DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages « < 16 17 18 19 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.

ceribros
post 5 Nov 2009, 12:10
Post #501

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Group: Members

QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2009, 12:02)
Si bunica se lasa de servici ca sa stea cu copilul. Si daca e sa vorbim de sugari, vezi ca bunica nu are si piept sa dea la sugari. Spuneti ca vezi Doamne copilul are program de somn, de masa si sa-l lasam cu alticineva in perioada aia. Intradevar au cat de cat un program. Dar nu dorm fix 2 h de fiecare data sau nu le e foame fix dupa 2 h. Nu au intrerupator sa ii opresti sau se le dai drumul tot timpul.
Si vezi ca aici nu e vorba doar de sugari. Cat a fost sugar nu l-am(m-am) dus la mare, dar la 1 an si 3 luni "am indraznit" sa va deranjez cu copilul meu pe plaja/terasa. va cer scuze. Trebuia sa astept sa faca 18 ani. Sunteti niste egoisti, de parca voi v-ati nascut mari, nu ati deranjat niciodata pe nimeni.
*

laugh.gif sa tii ca da, in pricipal mama nu ma lua cu ea peste tot (daia nici nu imi zicea nimeni ca stau de fusta mamii cand eram mic) ma lasa la bunici cum am spus si mai sus (intradevar aveam 3-4 ani) si am mai vazut cazuri, varamiu actuala nevasta toti au crescut la bunici, dar acum e la moda sa stai la mare la Greci, Turci etc. De ii mai auzi pe unii "Dragul mamii tu nu esti roman ca te-am nascut cand eram in concediu in Franta". Nu zice nimeni sa nu te duci cu un copil la munte, mare sau unde iti permite buzunaru dar nu inseamna ca toata lumea trebuie sa te primeasca cu bratele deschise cand plodu tau se caca sau face vreo tampenie.

<span class='edit'>5 Nov 2009, 12:12:</span>
QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 12:05)
@ceribros
Scuze, mi s-a parut ca in fraza:
"Dar nu mi se pare corect ca sa stam la o bere pe terasa tu cu biberonu pe masa eu cu tigara in gura si cu halba langa tine"
tu erai cel cu tigara in gura.
Daca de fapt te-ai substituit unui fumator generic, imi cer scuze.

Off-topic: imi place tare mult cum suna "eu cu tigara in gura si cu halba langa tine"  biggrin.gif
*

Sper ca poti intelege expresia de "teoretic vorbind" mai ales ca nu ma cunosc cu, colegul.
Nu am zis ca sunt un geniu al exprimarii rapide, se scrie destul de repede pe aici si incerc si eu sa tin pasul, mai scapa cate ceva.

This post has been edited by ceribros: 5 Nov 2009, 12:14

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 5 Nov 2009, 12:14
Post #502

Membru autentic

QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 11:39)
Singurul lucru care miroase mai rau ca un scutec este un aurolac pe care l-as da din jos autobuz in suturi.
*

Sa nu faci asta ca rascolesti mirosul.

In alta ordine de idei trebuie sa recunosc ca ati dat-o-n diverse rau de tot. De la ce s-a plecat si la ce s-a ajuns...
Spor la aberat!!!

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
kato
post 5 Nov 2009, 12:16
Post #503

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(yoncv @ 5 Nov 2009, 13:05)
@kato Evident ca-mi pasa daca ii deranjez pe altii, si incerc sa limitez asta cit pot, dar de aici si pina la atitudini radicale gen "sa-si tina copii doar in casa" e drum lung. Un copil nu e un condamnat la inchisoare pina la 18 ani, doar ca sa nu-i deranjeze pe altii.
*

extremele sunt de condamnat in ambele cazuri. nu poti sa interzici accesul in locurile publice la copii dar nici sa crezi ca toti trebuie sa faca temenele doar pentru ca te-ai gandit tu sa perpetuezi specia. cei din prima categorie sunt in general persoane tinere, care considera ca ar fi mult mai buni in calitatea de parinte si nu ar deranja pe nimeni niciodata. fals. a doua categorie, considera copilul lor ca fiind sansa omenirii, persoana cea mai importanta de pe planeta si cer (impun) ca ceilalti sa se comporte ca atare. iarasi fals, copilul ala e important doar pentru ei ca parinti (rude neamuri cunoscuti) si statistici.

