DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.

bucatzel
post 3 Nov 2009, 13:45
Post #301

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(ergo @ 3 Nov 2009, 13:27)
Ma gandesc cu tristete ca Hitler ar fi fost tare mandru de unii dintre voi...
*

Daca atat ai inteles din tot ce-au scris unii-altii pe aici... lasa-te de citit.

L.E. Bine, intre timp o venit ceribros sa-ti confirme teoria. Esti preemptiv, nu gluma.

This post has been edited by bucatzel: 3 Nov 2009, 13:46

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Buyaka
post 3 Nov 2009, 14:00
Post #302

Membru pasionat

Group: Members
From: Bucuresti

Da' de ce naiba toti expertii in educatia copiilor n-au copii... io asta nu prea inteleg...
Fratilor, faceti copii, educatii si abia apoi veniti si dati-i exemplu acilea pe forum... nu de alta da' ca sa vedem si noi ageamii care nu stim sa-i educam cum trebuie... spuneti-ne si noua cum sa facem sa nu mai suga decat atunci cand e ora exacta, sa faca kk la comanda (si fara miros eventual, sau poate ca o exista un catalizator ceva si nu l-am descoperit noi)... si alte exemple conctrete si graitoare despre copilul model si educatia aleasa.
Iar cu tinutul in casa... fericit ala care are cu cine sa-i lase si sa plece fara grija lor.
Numai bine!

--------------------
Dacia Berlina '96 Opel Frontera '97 '96; 4x4 '97 - B
+
ceribros
post 3 Nov 2009, 14:13
Post #303

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Eu nu sunt expert dar ma gandesc asa.....pana mea am mama am tata am socru am soacra. unu din ei trebuie sa fie pensionar......la cine sa il las si eu 1 ora pana ma duc al cumparaturi. Hmmmmm.....grea alegere ....deci cu asta ai scapat de chestia cu mirosul de scutece si schibatu in public. Asa daca as fi mama stiu la ce ora manca copilul meu, cat il las cu bunica pana ma duc sa fac si eu niste treaba el probabil doarme iar daca imi calculez bine timpul ajung sa ii dau si mancare daca nu sa ii las lapte sa ii dea bunica. Pe mine cand eram mic maicamea daca vroia sa plece si ea in concediu (era dreptul ei saraca) ma lasa la bunici si nu am mai murit nici de foame nici de neschimbat. Am vazut eu dasta/dastia care zic ca , da domne e greu cu un copil cheama 7 ajutoare si mai si intarzie unde au treaba ca a trebuit sa aibe grija de copilul pe care l-a schimbat sotul si pe care l-a harnit bunica. Metode sunt dar nu le vad unii care vad doar drepturi cand au copil (loc de parcare rezervat la market ca de sunt cu, copilul, sau casa prioritara ca sunt cu plodu, etc.) unii se folosesc de copil ca de un lucru care le confera obtinerea mai rapida a unor gratuitati. Pe astia nu ii suport eu care hai sa luam si copilu ca tot e gratis. Nu am nimic ca aia care saracii chiar nu au cu cine sa il lase sau femeile care sunt gravide si nu are cine sa se duca sa le faca cumparaturile, dar cand vad 2 parinti cu bunica dupa ei si cu 2 plozi imi vine sa turbez.

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
tatabobu
post 3 Nov 2009, 14:17
Post #304

membru

Buyaka, problema se pune in felul asta: stii ca la ora 13 si la ora 16 suge, e asa greu ca la orele alea sa nu plimbi copilul prin parc? Sau daca-l plimbi prin parc/ avion/ tren/ unde vrea muschiu tau, e asa greu sa ai un biberon la indemana, tinand cont de faptul ca-i un caz rar si nu moare daca nu suge de la mama?
Iarasi, e asa greu ca, atunci cand stii foarte bine ca la ora 17 plange daca n-a dormit o ora dupa ce a supt, sa-ti alegi un zbor/ tren/ autobuz in afara intervalului orar in care boracul propriu are nevoie de atentie sporita?
Iarasi, e atat de greu ca in cazul in care te-ai dus cu odrasla intr-o carciuma si respectivul incepe sa oracaie, unul dintre parinti sa se ridice de la masa si sa ia copilu' sa-l linisteasca?

