Modificari Solenza (in desfasurare), Masina pe care si-ar dori-o Elodia
![]() ![]() ![]() |
Modificari Solenza (in desfasurare), Masina pe care si-ar dori-o Elodia
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ce e cu voi? Chiar credeti ca nu pot fi reglate doua becuri sa bata calumea?
Terminati cu prostii de genul ca proiectoarele lui au sa-mi vina-n ochi, au sa lumineze luna si au sa ma hipnotizeze optic provocand un accident. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cat87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 9 December 07 ![]() |
=)) Interesanta ideea cu cutitele, cred ca am sa o incerc odata.
In ceea ce priveste reglajul, il fac ori la un service (aia care nu isi fac cruce si pun parul pe mine cand vad ce am facut la faruri), ori il fac eu singur. Si nu ca orice roman, la ochi. Reglajul se face destul de simplu, iti trebuie doar un perete si o ruleta; metoda este foarte precisa. Era un tutorial exact cum sa faci masuratorile, ca sa iasa totul bine, dar nu mai stiu exact linkul. Si ca sa lamuresc problema cu acele proiectoare despre care am zis ca am taiat in dreapta si in stanga, si le-am adaptat pentru faza lunga; nu vor mai fi puse pe masina, din cauza ca la distanta mare, lumina este dispersata foarte mult. Momentan caut o solutie pentru rezolvarea acestei probleme. O solutie ar fi lupe bi-xenon, cum au mai facut si altii, si atunci scap de toate problemel e, in schimb kitul de xenon D1S este destul de scump. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
pana la urma asa raman si farurile.... ca si ELODIA
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
Tu cum ai reusit sa schimbi iluminarea la panoul de climatizare
![]() This post has been edited by iuliano_smile: 23 Mar 2010, 10:30 |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am smirgheluit folia portocalie de pe spate si am pus 2 becuri ca cele stock doar ca sunt albastre
din pacate sunt cam ( foarte ) slabe si nu lumineaza prea bine ( aproape deloc ) |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta e ca un banc nereusit .
Titlul e o prostie si nu descrie deloc despre ce imbunatatiri este vorba , ca de fapt nici macar imbunatatiri nu sunt , pt. ca proiectul s-a soldat cu un esec , neputand sa fie reglate pe faza lunga si nu se stie nici pe scurta cum se comporta de fapt in realitate . Nu se poate contopi cu alt topic sau cel putin sa i se puna un titlu NORMAL ??? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:08 |