--------------------
renault scenic - vs 05 glx vs 79 glx 2000 rxt - scenic III 1.6 dci
+
ady77
post 5 Nov 2009, 12:18
Post #504

راحتزیل یو

From: near Bacau

Pe vremea noastra bunicii erau la tara undeva. Acum bunicii stau la bloc, si mai si muncesc ca inca nu au iesit la pensie. Cam asta e diferenta.

Legat de celelalte probleme dezbatute pe aici:
- cu avionul nu l-am "plimbat"
- cu mijloace de transport in comun mai merge cand il ia soacra-mea de la gradinta, dar am sa ii spun sa mearga pe jos de acum vreo 5-6 km ca sa nu va "deranjeze".
- la terase am mers cu el la mare si mi-am mai cerut scuze pentru asta
- in Bacau,merg de obicei la terase unde ma cam cunosc toti si pe mine si pe el tongue.gif Si de aia prefer terase ca nu e nicio diferenta intre o terasa si o plimbare in parc. Daca fumezi in parc in fata noastra are cam acelasi efect cu fumatul la o masa alaturata.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
DannyY
post 5 Nov 2009, 12:19
Post #505

Marele plictisit

QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 12:10)
Sper ca poti intelege expresia de "teoretic vorbind" mai ales ca nu ma cunosc cu, colegul.
*

Incerc. daca nu reusesc, caut pe goagal....
Progrese sunt, ma bucur ca ai gasit virgula de la postul 436... dar aici e in plus...

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E - 0T04``` 2004/2015/2019
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
Marty
post 5 Nov 2009, 12:22
Post #506

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(sinaxis @ 5 Nov 2009, 11:17)
Mai scap cate un cuvant la cate o inmormantare unde mai smintesc pe cate unu venit sa se bucure ca a mai crapat cineva inaintea lui si ca de acuma o sa aiba mai mult aer si mai multa liniste in locurile publice.
*

Ba, voi va dati seama ce-i la slujbele de la oficiaza DJ Mystyk ici de fata? radmasa.gif radmasa.gif Auzi la ce se gindeste cleru' cind baga freestyle si omu' e cu mortu' pe masa... Bine parinte, cikirap!

This post has been edited by Marty: 5 Nov 2009, 12:23

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
ceribros
post 5 Nov 2009, 12:25
Post #507

QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 12:19)
Incerc. daca nu reusesc, caut pe goagal....
Progrese sunt, ma bucur ca ai gasit virgula de la postul 436... dar aici e in plus...
*

Vezi ce bun sunt cu tine. Am pus una in plus ca sa nu te mai plangi ca nu ai inteles.

--------------------
+
adip
post 5 Nov 2009, 12:32
Post #508

Banned

From: Melbourne, Victoria

Motto: unde nu intra soarele pe fereastra, intra doctorul pe usa.
QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 18:09)
un copil mic nu are ce cauta la mare pana si eu stiu asta deoarece are pielea sensibila si nu este indicat, daca un doctor recomanda asa ceva inseamna ca si ala e iresponsabil
Nu e iresponsabil, e doar un doctor idiot. Cum sa spui ca marea e contraindicata? Marea e indicata la toate varstele, dar nu trebuie sa te pui ca berbecul la fript pe nisip zi-lumina.
QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 18:28)
Doctorul ne-a recomandat sa il ducem la munte si nu la mare, probabil si din cauza ca era iulie si afara era foarte cald.
As I said, doctorul ala e un idiot. Aerul de mare si soarele consumat cu masura sunt aur pentru sanatate, dar ce pretentii poti avea de la niste idioti absolventi de facultati romanesti, pe care cu putina indulgenta si multa insistenta le poti gasi totusi in Top 1000 al institutiilor de invatamant din lume? Cum il cheama pe imbecilul ala? Ca sa-l stie lumea pe-aici si sa-l evite.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
DannyY
post 5 Nov 2009, 12:35
Post #509