Ca poate ai sarit de cenzurat in sus degeaba, si nu era vorba de toti copiii, ci numai de aia cu parinti nesimtiti (=care cred ca au mai multe drepturi pentru ca-s cu cea mai mare realizare a vietii lor pe strada, in avion sau la carciuma).

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
vijelie
post 3 Nov 2009, 14:37
Post #305

membru violet

QUOTE(ceribros @ 3 Nov 2009, 14:13)
... cand vad 2 parinti cu bunica dupa ei si cu 2 plozi imi vine sa turbez.
*

Se numeste "placerea familiei de a petrece timpul impreuna", iti doresc sa ai si tu parte de asa ceva . smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
kato
post 3 Nov 2009, 14:53
Post #306

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(tatabobu @ 3 Nov 2009, 15:17)
Buyaka, problema se pune in felul asta: stii ca la ora 13 si la ora 16 suge, e asa greu ca la orele alea sa nu plimbi copilul prin parc? Sau daca-l plimbi prin parc/ avion/ tren/ unde vrea muschiu tau, e asa greu sa ai un biberon la indemana, tinand cont de faptul ca-i un caz rar si nu moare daca nu suge de la mama?
Iarasi, e asa greu ca, atunci cand stii foarte bine ca la ora 17 plange daca n-a dormit o ora dupa ce a supt, sa-ti alegi un zbor/ tren/ autobuz in afara intervalului orar in care boracul propriu are nevoie de atentie sporita?
Iarasi, e atat de greu ca in cazul in care te-ai dus cu odrasla intr-o carciuma si respectivul incepe sa oracaie, unul dintre parinti sa se ridice de la masa si sa ia copilu' sa-l linisteasca?

Ca poate ai sarit de cenzurat in sus degeaba, si nu era vorba de toti copiii, ci numai de aia cu parinti nesimtiti (=care cred ca au mai multe drepturi pentru ca-s cu cea mai mare realizare a vietii lor pe strada, in avion sau la carciuma).
*

mai expertu tatii. sa te vad pe tine vara cand sunt 40 de grade in casa cum stai in casa cu copilul. si daca dihania nu vrea biberonu? ca a dezvoltat o ciuperca la limba te-ai gandit? sau este un efort prea mare? tu crezi ca bebelusul are un program foarte strict si doarme nemiscat ca asa este programul? ca asa sa gandit masa, sa doarma pana la 17 ca sa fie linistit cand vine autobul la 17.25. si apoi crezi ca e o fericire mare ca mama sa plimbi carut pampersi, jucarii, biberoane, servetele umede, borac sus pe scari si inapoi?
fara suparare, o sa fiti capabili sa intelegeti cand o sa aveti. e ca si cum un chibit obositor da lectii de sofat dar nu a pus in viata lui mana pe volan.

This post has been edited by kato: 3 Nov 2009, 15:01

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
ergo
post 3 Nov 2009, 14:55
Post #307

Membru

QUOTE(Marty @ 3 Nov 2009, 14:40)
Da' n-a zis nimeni nimic de evrei si tigani...
*

Trebuia ? Este o figura de stil...
Iti doresc sa ai cat mai repede copii, sa trebuiasca sa ii iei cu tine cu avionul, si sa nu fi lasat de catre legea pe care tare ti-o mai doresti, ceva gen: "copiii sub trei ani nu au voie..."

QUOTE(bucatzel @ 3 Nov 2009, 14:45)
Daca atat ai inteles din tot ce-au scris unii-altii pe aici... lasa-te de citit.
*

Vezi mai sus, viteazule...

QUOTE(Buyaka @ 3 Nov 2009, 15:00)
Da' de ce naiba toti expertii in educatia copiilor n-au copii... io asta nu prea inteleg...
*

Pai se aplica principiul: "romanul se naste priceput la orice" !

