solenza 123 cp
![]() ![]() ![]() |
solenza 123 cp
Bxeg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
slz
2003Clima
|
|||
dj94dra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 November 09 From: Craiova ![]() |
stock are 65 cp.Faimoasa e diesel.Asa ca nu ma mai contraziceti degeaba
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004 Confort
- NEO
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai dovezi ? Oare de ce va contraziceti voi pe "batmobil-uri" din astea care nu va apartin si de fapt nimeni nu stie clar si cu dovezi cat si ce se afla prin ele ?
Bxeg - povestea ta este f. frumoasa . Sa inteleleg ca orice masina care prinde 120-140 este o ghiulea pe langa a ta ? Partea buna e ca peste jumatate de forum avem ghiulele , partea proasta este ca altii au rachete . ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
au rachete care intra in stalpi si sealeg cu mortaciuni si o gramada de fiare insirate cazul de la universitate.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Just_FCD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 November 09 ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 25 Nov 2009, 19:59) au rachete care intra in stalpi si sealeg cu mortaciuni si o gramada de fiare insirate cazul de la universitate. Cunosc prieteni cu "rachete" , dar totusi mai au si cap si pana la urma nu iti trebuiesc 130 de cai , ca sa faci un BMW , daca ai dexteritate poti face asta in trafic ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- B-20-FCD
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
dintre toti cei care se lauda ca au facut cu solenza lor nu stiu ce alte asa zise super masini, v-ati gandit ca aia poate habar n-aveau soferie, si poate "victoria" voastra are legatura cu abilitatea unui sofer de a conduce sport?? sau poate faptul ca respectivii nu au vrut sa-si puna mintea cu voi?? si chiar daca i-ati facut ideea e ca la o adica daca intrati amandoi in stalp, ala s-ar putea sa scape ca are o masina mai tapana; sau ca la o adica daca sare vreun pieton prin fata masinii, el s-ar putea sa se opreasca la timp, voi nu...
o masina degeaba fuge, daca nu se si opreste, si daca nu se comporta bine pe carosabil. uitati-va la masinile sport americane, care in linie dreapta sunt adevarate rachete, dar la curbe... ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai daca americanii au masini de genu , noi de ce sa nu avem ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pentru ca americanii au si sosele cat mai drepte, noi nu prea...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ehh...romanu...facem treaba pe jumate : ne modificam masinile ca ei dar soselele le lasam asa
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci de maine ne apucam sa astupam gropi , din spirit de intelegere fata de firmele care ar trebui sa o faca , dar prefera sa-si bage banii in buzunar si in spagi de campanii politice !
This post has been edited by marius80_eugen: 16 Dec 2009, 02:12 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Anecula eu de mult stiu de masina asta numa proprietarul nu vrea sa dea date despre masina prea multe pe situri ca ii place sa lase anonim.Eu cam stiu tot despre masina aia dar nu zic nimic daca el nu vrea oricum numa putine masini lo facut adica 1 pot sa zic LANCER dar la distanta de 1 masina numa.Oricum omule daca nu o vinde are ganduri mari cu masina asta asa ca baietii cam tare masinuta.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
cine crezi ca o sa ii dea atatia bani pe ea???La 7000 d euroi iti iei passat.
![]() This post has been edited by mihai 83: 17 Jan 2010, 08:42 |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
plus ca dai la asigurari de te usuca
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
sa inteleg ca solenza asta de 123CP are si motorul schimbat odata cu , cutia nu?
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
vicentiuandrei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 27 January 09 ![]() |
123 cp?!?!?!? Ma intreb oare de cata pasiune si bani as avea nevoie ca sa transform banala mea intr-o racheta asa de frumoasa? Ca n-as avea ce Dumnezeu sa fac cu ea prin Bucuresti e alta treaba
![]() PS: mai logic mi se pare sa ma "entuziasmez" atunci cand vad o Solenza care merge "unsa" si nu maraie si caraie desi arata stock. This post has been edited by vicentiuandrei: 18 Jan 2010, 00:38 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/1.4 MPi/Comfort
- B-81-ZWG
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu e nevoie de 7000 de euro sa faci o solenza ca aia veci, un maxim 4000 eu zic ca ar ajunge. Si ala ar fi pretul corect pt pasionati
This post has been edited by Ingerasu: 18 Jan 2010, 20:31 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(lord_wader @ 17 Jan 2010, 15:05) o montare a unui astfel de motor pe o solenza implica multe modificari, ajustari, multe alte componente pe langa motor si bineinteles cutie de viteze, deci: 1. @lord_wader teoretic ar fi trebuit sa fi schimbat mai multe componente pe langa motor si cutie. 2. @ingerasu daca modificarea s-a facut ca la carte, si masina a suferit schimbari (imperios necesare in cazul asta) si la alte capitole vitale, iar tipul a facut totul prin service-uri, s-ar putea sa fi fost nevoie de mai mult de 4000euro. This post has been edited by slider2: 18 Jan 2010, 20:51 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:12 |