Marele plictisit

QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 12:25)
Vezi ce bun sunt cu tine. Am pus una in plus ca sa nu te mai plangi ca nu ai inteles.
*

M-a plesnit o amnezie: unde m-am plans eu?
Spre binele tau, lasa bunatatea si altruismul benevol si pune mana pe carte... O gramatica, un indreptar, un dictionar, la alegerea ta.

wink.gif

--------------------
+
bucatzel
post 5 Nov 2009, 12:40
Post #510

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(bucatzel @ 4 Nov 2009, 13:08)
Mijloace "clasice" de transport in comun. Genul de chestiune care n-are rost sa fie pomenita, ca se da in ridicol.
*

QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2009, 12:18)
- cu mijloace de transport in comun mai merge cand il ia soacra-mea de la gradinta, dar am sa ii spun sa mearga pe jos de acum vreo 5-6 km ca sa nu va "deranjeze".
*

Cine? Copilu' sau soacra? Sa-mi aduc aminte faze memorabile in care ma ridicam politicos sa las o femeie in varsta pe locul meu, si ea trimitea nepotu' acolo?

Mda... deja s-o deviat in atatea directii ca nu mai ai cum sa tii scorul.

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
ceribros
post 5 Nov 2009, 12:49
Post #511

QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 12:35)
M-a plesnit o amnezie: unde m-am plans eu?
Spre binele tau, lasa bunatatea si altruismul benevol si pune mana pe carte... O gramatica, un indreptar, un dictionar, la alegerea ta.

wink.gif
*

Mersi de sfat. Poti sa le pastrezi eu am terminat demult cu ele poate de aceea nu mai imi amintesc asa bine cum se scrie.
PS: poate 436 iti suna cunoscut.Cine stie medicina face minuni pentru oameni ca tine care uita.

This post has been edited by ceribros: 5 Nov 2009, 12:57

--------------------
+
Diana
post 5 Nov 2009, 13:14
Post #512

Membru incepator

Group: Banned

Citesc pe aici si constat ca e ca in trafic. Prostul nu va recunoaste ca e si nesimtit si ca ii deranjeaza pe ceilalti.

--------------------
Dacia Solenza - B-¤¤-¤¤¤ 2004
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
DannyY
post 5 Nov 2009, 13:34
Post #513

Marele plictisit

QUOTE(ceribros @ 5 Nov 2009, 12:49)
Mersi de sfat. Poti sa le pastrezi eu am terminat demult cu ele poate de aceea nu mai imi amintesc asa bine cum se scrie.
PS: poate 436 iti suna cunoscut.Cine stie medicina face minuni pentru oameni ca tine care uita.
*

Nicio problema, cu orice ocazie. E pacat ca un om sa se exprime incorect, daca pot sa-l ajut sa se corecteze, o fac.
Ce sa pastrez? Mi-ai dat ceva? Sau ai avut impresia gresita ca iti imprumut eu? Regret, dar carti nu dau cu imprumut.
436 ... Aici m-ai pierdut... chiar nu pricep ce vrei sa spui. Parca era postul in care ti-am sugerat ca o virgula ar fi facut pasajul tau inteligibil. Sau ma insel?
Iar acum am o vaga senzatie ca din nou iti lipseste o virgulita...
Daca nu, lumineaza-ma tu: cine stie medicina?
Daca da, stiu exact unde ar trebui sa fie.

De topica nu mai vorbim, ca e grea.

Asta pentru ca tot iti imaginezi ca nu inteleg. Ca lumea sa inteleaga, textul trebuie sa fie coerent.

