Se blocheaza roata din spate, la mersul inapoi
![]() ![]() ![]() |
Se blocheaza roata din spate, la mersul inapoi
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Rulmentii cum sunt? Mai au vaselina?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
v_razvan_c |
![]()
|
I-a pus mecanicul atunci, deci au vaselina si sunt buni, nu are roata joc, nu se aude niciun huruit...
|
--------------------
-
-
-
|
|
cristicipaian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 9 January 09 From: Tg. Mures ![]() |
probabil ti-e rupt unul dintre arcurile conice sau piesa in care e prins. Am patit si eu ceva asemanator dar se bloca la mersa inainte, inapoi era ok.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- MS 04 NWC
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Arcurile care trag de saboti slabe , alea de sus
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
QUOTE(cristicipaian @ 20 Oct 2009, 17:41) probabil ti-e rupt unul dintre arcurile conice sau piesa in care e prins. Am patit si eu ceva asemanator dar se bloca la mersa inainte, inapoi era ok. Si la mersul normal, parca uneori se simte masina infranata... dar de obicei dupa ce folosesc frana, apoi isi revine. Merci mult, baieti! Se pare ca n-am scapat de cric si vaselina de pe maini ![]() Sa caut, deci, dupa arcuri rupte-slabite... Revin dupa interventie ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
si eu am ptitla fel si sa remediat in felul urmator ,nu este de la arcuri si nici de la rulmenti, demonteaza cabl de frana de mana curatal cu degripant pana merge super usor si regleazaa dinou saboti , in cazul tau cablu un pic blocat si trbuie sa dai dai un dinte inapoi de la auto reglaj sau la excentrici , de preferat sa faci operatia pentru amandoua rotile. asa am rezolvat eu problema
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
omu nu a zis nimic de frana de mana trasa. sigur e arcul de sus foarte slab. totusi ar trebui sa se auda un pic si in mers. da jos roata si vezi sa nu fie arcul de sus prea slab si unul din arcurile alea mici de pe saboti iesit.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
Va multumesc pentru sfaturi, inca nu am ajuns sa umblu acolo, dar daca ma credeti s-a rezolvat a doua zi. Dupa cum am bine spus, numai cand este timp ploios si umididate face figura, in rest NU! Chiar nu stiu ce legatura are, dar daca mai face nazui, umblu pan' la urma
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:25 |