Marea Dilema... Cum se deschide capota ?, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Marea Dilema... Cum se deschide capota ?, User's Manual, FAQ
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
bobina de "seductie"
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
șșșșș...diana pune poze
|
--------------------
.
.
.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(Serje @ 28 Oct 2009, 14:07) Nu vad ce-i asa mare branza, cati dintre voi ati prefera ca prietena/nevasta sa mestereasca pe la masina in loc sa se ingrijeasca? ![]() ![]() Mai infierbantatilor, eu zic sa va ingrijiti de capotele voastre si sa verificati daca nu cumva le-a luat rugina. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si n-are nevoie de ajutor?
This post has been edited by ady77: 28 Oct 2009, 14:19 |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Eu cred că umple ”frigidarea” Di@nei!
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Serje @ 28 Oct 2009, 14:07)
Nu vad ce-i asa mare branza, cati dintre voi ati prefera ca prietena/nevasta sa mestereasca pe la masina in loc sa se ingrijeasca? @Diana: Excelent punctat! O sa te rog sa-mi permiti, Diana, sa punctez si eu: o masina de proasta calitate are nevoie de foarte multa ingrijire. deci...... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diana @ 23 Oct 2009, 14:43) QUOTE(Diana @ 28 Oct 2009, 14:26) Spre rusinea mea ma pricep sa deschid capota, sa pun lichid de parbriz, sa schimb un bec si chiar sa fac o pana. Insa la capitolul pana as lasa un barbat sa se ocupe si as gasi destul de repede unul disponibil. In week-end am facut si un polish farurilor si am reusit sa-mi rup o unghie. Da, stiu ca un barbat nu si-ar fi rupt nicio unghie, dar am vrut eu sa fac polishul asta. Mda, sigur, de aia le monteaza prietenul (imaginar), ca tu pricepi dar nu vrei sa-ti rupi unghiile (sau in 5 zile ai invatat). Deja esti un mecanic adevarat. This post has been edited by einstein1984: 28 Oct 2009, 14:38 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
C@talin are capota mica (la Tico)
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Spre deosebire de tine care nici măcar n-ai!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diana |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 28 Oct 2009, 14:34) Mda, sigur, de aia le monteaza prietenul (imaginar), ca tu pricepi dar nu vrei sa-ti rupi unghiile (sau in 5 zile ai invatat). Deja esti un mecanic adevarat. Eujeniule, un coeficient minim de inteligenta ti-ar permite sa intelegi ca daca imi monteaza cineva becurile nu inseamna automat ca eu nu stiu. Sau poate am invatat cand mi-a aratat prietenul. Pe aceeasi logica, mamica ta iti spala chilotii de rahat si de polutii nocturne si ar rezulta ca tu nu stii sa speli un chilot, dar eu nu te cred asa de neajutorat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vai ce nervoasa esti, nu ti-a polishat c@talin bine capota?
![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sau nu a facut pedala destula????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diana |
![]()
|
Sarmanul nu a apucat sa termine de polishat ca a venit o grasa cu un individ mare si urat, mai in etate, cu o pusca si l-au luat.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aham..deci tea lasat neterminata....................
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
facea cu ochiu rangeu de la L@u
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lostboy |
![]()
|
materialistule
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cine eu ?
![]() i love range rover ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 28 Oct 2009, 17:45 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Trebuie sa recunosc ca in primele 3 luni de zile nici eu nu mi-am pus singur benzina in rezervor. In primele 2 luni mergeam cu tata, si imi punea el, iar pe urma, rugam pe cei care lucrau la benzinerie. Aveam o frica asa, imi aduceam mereu aminte de catastrofele vazute la tv sau pe internet cu oameni care au plecat cu pompa de benzina infipta in gatul rezervorului, incendii etc.
Spre rusinea mea, acum 2 saptamani la o benzinerie (nu mai stiu de care, dar e pe Andronache - dupa bariera cum vii spre Voluntari, sau pana in bariera daca mergi spre Bucuresti), am rugat un nene sa-mi puna benzina, ca eu nu stiam ce tasta "Del" sa apas, ca sa se reseteze pompa. ![]() Si acum ma uit ca un pensionar ce sunt 10 secunde inainte sa pun mana pe pompa, sa fie sigur benzina, sa fie sigur de 95, ca nu se stie etc. Verific busonul de 2 ori (sa nu va zic ce ritual am acasa cand parchez, si verific usile etc. ![]() Edit: si acum daca se ofera vreun angajat de la benzinarie sa puna benzina in locul meu, zic saru`-mana ca m-a degrevat de un stres. ![]() This post has been edited by Filip: 28 Oct 2009, 19:53 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 28 Oct 2009, 19:50) Trebuie sa recunosc ca in primele 3 luni de zile nici eu nu mi-am pus singur benzina in rezervor. In primele 2 luni mergeam cu tata, si imi punea el, iar pe urma, rugam pe cei care lucrau la benzinerie. Aveam o frica asa, imi aduceam mereu aminte de catastrofele vazute la tv sau pe internet cu oameni care au plecat cu pompa de benzina infipta in gatul rezervorului, incendii etc. cu placajele la roti cum ai daramat zidul psihologic initial? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cu rabdare si bunavointa.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca as face pana la Logan si eu as chema pe cineva sa-mi schimbe roata. La cum arata cricul ala, eu nu m-as risca sa ridic masina cu el
![]() This post has been edited by Shush: 28 Oct 2009, 20:12 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
Pe cine ai chema? Pe Diana?
![]() |
--------------------
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Eu de ceva timp m-am convins ca e muuuuuuult mai bine sa te nasti femeie in vremurile astea(si sa arati cat de cat) ca toate au parinti si sponsori, invatatoare, profesori, sefi si alti atarnache care sa le faca viata o placere.
Eu pasionat auto si ing.etc. merg cu tramvaiu si ma chinui sa-mi tin o dacie si fetele astea se plimba cu BMW-uri etc. si zic ca de ani buni nu au bagat combustibil in limuzine ![]() ![]() QUOTE(Maskatu @ 28 Oct 2009, 14:21) This post has been edited by verde57: 28 Oct 2009, 20:36 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(verde57 @ 28 Oct 2009, 20:35) Eu pasionat auto si ing.etc. merg cu tramvaiu si ma chinui sa-mi tin o dacie npujcate ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:56 |