Eu inchei aici polemica asta off-topic.

--------------------
+
ady77
post 5 Nov 2009, 13:36
Post #514

راحتزیل یو

QUOTE(Diana @ 5 Nov 2009, 13:14)
Citesc pe aici si constat ca e ca in trafic. Prostul nu va recunoaste ca e si nesimtit si ca ii deranjeaza pe ceilalti.
*

Ma asteptam la mai multa intelegere din partea unei femei, mai ales la un subiect legat de copii.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 5 Nov 2009, 13:44
Post #515

Membru autentic

QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 10:16)
@zax, hai ca-ti dau eu teorema:

Eu sunt nefumator si nu consum alcool, la restaurant citesc rapoarte, reviste, carti, dupa caz. Sa nu uit... citesc toate paginile, nu doar titlul si cuprinsul, cum inteleg ca faci tu. In avion citesc sau lucrez. In general activitati care implica liniste si concentrare.

In avion: care e diferenta intre plansul unui copil (stim deja de ce plange) si sforaitul zgomotos al unui nene? Mai ales daca tu esti la Economic iar nenea e la Business sau First?

La restaurant, care este diferenta intre plansetul unui copil mic (care are o problema punctuala) si nechezatul "grupului de prieteni" de la masa alaturata cand ridica unul degetul? Aia au voie doar pentru ca sunt "adulti"? Nu vorbesc aici de un grup de betivani, ca nu frecventez asemenea spelunci, ci de 5 amici galagiosi la o bere sau o ciorba...

Chiar daca ma deranjeaza, de copil si de parintii lui nu ma simt agresat, fiindca e o situatie independenta de vointa lor. Cireada de bovine umane in schimb ma agreseaza sonor, dar... are cineva curaj sa le spuna ceva?

Care e diferenta intre mirosul de rahat generat de copilul mic (care n-are control asupra lui) si duhoarea insuportabila emanata de fumatorii care doi bani nu dau pe ochii si plamanii mei? Am fumat 24 de ani, am un an si jumatate de cand le-am lasat si pot spune ca ii inteleg pe fumatori, dar nu au dreptate. Asa ca n-au decat sa fumeze in tarcuri sau locuri special amenajate, izolate de restul lumii.

Concluzia:
zax... posesorii de copii nu se pot supara pe tine... doar esti inca un copil. Voi mai spuneti si lucruri trasnite.

Cand ai sa cresti, ai sa inveti ca un copil mic insotit de parintele lui are toate drepturile tale, asa ca interzicerea de care vorbesti cu atata aplomb e imposibila. Dupa ce vei avea copilul tau, vei vedea cum sari instantaneu in barca cealalta. Pana atunci... esti prea mic pentru discutiile astea.
@grosse inkultur:

Daca vezi semnul ala pe o masina, incerci sa presupui ca in masina aia se afla un copil. Adica: sa intelegi de ce soferul/soferita merge incet, ocoleste cu grija gropile, etc. In nici un caz nu e cazul sa claxonezi, poate copilul doarme.
Semnul ala nu iti confera nici un fel de drepturi speciale in trafic, e un apel la bunul simt al celorlalti.
E imprumutat din tarile civilizate, unde nu se abuzeaza de el.
@ceribros
Marea este recomandata copiilor cu deficiente la sistemul osos.
Nu mai fi asa vehement cand nu stii. Poate pui si o virgula acolo, ca mi-a luat mult sa ghicesc sensul primei propozitii.

Sau ai vrut sa zici
"Alooooo nenea la mare, in nici un caz la munte"?
*

diana, te rog frumos sa comentezi postul lui danny. asa sa spui despre unii ca sunt prosti ( aici tu fiind aia buna si aia desteapta) nu e de ajuns. nesimtirea nu este atributul exclusiv al parintilor cu copii. se manifesta si in tabara celor care nu au copii la fel de bine.