Am un baietel de 9 luni si jumatate. Merg cu el peste tot, pentru ca este lumina ochilor mei. Inclusiv magazine, inclusiv terase. Si pentru ca de multe ori bunica nu poate veni. Si pentru ca mama lui are dreptul la relaxare, dupa o zi intreaga de stat cu el. Si pentru ca vreau sa petrec cat mai mult timp cu el, indiferent de locatie. Si pentru ca avem grija sa avem la noi tot ce trebuie, astfel ca extrem de rar a trebuit sa plecam pentru ca plangea. Si nu il ducem unde se fumeaza sau se asculta muzica tare. Si pentru ca este baietelul meu. Si pentru ca baietelul meu si alti baietei si fetite vor plati pensiile unora dintre...exemplarele umanoide de pe aici.
Asadar, in lumina unora (multor !) postari, baietelul meu urla absolut normal pentru varsta lui. Cine se ofera sa-l stranga de gat ? Promit sa nu intervin, daca asa neuronii unora se vor odihni mai relaxati...

Imi place sa cred ca nu vi se intampla des sa zburati/cumparati/luati masa/beti o bere etc. alaturi de niste urlatori urat mirositori, asa ca intreb: de unde atata rautate in unele mesaje ?

Mi-as dori ca parintii vostri sa vada ce ati scris pe aici...

--------------------
Dacia Duster 1,5 DCI 4x4 2020 - B32MNZ
+
vijelie
post 3 Nov 2009, 15:03
Post #308

membru violet

Astia n-au parinti, sunt fii lui IE si al Mozillei.

--------------------
+
kato
post 3 Nov 2009, 15:06
Post #309

Membru autentic

From: barlad

nu mai, multi cand faceau pe ei mirosea a trandafiri. si urlau in surdina ca erau educati. parintii ii tineau numai in casa sa nu deranjeze pe ceilalti. ei au fost niste copii foarte cuminti, foarte educati, care nu au deranjat niciodata pe nimeni si nu au facut prostii. ia sa va vad stimabililor moralisti acum, va regasiti in randurile de mai sus? nu ati facut niciodata galagie? nu ati deranjat pe nimeni cand ati fost copii?

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
tribunul
post 3 Nov 2009, 15:09
Post #310

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Un lucru e clar, nu au mers cand erau mici cu avionul.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
ceribros
post 3 Nov 2009, 15:10
Post #311

QUOTE(vijelie @ 3 Nov 2009, 14:37)
Se numeste "placerea familiei de a petrece timpul impreuna", iti doresc sa ai si tu parte de asa ceva . smile.gif
*

Nu si la Carrefour sau cand vezi o buica cu parintii in vacanta sigur e luata sa aibe grija de copii. Am auzit si eu discutii de genu "Ia-o si pe mata cu noi ca are reducere ca e pensionara si o lasam sa stea cu aia mici ca sa ne distram si noi ca suntem tineri".

--------------------
+
Steel Tormentor
post 3 Nov 2009, 15:11
Post #312

Membru autentic

From: Constanta

Pt ergo:

Halal figura de stil ai folosit.
Si imi place sa cred ca-mi platesc pensia singur, in nici un caz nu mi-o plateste plodul tau.

This post has been edited by Steel Tormentor: 3 Nov 2009, 15:12

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
vijelie
post 3 Nov 2009, 15:15
Post #313

membru violet

Ia intereseaza-te din ce sursa isi primesc pensiile AZI batranii tai si ai sa vezi ca visezi.
Cuvinte cheie: televizor, FMI, guvern, credit, imprumut etc.

This post has been edited by vijelie: 3 Nov 2009, 15:15

--------------------
+
tribunul
Post #314

QUOTE(ceribros @ 3 Nov 2009, 16:10)
Nu si la Carrefour sau cand vezi o buica cu parintii in vacanta sigur e luata sa aibe grija de copii. Am auzit si eu discutii de genu "Ia-o si pe mata cu noi ca are reducere ca e pensionara si o lasam sa stea cu aia mici ca  sa ne distram si noi ca suntem tineri".
*

Tie iti lipsesc mai mutle doage, nu numai una.

--------------------
+
Buyaka
Post #315

Membru pasionat

QUOTE(tatabobu @ 3 Nov 2009, 14:17)

*

Nu intotdeauna copilul are program fix, cel putin pana la 2 ani orice doctor va recomanda mamei alimentatia pe cale naturala a copilului si la cerere (vorbita, nu scrisa smile.gif )
Apoi cu plecatul e mai greu, nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ, exista si situatii cand trebuie sa pleci vrei nu vrei si ce te faci cu copilul ca n-ai cu cine sa-l lasi... il iei la pachet, asta e...
Cu carciuma nu prea-s nici eu de acord, in magazinele/hypermarcheturile in care merg... n-am vazut sincer pe nimeni (si ma refer la parinti) sa aiba o placere diabolica si sa lase micutul sa-si vrese plamanii plangand.
Stiu ca se discuta de cazuri izolate, atata doar ca inainte de a da raspunsuri trebuie sa stii si care sunt intrebarile.

