Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Tre sa recunosc...asa da!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-am nicio idee. Totusi au doar 2 ani.
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Il duci regulat la buda si isi creeaza, printre altele, deprinderea de a nu mai face pipi noaptea (fie in pat, fie te scoala sa il duci la veceu).
In niciun caz nu trebuie certat daca face pe el, am vazut un plod cu blocaj renal pe fond emotiv. This post has been edited by vijelie: 30 Oct 2009, 17:01 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai, frate, nu fiti stupizi, n-ai cum sa-i spui unui copil de 2 ani sa se pisuleasca la comanda!
Dar daca-l apuca cacutza, nu va suparati pe mine, ar trebui sa aveti o pungutza la voi, sa-i luati ursuletu-n punga si sa-l puneti la gunoi, cum fac unii proprietari de catei. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In ziua de azi, la varsta de 2 ani, numai copiii de boschetari si cei de yoghini nu au pampers in care se pot defeca pana la refuz.
This post has been edited by vijelie: 30 Oct 2009, 17:02 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ma, io daca stiu ca am copil care "face" cand vrea el nu-l iau si-l car cu mine peste tot! Daca e prea mare pentru pampersi ma duc si io cu el pe unde stiu ca-s veceuri...nu-l pun sa faca in mijlocu` multimii, in plina strada. Hai, in cel mai rau caz dupa boscheti, undeva unde nu ma vede tot poporu`!
Da repet, am vazut nesimtiti care-l puneau sa faca oriunde! Pai da-o-n pla mea! Io ma plimb si tre sa vad cum iese cacau din plodu` tau? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Daca nu iese prea multe zile la rand, poate face ocluzie intestinala.
Si cand iese, daca iese prea tare, poate provoca fisuri anale. Altceva? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai da, frate, da' daca stii ca n-a facut de citeva zile, ii dai pantalonii jos, il pui pe wc, il tii strins de nari, ii deschizi gura si suflii cu putere. Pina la urma iese!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() ![]() Eventual iei si o pompa de bicicleta. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vezi ca trebuie sa ii acoperi si urechile, ca sa nu ii spargi timpanele cand sufli. Mai ramane si surd dupa aia.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Oct 2009, 17:12) Pai da, frate, da' daca stii ca n-a facut de citeva zile, ii dai pantalonii jos, il pui pe wc, il tii strins de nari, ii deschizi gura si suflii cu putere. Pina la urma iese! Sau poti sa-i dai sa bea o cana de laptic cald (ma rog, biberon, cu ce e invatat), sau daca nu, exista mediacamente care sa stimuleze. Sa nu uitam de medicul de familie. This post has been edited by Filip: 30 Oct 2009, 17:30 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
Pilif, lasa-ne!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 30 Oct 2009, 17:05) Eu cu el prin Germania nu ma plimb ![]() QUOTE(Marty @ 30 Oct 2009, 17:12) Pai da, frate, da' daca stii ca n-a facut de citeva zile, ii dai pantalonii jos, il pui pe wc, il tii strins de nari, ii deschizi gura si suflii cu putere. Pina la urma iese! Sau ii dai cu sutul in fund, poate ii sare kk in cerul gurii ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
Marty, la ce ghinion se pare ca ai tu, ar fi posibil ca materia maron sa aterizeze in halba ta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Marty @ 31 Oct 2009, 02:12) Pai da, frate, da' daca stii ca n-a facut de citeva zile, ii dai pantalonii jos, il pui pe wc, il tii strins de nari, ii deschizi gura si suflii cu putere. Pina la urma iese! QUOTE(IRONICK @ 31 Oct 2009, 02:16) Vezi ca trebuie sa ii acoperi si urechile, ca sa nu ii spargi timpanele cand sufli. Mai ramane si surd dupa aia. Si tre' sa-l rogi sa tina si ochii inchisi, altfel ii pot iesi din orbite.QUOTE(pastrama @ 31 Oct 2009, 02:05) Ma, io daca stiu ca am copil care "face" cand vrea el nu-l iau si-l car cu mine peste tot! Cat de simplu e de zis. Si daca n-ai cu cine sa il lasi, ce faci?Bai, ce rapid e de rezolvat problema cu copiii, sa dea naiba, habar n-aveam ce solutii simple as fi avut la indemana si nu le-am folosit. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ca tot a reaparut topicul.
