cheie baie imprumut
![]() ![]() ![]() |
cheie baie imprumut
marynytu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
de unde esti...eu am asa ceva la solenza si de baia de ulei si de filtru
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
marynytu |
![]()
|
sunt din bucuresti ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Ca fapt divers,poti face o cheie pt busonul de la baie dintr-o clanta veche,care are si axul montat pe ea.Tai axul sa fie de max 20 mm.Eu am modelul asta "antic" de cand schimb uleiuri si face minuni.
![]() Nu trebuie sa bati la usa,doar invarti de clanta si uleiul curge. ![]() This post has been edited by bogdanelkva: 10 Mar 2011, 08:44 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Daca nu ai AC pe ea, filtru il poti desface cu mana, cel putin la mine merge.
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Si eu folosesc celebra clanta pentru a desface busonul de la baie,dar uneori se cam intepeneste si este necesara o parghie facuta cu o teava.Cheie speciala nu am gasit la magazin,doar pe net am vazut undeva.
Pentru filtru am insa cheie speciala,a costat aproximativ 10 ron. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
marynytu |
![]()
|
multumesc pentru sfaturi ... am sa incerc sa vad daca merge si am sa va zic luni ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
|
|
wheelman2011 |
![]()
|
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 11 From: Bucuresti ![]() |
daca esti din Bucuresti te poti duce in targ la Vitan in timpul saptamanii si gasesti 100% cheia de baie pe aleea cu tarabe eu am luat de acolo multe scule, ea arata ca un L si e aprox 10 lei iar in capat are patratul cu care desfaci busonul si merge la fix.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 CLIMA 1.4 MPI Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
sorcer |
![]()
|
Kamikaze Group: Members Posts: 234 Joined: 2 September 05 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(bogdanelkva @ 10 Mar 2011, 08:28) Ca fapt divers,poti face o cheie pt busonul de la baie dintr-o clanta veche,care are si axul montat pe ea.Tai axul sa fie de max 20 mm.Eu am modelul asta "antic" de cand schimb uleiuri si face minuni. ![]() Nu trebuie sa bati la usa,doar invarti de clanta si uleiul curge. ![]() Sincer nu stiu cum ai reusit sa desfaci cu aia eu rupt o gramada pana m-am dus si am cumparat o cheie care a costat 8 sau 10 lei nu mai stiu exact. |
--------------------
mazda
626 , vw t2 , renault master , dacia solenza
1986-2003
- -----
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Sincer,nici nu stiu cum arata o cheie de baie din comert...
![]() Daca busonul e strans pana nu mai poate,normal ca se intampla dinastea... ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:35 |