probleme motor Soleanza 1.4 pe ploaie, motorul "moare" cand ploua afara
![]() ![]() ![]() |
probleme motor Soleanza 1.4 pe ploaie, motorul "moare" cand ploua afara
Sorin9 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Scala
2004 1.4
- B41DER
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
atunci cind ti se intimpla ridica capota motor si urmareste bobina de inductie ca s-ar putea tie la timp ploios sa ajunga apa pe bobina si sa iti dea la masa...daca este asa trebuie sa schimbi urgent bobina ca este dusa
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
cand ai schimbat sau curatat ultima oara filtrul de aer. vezi si asta. daca are praf se poate sa se umezeasca praful de pe el si sa impiedice patrunderea unui debit cat de cat normal de aer.
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
petike779 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 February 09 From: Targu Mures ![]() |
Si eu am avut ceva asemanator, dimineata cind era racoare si mai umed saraca se chinuia sa mearga, si dupa 3-4 minute mergea ca unsa.
Am dus-o la un test unde a iesit: "lipsa combustie bujiile 1 si 4", am schimbat bujile si am demontat bobina. Surpriza: in partea de jos doua crapaturi zdravene... se pare ca asta a fost problema. Se pare ca pe partea de jos primeste prea multa caldura de la blocul motor.... Am cumparat de la dezmembrari de la un Logan care a rulat doar 2000Km cu 120RON +50Ron fisele si l-am montat eu. Deocamdata merge bine... |
--------------------
dacia
solenza
2005
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
ia o bobina de proba de pe o solenza sau de pe un logan si lamureste-te daca ea e de vina
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(petike779 @ 25 Oct 2009, 21:58) Si eu am avut ceva asemanator, dimineata cind era racoare si mai umed saraca se chinuia sa mearga, si dupa 3-4 minute mergea ca unsa. Am dus-o la un test unde a iesit: "lipsa combustie bujiile 1 si 4", am schimbat bujile si am demontat bobina. Surpriza: in partea de jos doua crapaturi zdravene... se pare ca asta a fost problema. Se pare ca pe partea de jos primeste prea multa caldura de la blocul motor.... Am cumparat de la dezmembrari de la un Logan care a rulat doar 2000Km cu 120RON +50Ron fisele si l-am montat eu. Deocamdata merge bine... toate bobinele au acele crapaturi in partea de jos...a mea este asa de 4 ani si merge beton |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
petike779 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 February 09 From: Targu Mures ![]() |
OK, se pare ca sunt ghinionist.... cea cumparata de la dezmembrari este fara crapaturi. Eu sunt inginer electronist si cam stiu ce inseamna o crapatura pe bobina de inalte in conditii de umezeala.... Dar experienta altora poate ca este mai mare...
|
--------------------
dacia
solenza
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:08 |