Si inca ceva, DA e adevarat ca un copil e cea mai mare realizare a unei familii.
Numai bine!

LE: @steel tormentor
Asa cum tu acum accepti vrei-nu-vrei plansetul lor, asa si ei la randul lor vor plati pensiile (imprumuturi, credite, guvern etc) noastre vor-nu-vor. wink.gif

This post has been edited by Buyaka: 3 Nov 2009, 15:21

--------------------
+
vijelie
post 3 Nov 2009, 15:16
Post #316

membru violet

Eu il banuiesc ca de fapt e sarac lipit pamantului, de-aia sta zi si noapte la Carfur, expus acestui flagel social numit "familie".

--------------------
+
tribunul
post 3 Nov 2009, 15:19
Post #317

QUOTE(Buyaka @ 3 Nov 2009, 16:15)
Nu intotdeauna copilul are program fix, cel putin pana la 2 ani orice doctor va recomanda mamei alimentatia pe cale naturala a copilului si la cerere (vorbita, nu scrisa smile.gif )
*

Cum mai nene alimentatia pe cale naturala?

--------------------
+
DannyY
post 3 Nov 2009, 15:20
Post #318

Marele plictisit

Eu simt ca innebunesc la fiecare aterizare, din cauza durerii aproape insuportabile din urechi. (nu-mi povestiti de inghitit in sec, baut apa, etc, le-am incercat pe toate, nu merge nimic). Ca om matur, ma abtin. Strang din pumni, din dinti, din buci si din tot ce mai pot strange si tot mai gem din cand in cand.
Copilul ala e cu muuuuult mai sensibil decat mine, asa ca face ceea ce pentru el e un mecanism de aparare. Urla. Urletele alea nu au nici o legatura cu educatia, ci cu instinctul.

Acum... Avionul (autobuzul, metroul, tramvaiul, etc) se incadreaza in categoria "mijloace de transport in comun". Copilul are dreptul sa se deplaseze cu ele? Are.
Imi imaginez ca cel care-si transporta copilul mic cu autobuzul sau tramvaiul nu are masina. (motivul e pasiunea pentru aglomeratie, miros, galagie, etc. si nu lipsa mijloacelor financiare).
Sau nu (mai) are permis de conducere.
Sau locul in care vrea sa ajunga e inaccesibil cu automobilul. Cum ajungeti cu masina la Sulina, de exemplu?
Sau e un sofer emotiv si n-are curaj sa intre in Bucuresti cu masina. Se stie ca acolo sunt numai artisti ai volanului...
Sau timpul e prea scurt. Aveti un weekend la dispozitie si vreti sa il petreceti cu mama/tata/unchiul/varul din Amsterdam. Plecati cu masina?
Sau trebuie sa va duceti copilul mic la o clinica in strainatate, ca sa nu vi-l omoare astia de aici? Sunt convins ca inchiriati un avion privat.
O intrebare celor care considera ca au fost 'agresati' intr-un mijloc de transport in comun: l-ati intrebat pe parintele ala unde merge si ce problema are cu copilul? Ca observ niste urechi foarte fine, obisnuite numai cu Vivaldi si niste nasuri aristocrate, care nu suporta nimic mai jos de Chanel...

In privinta mijloacelor de transport in comun, chiar daca ne deranjeaza galagia/mirosul produse de copiii mici, suntem obligati sa suportam si gata. Eventual sa-i intelegem si pe parintii aia care n-au avut alternativa.

Hypermarket: oricine trebuie sa se aprovizioneze. Cei care au copii mici si n-au cu cine sa-i lase trebuie sa moara de foame? Sau sa roage pe cineva sa le cumpere cele necesare? Exista parinti singuri din motive de deces, divort, delegatie, etc., asa ca principala prioritate pentru ei este copilul, nu fasoanele celor din jur (si eu le dau dreptate).

Cofetarie: de la 4 ani, cred ca orice copil poate primi o prajitura sau un suc. Nu cumva cofetaria este un local special conceput pentru copii si adolescenti?

