izolarea termica a blocurilor, experiente de la cei care stau in blocuri izolate
![]() ![]() ![]() |
izolarea termica a blocurilor, experiente de la cei care stau in blocuri izolate
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca trebuie asfaltate aleile mai intai.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(lm @ 17 Oct 2012, 09:28) Eu cred ca e platita de primarie ![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De la astia venea ma "egrasia" aia?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Trecand peste numele autorului (demn de greselile din text de altfel) care nu reuseste sa spuna nimic nou, nenicii aia ar sta intr-un bloc de 40-50 de ani izolat cu vata bazaltica? Eu nu ii neg calitatile, dar greutatea e de luat in considerare.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai na romanu se pricepe la tot si la toate... si dezbate la greu la coltu blocului. fix ca ala cu blogu lui.
ps lasa greutatea.... problema mare este umezeala, ca in vest au schimbat normativele si au mari batai de cap sa o tina uscata. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cu umezeala e problema si la polistiren. Daca nu aerisesti cateva ore pe zi e de groaza.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
umezeala din termoizolatie, nu din camera.
cand polistirenu se uda..proprietatile de izolare termica raman aceleasi, cand se uda vata, aceleasi proprietati tind spre 0. in anglia au valori de calcul pt vata uda si uscata. au inceput sa o protejeze la greu de umezeala, la noi cenzurat cica se usuca singura.......muahahahahahahah |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
altceva vrea sa spuna b76bgaarh
na, ca intervenit chiar impricinatul ![]() This post has been edited by Cosstel: 18 Oct 2012, 13:37 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mi-a băgat și mie scârțâietoare d-asta de 10. Mi-au băgat și termopane... Gealan. E normal să aibă distanță d-asta între perete și scârțâietoare?
![]() This post has been edited by Filip: 18 Oct 2012, 21:34 Attached thumbnail(s) 17102012574.jpg ( Size: 720.11k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da, este o perna de aer care permite aerisirea vaporilor de apa care se formeaza in perete pe timpul iernii. Problema este ca la partea inferioara unde se lasa fanta de comunicare cu exteriorul sa puna o grila care sa nu permita accesul soarecilor si altor vietati d-astea.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si, evident, ar trebui sa monteze un pervaz acolo.
This post has been edited by Merced: 19 Oct 2012, 08:25 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Filip |
![]()
|
O să monteze, momentan nici n-au terminat de izolat blocul.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cine e primar acolo? Alora care isi pusesera din banii lor termopane, le-a dat banii pe ele?
This post has been edited by Merced: 19 Oct 2012, 09:27 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Chiliman.
Nu, cei care aveau termopane au avut de ales: le pastreaza sau le schimba cu astea de la primarie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Tu vorbesti serios?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
@Merced - nu vroiai să ne dea și un Logan cadou?
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 19 Oct 2012, 09:32 |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
Imi plac pomenile astea selective. Deci unii primesc mai mult de la primarie, altii mai putin, desi in principiu probabil contributiile lor de-a lungul timpului s-ar putea sa fie similare. Cu ce m-ar incanta ca am varianta sa schimb termopanele montate deja, daca eu tot raman cu banii dati pe ele?
Mi s-ar si parut normal ca celor care si-au facut din propriile resurse imbunatatirea asta sa li se dea valoarea teoretica a ce ar fi trebuit sa monteze primaria acolo. Nu zic sa le deconteze ce au platit ei, ca unii probabil au ales alta calitate. Dar daca un geam la dormitor de care monteaza ei costa X lei, sa-i dea omului X lei. Sunt scarbit la maxim de modul asta de administrare in anul de gratie 2012. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
filipe e defect de montaj. baietii au facut ceva reduceri de costuri.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Merced @ 19 Oct 2012, 10:29) Asa e peste tot. Cei cu termopane le pot inlocui indiferent de starea lor. Multi le-au schimbat si le-au dus la tara sau la rude. Nu vad cum s-ar potrivi dar ma rog... QUOTE(Filip @ 19 Oct 2012, 10:32) @Merced - nu vroiai să ne dea și un Logan cadou? ![]() ![]() S-au facut multe smecherii cu termopanele si inca se fac. In sect 5 nici nu s-au facut fise de predare primire sau ceva asemanator. De aici deduc ca firma de termopane putea sa scrie in acte ca a inlocuit termopanele intr-o scara intreaga, pe cand in realitate nu inlocuise nici 60% din ele. Drept urmare primesc bani mai multi de la primarie, pentru termopane ''montate'' doar in acte. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
Trist...
Filipe, tu cred ca n-ai inteles bine. Eu nu te vait pe tine ca nu ti-au dat aia Logan, eu ii vait pe vecinii aia de care zici ca au dat 5000 de lei in timp ce altii, ca tine, care platesc tot un impozit la un apartament au primit 5000 de lei cadou. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 19 Oct 2012, 10:52) eu ii vait pe vecinii aia de care zici ca au dat 5000 de lei in timp ce altii, ca tine, care platesc tot un impozit la un apartament au primit 5000 de lei cadou. E chestie de primar, te oftici? ![]() QUOTE Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, va primi Joi, 24 Mai 2012, la orele 16.00, la sediul instituției (Șos. București-Ploiești nr. 9-13) o vizită de lucru a delegației Băncii Europene de Investiții (BEI) condusă de vicepreședintele Băncii, Plutarchos Sakellaris. Întâlnirea va fi urmată de o scurtă declarație de presă, apoi de o vizită în teren a obiectivelor finanțate prin creditul BEI. Cu grecii rezolvi orice ![]() This post has been edited by Markos: 19 Oct 2012, 10:07 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
pe la voi termoizolarea asta s-a facut cu puscariasi?
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Stiu destui care au renuntat la ideea de a inlocui termopanele, chiar daca erau destul de vechi...gen 4-5 ani si erau cu 3 camere, nu 5 cum s-au pus cam peste tot in bucuresti. Problema mare era ca trebuia sa repari din nou in interior... in exterior mai era cum era ca doar reparau oricum impreuna cu izolarea, dar in interior pe cheltuiala ta, ca inafara de glaf interior exterior, nu primesti nimic.
Apropo, la voi cat au cerut pentru modificari? Am inteles ca intre 80-100 pentru oscilobatare, si cam acelasi pret si pentru plasa de tantari, indiferent de marime. Cam mult pentru plasa dar macar au venit toate impreuna, si am scapat de grija cu masuratul si mersul la alta firma. Vazusem anunturi cu plasa de tantari la 50 lei pe la blocurile proaspat reabilitate, dar parca suna cam dubios de la 100 la 50. Cred ca au rama de plastic (nu metalica) si probabil plasa este de proasta calitate. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
In realitate blocuri de prin Pitesti in imprejurimi(practic toate blocurile din Stefanesti) s-au facut cu greci comunisti refugiati pe aici. True story! Lucreaza bine grecoteii cu caramida.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
acu' vreo cateva zile au venit si la babaci ,astia cu reabilitarea..
pe langa firma respectiva sunt si puscariasi.. ![]() cu tot cu paza aferenta.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
La babaci unde?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 18:37 |