solenza problema a dsiparut deci fisele mele erau buba....fisa 1 si 4 faceau contact imperfect....sau mai bine spus nu mai aruncau scantei direct in buji....leam taiat...si leam remufat....apcum nu mai am nici o problema....dar ma mira ceva ciudat.....din atatia mecanici din atatea service....nici unu nu a stiut sa imi spuna buba cu exactitate.....uoffff...decat pareri peste pareri...va multumesc voua cei care miati dat sfaturi aveti grija de solnitele voastre ca sunt masini bune consum mic cea mai buna dacia a noastra
|
--------------------
dacia
berlina
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:26 |