Terase: daca am un copil de 3 luni si trebuie sa-l scot, vara, la aer? E clar ca ma duc intr-un parc sau la o terasa? Sau faptul ca mai are colici si plange ma face nesimtit in ochii furnalelor umane care ii intoxica pe ceilalti cu fumul de tigara?

Restaurante: Sunt singur, nevasta e plecata in vreo delegatie, eu sunt antitalent la gatit, vreau sa mananc. Unde merg? Si ce fac cu copilul?

Baruri, discoteci, cluburi, concerte: trebuie sa fii cel putin cretin sa-ti duci copilul acolo, daca n-a implinit inca 50 de ani.

Alora care nu suporta sa vada copii alaptati in parc: ori n-aveti copii, ori sunteti dusi cu pluta. Pai mamica aia trebuie obligatoriu sa-l hraneasca, altfel vin ceilalti de pe forum, deranjati de urlete... radmasa.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
Buyaka
post 3 Nov 2009, 15:22
Post #319

Membru pasionat

QUOTE(tribunul @ 3 Nov 2009, 15:19)
Cum mai nene alimentatia pe cale naturala?
*

Laptic de la tzitzi biggrin.gif

--------------------
+
tribunul
post 3 Nov 2009, 15:24
Post #320

Si daca-i lapte praf nu tot pe cale naturala il da? tongue.gif

--------------------
+
Liviu
post 3 Nov 2009, 15:26
Post #321

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

QUOTE(tatabobu @ 3 Nov 2009, 14:17)
[...] ci numai de aia cu parinti nesimtiti (care cred ca au mai multe drepturi pentru ca-s cu cea mai mare realizare a vietii lor pe strada, in avion sau la carciuma).
*

Nu, nu mai multe ... ci ACELEASI DREPTURI ca si tine .... asa ca, faptul ca eu, ca parinte, utilizez acelasi drept ca si tine sa stau in avion sau in parc sau pe strada sau la terasa sau in supermarket, nu ma face mai mult sau mai putin nesimtit decat esti si tu, o persoana fara copil/copii.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Buyaka
post 3 Nov 2009, 15:29
Post #322

Membru pasionat

Asa sa exprimat doftoru' ...adevarat e ca si chimicalele sunt tot din natura deci naturale nu?
Deci la doctoru pediatru alimentatie naturala => exclusiv san (tzitzi)
alimentatie artificiala => lapte praf
alimentatie mixta => san+lapte praf.

Vezi cate inveti numai ca ai copil smile.gif)

--------------------
+
tribunul
post 3 Nov 2009, 15:32
Post #323

Tu nu ai zis alimentatie naturala ci alimentatie pe calea naturala.

Pe toate cutiile de lapte praf, indiferent de firma, pret, tip...etc scrie ca laptele de mama este cel mai bun aliment.

--------------------
+
bucatzel
post 3 Nov 2009, 15:35
Post #324

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

Io te inteleg ca-ti iubesti copilul. Ar fi anormal sa n-o faci.
Dar io? Ce treaba am io cu oole lui Nichipercea?
Cand oi avea si eu un urmas productie prorie (peste nu chiar asa multa vreme) , o sa incerc sa ma mentin la ceea ce spun pe-aici. Tot cum ziceam mai sus... am prieteni care reusesc asta fara sa se dea peste cap.

QUOTE(ergo @ 3 Nov 2009, 14:55)
Asadar, in lumina unora (multor !) postari, baietelul meu urla absolut normal pentru varsta lui.
*

Si chiar e un lucru bun ca urla, ca isi dezvolta plamanii.

Cine se ofera sa-l stranga de gat ? Promit sa nu intervin, daca asa neuronii unora se vor odihni mai relaxati...

Cauta-mi posturile de acu' vreo cateva pagini, in care povesteam ca m-am oprit din fumat cand o tzoapa si-o parcat urmasul langa mine, numai ca sa descopar ca isi aprinde ea linistita o tigare.

Sau altii care isi lasa urmasul sa zburde prin magazin, si daca boracu' se loveste de mine, tot io-s ala vinovat, ca n-am ochi in ceafa.