Adevarul este undeva la mijloc. Fiind fiinte inteligente ar trebui sa dam dovada de toleranta. Altfel nu putem convietui. Dar ca peste tot unde misuna mai mult de doua persoane, normal ca apar probleme. Unul e nesimtit, unul e cu nervii, unul vrea liniste, altul galagie, ce iubeste unul celalalt uraste si exemplele ar putea continua. Una e sa n-ai incotro si cu totul alta e sa nu-ti pese. E normal sa mergi la teatru, film sau mai ales opera daca esti racit cobza? Nu. Sau cel putin asa-ti spune bunul simt, pentru ca nu te verifica personalul medical la intrare. E normal sa te duci cu un copil de 4 luni la teatru avand ca motiv faptul ca e ultima zi in care se joaca piesa, iar tu n-ai cu cine sa-ti lasi boracul? E, la o terasa lucrurile stau putin altfel. Cu putin bun simt din partea parintelui si cu putina toleranta din partea celorlalti, eu cred ca lucrurile se pot rezolva intr-un mod elegant. Discutia e lunga, argumente avand ambele tabere. Dar dreptatea e undeva la mijloc, insotita de bun simt si toleranta. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(adip @ 30 Oct 2009, 19:11) Il iau cu mine da ma inarmez cu pampersi! Si daca vad ca-i vine ma duc dracu` la un veceu dintr-un restaurant, bar, bodega, benzinarie(ady, nu trebuie neaparat sa fie wc public din Nemtia). Nu-l pun p-ala sa se cace-n drum, la fel cum nu-i schimb chilotii plini de rahat in vazu` lumii. This post has been edited by pastrama: 30 Oct 2009, 20:34 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Proaspat intors din Belgia. Populatia de culoare (nu alba) nu are nici o taina sa care puradeii dupa ei. Si are mai multi, nu ca astia traditionali albi numa' cu unu'.
D-aia ne ducem de rapa, ca suntem comozi. (da, erau 2 bebei in avion, 4-6 luni, mai mult scandal a facut javra (caine) al unei italience .. ) Pe mine m-a deranjat mai mult ca hapsanii isi cara la bagajele voluminoase cu ei in cabina, nu mai ai loc sa pui un ac. Numa' africanii mai cumpara tot aeroportu' cand se intorc din strainatate .. This post has been edited by hash: 31 Oct 2009, 20:51 |
--------------------
-
-
-
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
![]() ![]() legat de mers cu copii in diverse locuri..pot spune ca nu prea sunt de acord cu ceea ce vad. adica copii ce zbiara ca din gura de sarpe, sunt obraznici, alintati peste masura..sau cel putin unii dintre ei. nu de putine ori atunci cand merg in supermarketuri vad cum alearga pe raioane copii care urla de parca i-ar taia cineva..la propriu..nu pot sa ii inteleg ![]() desigur nu e cazul sa generalizez si sper sa nu fie toti copii asa dar ce am vazut ma cam speriat. in ziua de azi e cam aiurea sa lasi copilul undeva: la vecini, la prieteni, la parinti, etc pt ca se tot intampla atatea accidente si cred ca parintilor le este frica sa lase copilul in mainile altora. nu vrea sa ma gandesc ce soc au avut unele mame cand au aflat ca baiatul/fetita lor a murit din diverse motive atunci cand l-a lasat la bunici/vecini/singuri acasa. cum spunea cineva mai sus..situatia e undeva la mijloc. eu cred ca daca puii astia ar primi o educatie mai buna..poate lucrurile ar sta altfel. va spun sincer..ma uit crucis cand ii vad prin parcuri/terase cum urla cat ii tin plamanii si parintii le spun "usurel puiule..stai cuminte"..fara sa primeasca nici o observatie ca nu e frumos asa. p.s. nu am copii. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
pai copii cresc dupa cum ii educa parintii. daca nu incearca sa ii faca sa inteleaga cand gresesc..copii sunt copii si continua cu "joaca" lor. am scris ca nu am copii fiindca spunea cineva mai sus de gandirea celor care au sau nu copii..sau inainte de a avea si dupa ce au un pui. eu cred ca nu am spus ceva aiurea.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
hai sa incerc sa dau si eu un raspuns la intrebarea topicului:
IMG_0001.jpg ( Size: 985.81k ) Number of downloads: 235 IMG_0002.jpg ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 254 IMG_0003.jpg ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 245 scanarile sunt din cartea asta: IMG.jpg ( Size: 544.77k ) Number of downloads: 221 Sper sa nu se supere nimeni pe mine, chiar daca subiectul cartii i se pare demodat si considera ca nu |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@Marty am fost cumva in acelasi avion? de curiozitate...de la ce companie era?
![]() ca idee...si eu am patit acelasi lucru sapt trecuta...si chiar imi cadea capul de somn...ei bine a trebuit sa indur urletele unui copil timp de 2-3 ore pana cand am aj la destinatie... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Despre copii se zice:Cine are sa-i traiasca cine nu sa nu-i doreasca!
Copiii sunt un rau necesar avand in vedere ca ei sunt generatia de maine care o sa ne ingroape pe noi.Degeaba ne plangem in acest topic ba de parinti ba de copii pentru ca situatia este una care se perpetueaza de mii de generatii la modul:porcul ala mic invata sa rame de la ala mare.Chiar daca doi medici sot sotie unul pediatru si celalat psihiatru fac un copil tot nu ii pot asigura o sanatate si o educatie de invidiat copilului.De ce?Pentru ca pe pamant mai sunt bunicii cu ideile lor invechite,matusi,unchi,veri,prieteni,jocuri video,tv,gasca,colegii de scoli si uite asa boracul ajunge un parinte ca toti ceilalti. This post has been edited by bulan: 1 Nov 2009, 11:56 |
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:33 |