[CUMPAR] Piese pentru Oltcit, 12 TRS; URGENT!
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Piese pentru Oltcit, 12 TRS; URGENT!
cristi_ionut68 |
![]() ![]()
|
||
![]() Să trăiți bine! Group: Members Posts: 258 Joined: 16 February 09 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A6
2004
- MS 15 LAZ Cri$ti
0765.089.868 cristescu.cristian@ymail.com |
|||
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Salut.
La dezmembrari ai incercat?Era unu acum cativa ani pe Antiaeriana care aveau piese la greu pt oltcit si daca ai noroc poate prinzi unu cand il dezmembreaza si iti alegi ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
cristi_ionut68 |
![]() ![]()
|
![]() Să trăiți bine! Group: Members Posts: 258 Joined: 16 February 09 From: Bucharest ![]() |
Nu am avut timp sa caut, nici nu stiu pe unde de fapt.. Daca poti mai exact sa imi spui unde pe Antiaeriana sau chiar si un magazin cu piese pentru oltcit, mai mult pentru oringurile alea...
Merci mult pentru raspuns. |
--------------------
Audi
A6
2004
- MS 15 LAZ Cri$ti
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Salut.
Poti sa imi zici in ce zona stai? Pot sa iti dau o lista pt magazine care le stiu si de unde ma aprovizionam, iar dezmembrarile de pe Antiaeriana aveau copilasi aia de toate acolo. Magazine. 1.La Taxe si impozite sector 4 chiar in fata lui.De la Piata Sudului venind de pe Calea Vacaresti o ti tot inainte pana ajungi la o fantana mare si o ti drept inainte.Imediat dupa fatanta pe dreapta o sa fie circa financiara iar pe stanga e o baraca veche cu piese pentru oltcit.Daca e aceeasi femeie de acum 3-4 ani te-ai scos ca iti face rost de ce vrei tu chiar daca nu are in magazin cauta pana iti gaseste. 2.Un magazin cu piese originale( atentie si preturile pe masura) este in spatele unitatii de pompieri care este langa Mall Vitan( exact in spate).Inainte de Mall Vitan cu 100-200 de metri cum vi dinspre Mihai Bravu 3.Mai erau niste magazine cu piese pt oltcit la Razoare in intersectie dar nu prea mai stiu nimic de ele. Oricum e imposibil sa nu gasesti ce vrei tu daca o sa gasesti tot aceeasi femeie la primul magazin Dezmembrari. Singurul care il mai tin minte si stiu ca gaseam de toate la el este situat pe Sos Antiaeriana pe paralel cu o unitate militare.Cand intri pe Antiaeriana mergi incetisor pe prima banda si te uiti pe partea stanga trebuie sa vezi o curte si multe rable in fata( eu am fost de cateva ori si tot am avut probleme sa o gasesc) mergi incetisor si daca treci de unitate si nu a aparut sa te intorci sa nu te duci spre Alexandria ![]() Spor la cautare si da-mi un PM cu ce ai rezolvat ca e greu sa iti caut topicul Bafta cu masinuta ca merita mulllllltttttaaaaaaaaa atentie |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
cristi_ionut68 |
![]() ![]()
|
Multam', vyalli
![]() Inca n-am reusit sa ma deplasez... UP! |
--------------------
Audi
A6
2004
- MS 15 LAZ Cri$ti
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 20:49 |