Nu-i nimeni pe aici contra copiilor. Dar mai sunt destui parinti care isi merita suturi "fara numar"

Mi-as dori ca parintii vostri sa vada ce ati scris pe aici...
*

Io am impresia ca aia care se fac ca nu pricep care-i tema de casa, fac fix chestiile pentru care-i binecuvantez.

A, da... pensia aia mi-o platesc singur. Exact cu aceeasi ocazie cu care platesc cei doi ani de crestere a copilului, si alte cateva maruntisuri.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
ceribros
post 3 Nov 2009, 15:42
Post #325

QUOTE(tribunul @ 3 Nov 2009, 15:15)
Tie iti lipsesc mai mutle doage, nu numai una.
*

Nu mie imi lipseste un Dodge nu alceva, de restu te inseli.

--------------------
+
tarzy
post 3 Nov 2009, 15:59
Post #326

aroist

QUOTE(miki @ 3 Nov 2009, 11:29)
Dar de ce sa nu mergi tu cu masina personala?!
Nu oracaie nimeni... Nu pute... Decit eventualpropriile flatulatii....Nu ai turbulente?
Deci...???!
*

pai probabil el nu deranjeaza pe cei din jur

Daca tu esti genul care prefera sa fuga de pbe, altii au ceva mai multa responsabilitate si se lupta sa le rezolve

QUOTE(ergo @ 3 Nov 2009, 13:27)
Ma gandesc cu tristete ca Hitler ar fi fost tare mandru de unii dintre voi...
*

care "voi"?

aia de fac copii fara constientizeze daca au cum sa-i creasca fara ai deranja pe cei din jur?

sau cei care au neobrazarea sa se simta deranjati?

Hitler cam tinea la prima categorie.

QUOTE(Buyaka @ 3 Nov 2009, 14:00)
Fratilor, faceti copii, educatii si abia apoi veniti si dati-i exemplu acilea pe forum... nu de alta da' ca sa vedem si noi ageamii care nu stim sa-i educam cum trebuie... spuneti-ne si noua cum sa facem sa nu mai suga decat atunci cand e ora exacta, sa faca kk la comanda (si fara miros eventual, sau poate ca o exista un catalizator ceva si nu l-am descoperit noi)... si alte exemple conctrete si graitoare despre copilul model si educatia aleasa.
Iar cu tinutul in casa... fericit ala care are cu cine sa-i lase si sa plece fara grija lor.
Numai bine!
*

ar fi de ajuns ca tu sa intelegi ca sunt momente cand odrasla ta deranjeaza si sa ai bunul simt ca in masura posibilitatilor sa limitezi aceste momente. Asta presupune sa eviti pe cat se poate calatioriile cu mijloace de transport publice, sa-ti programezi iesirile la cumparaturi in fctie de tabieturile copilului, sa-ti limitezi iesirile "la bere" in limita timpului ramas dupa ce ai grija de mostenitor. Mai pe scurt ar fi sa te gandesti cat de cat si la ceilalti si cam ce ai putea face tu sa-i protejezi.

QUOTE(Steel Tormentor @ 3 Nov 2009, 15:11)
Pt ergo:

Halal figura de stil ai folosit.
Si imi place sa cred ca-mi platesc pensia singur, in nici un caz nu mi-o plateste plodul tau.
*

cata naivitate ...

QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 15:26)
Nu, nu mai multe ... ci ACELEASI DREPTURI ca si tine .... asa ca, faptul ca eu, ca parinte, utilizez acelasi drept ca si tine sa stau in avion sau in parc sau pe strada sau la terasa sau in supermarket, nu ma face mai mult sau mai putin nesimtit decat esti si tu, o persoana fara copil/copii.
*

serios ????!!!! dar aceleasi responsabilitati le ai?
atat timp cat eu nu ma kk pe mine si nici nu fac probe de microfon deaiurea, nu inteleg de ce trebuie sa suport mirosulul si urletele altcuiva?

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Liviu
post 3 Nov 2009, 16:18
Post #327

expat naiv

Dar POTI sa te kk pe tine si sa faci probe de microfon aiurea .... chiar ai dreptul asta daca nu stiai.

