my beautiful dacia
![]() ![]() ![]() ![]() |
my beautiful dacia
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Peruschi |
![]() ![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Foarte misto filmu de scurt metraj... Felicitari celui care l-a realizat ...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007, 1,4 16V 105 CP
- B 61 RCE Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
daciile 1300, 1310 sunt simboluri ale unui stil de viata. sunt masini ce ne ofereau(la unii inca ofera) clipe neplacute dar amintiri nepretuite. imi aduc aminte cu drag cand urca tata pe munte un pic pana sa ii fiarba apa, iar restul familionului pe jos, ajungea in varf inaintea lui. lista poate continua
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
imi place, mai ales prin atmosfera balcanica pe care o respira filmul
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mie sincer nu prea mi se pare cine stie ce. Intr-adevar s-a muncit la el, dar mesajul nu prea exista. Exista numai nostalgia unora, carora daciile vechi le aduc aminte de copilarie, parinti, etc.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:52 |