Situatiile prezentate aici sunt bagate in aceeasi oala si asta nu e corect. Sunt unele situatii cand deranjul este pur intamplator si nu a avut nimeni intentia sa il creeze. Eu la aceste cazuri ma refer.
Faptul ca exista descreierati care isi lasa copiii fara nici un fel de supraveghere si care nu au nici cea mai mica umbra de bun simt, este un lucru stiut, existent, dar nu cred ca face obiectul discutiei.
Aici discutam de oameni civilizati care au fost prinsi intr-o situatie care iti garantez ca e la fel de deranjanta si stresanta si pentru ei asa cum este si pentru cei din jurul lor. Dar aflandu-se in situatia respectiva se pare ca primesc imediat stampila de "nesimtiti" .... si asta chiar ma deranjeaza.
Vreti liniste absoluta peste tot ... castigati suficienti bani incat sa va permiteti sa va cumparati intimitate .. altfel, imi pare rau pentru voi .. sunteti intr-o societate care functioneaza dupa anumite reguli. Aceste reguli de functionare nu pot multumi pe toata lumea la fel cum nu pot acoperi toate situatiile posibile. Daca nu puteti accepta asta inseamna ca voi sunteti cei care aveti o problema de adapare la societate.

P.S.(ca mi-am adus aminte): Tarzy .. tu nu erai cel care calca copii cu masina pe stradutele de langa blocuri?

--------------------
. . .
+
Marty
post 3 Nov 2009, 16:23
Post #328

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(Liviu @ 3 Nov 2009, 16:26)
*

Draga Liviu, asta e problema, ca tu nu vezi decit drepturi, obligatiile sunt pentru prosti, nu pentru tine! Iti doresc sa ai parte la urmatoarea calatorie cu avionul de un bolnav psihic ca si coleg de scaun, sa se cace ala pe el intr-o frenezie si sa urle de sa-i singereze pleura! Si stii de ce, ca si el are aceleasi drepturi ca si tine, plateste si el bilet, ca si tine! wink.gif

This post has been edited by Marty: 3 Nov 2009, 16:26

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Liviu
post 3 Nov 2009, 16:31
Post #329

expat naiv

Marty, nu am nimic impotriva acestui lucru daca situatia respectiva este una fortuita. Cred ca nici acelei persoane nu i-ar fi bine sa aiba aceste manifestari ... dar daca se intampla, se intampla .. ce sa-i faci?

In clipa cand ingradesti drepturile cuiva, discriminandu-l fata de altii, in acel moment tot ceea ce se cheama drepturile omului se duce la dracu. Nu cred in drepturi diferentiate pentru oameni. Faptul ca tie nu iti palce un anume lucru este strict treaba ta si este datoria ta sa eviti situatiile respective, nu e nicidecum obligatia mea sa am grija de nervii tai. Obligatia mea este sa am grija de mine si de familia mea in primul rand. Iar daca mi se caca copilul pe el cand zboara cu avionul, nu dau nici 2 bani pe nervii tai caci nu ma simt vinovat sau responsabil cu nimic ... repet ... vorbesc de situatii fara premeditare.

Tu in schimb, stiind ca astfel de situatii ar putea fi posibile, si stiind ca esti sensibil la nervi, ai putea sa bagi mana in buzunar si sa iti inchiriezi un avion particular in care sa te mirosi si sa te auzi doar pe tine.

--------------------
. . .
+
Marty
post 3 Nov 2009, 16:37
Post #330

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Apropos de faza cu mama, tata, borac + bunica... Suntem un grup de preteni care tot o ardem pe la munte, in vila unuia dintre noi. Ei bine, asta primavara ne-am strins vreo 10 si ne-am carat acolo (cupluri), stiind ca vine si un cuplu cu sugar, sa se relaxeze. Bineinteles ca relaxarea lor a constat in aducerea boracului si a lu' ma-sa-mare. As minia pe Dumnezeu daca as spune ca acel copil a deranjat cu ceva, nu i-am auzit gura nicio secunda, recunosc! Da' m-a deranjat atitudinea parinitlor (nu a bunicii), care tot timpul ne-au atras atentia asupra nivelului de zgomot, sa nu care cumva sa se trezeasca copilu'. Si asta pina mi-au venit spumele si i-am luat un pic la plua. Pai ce kkt, 10 insi stam ca prostii acolo, in cea mai desavirsita liniste, fumind afara (toti eram fumatori), ca ce?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
31 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 07:58
Forum Renault