This post has been edited by kato: 5 Nov 2009, 13:46

--------------------
+
Lostboy
post 5 Nov 2009, 13:45
Post #516

Finding my way!

@Ady77 - sć zici merci cć te cunosc, cć altfel imediat venea C@talin peste tine.

--------------------
. . .
+
ady77
post 5 Nov 2009, 13:49
Post #517

راحتزیل یو

Merci tongue.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
ceribros
post 5 Nov 2009, 13:51
Post #518

QUOTE(DannyY @ 5 Nov 2009, 13:34)
Nicio problema, cu orice ocazie. E pacat ca un om sa se exprime incorect, daca pot sa-l ajut sa se corecteze, o fac.
Ce sa pastrez? Mi-ai dat ceva? Sau ai avut impresia gresita ca iti imprumut eu? Regret, dar carti nu dau cu imprumut.
436 ...  Aici m-ai pierdut... chiar nu pricep ce vrei sa spui. Parca era postul in care ti-am sugerat ca o virgula ar fi facut pasajul tau inteligibil. Sau ma insel?
Iar acum am o vaga senzatie ca din nou iti lipseste o virgulita...
Daca nu, lumineaza-ma tu: cine stie medicina?
Daca da, stiu exact unde ar trebui sa fie.

De topica nu mai vorbim, ca e grea.

Asta pentru ca tot iti imaginezi ca nu inteleg. Ca lumea sa inteleaga, textul trebuie sa fie coerent.

Eu inchei aici polemica asta off-topic.
*

Din ce stiu eu s-a demonstrat ca este suficient sa pui doar cateva litere dintr-un cuvand si creierul poate intelege acel cuvant. Imi pare rau pentru tine daca nu poti intelege fara o virgula. Da.... in postul 436 te vaitai ca ti-a luat mult sa te prinzi de ce am vrut sa spun. Vezi acum se explica multe.

Asa si acum on topic: Voi astia care credeti ca sunteti indreptatiti peste tot cu plodu. Va dau o idee sa va duceti cu un copil si la opera sau la teatru sau la cinema. Parca va vad ca urlati la tanti de pe scena sa nu mai urle asa tare ca va trezeste plodu si sa mai puna o haina pe ea ca i se vede decolteul si ii face foame copilului si chiar lu tasu. Mai bine va duceti la concerte cu Guta ca acolo nu aveti pe cine deranja, o sa fiti intre oameni de acelasi nivel de nesimtire.

This post has been edited by ceribros: 5 Nov 2009, 14:01

--------------------
+
Diana
post 5 Nov 2009, 14:00
Post #519

Membru incepator

Kato, probabil ca nesimtiti sunt si fara copii. Atata timp cat eu nu ii deranjez pe cei din jur, nu consider ca sunt nesimtita si poate ca am dreptul la acelasi tratament din partea celor din jur. Dar unii cu copii considera ca ei au dreptul de a isi scoate odraslele in locuri publice unde sa zburde in voie peste bombeurile celorlalti, iar ceilalti sa dispara daca sunt deranjati. Cam la fel e si cu posesorii de caini.

--------------------
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
kato
post 5 Nov 2009, 14:03
Post #520

Membru autentic

@ceribros colegu, scuze ca am uitat sa-ti raspund! hai sa o luam metodic. copii trebuie sa ajunga la mare din n motive. faptul ca ai tai te lasau la bunica nu era ca ii durea pe ei de ceilalti ci din pur egoism. e greu sa mai ai si grija copilului pe acolo, nu e mai comod sa il lasi la bunica? "sa se spele pe cap cu el ca eu vreau sa ma relaxez" ca parca cand ai facut copilul l-ai facut cu gandul sa ti-l creasca bunicii. un concediu cu copilul mic la mare implica multe sacrificii din partea parintilor. ai tai nu au fost dispusi sa le faca. si mentalitatea asta ca una doua il duc la mama sau il las cu nu stiu cine e deficitara. copilul nu e jucarie sa te plictisesti de el si sa-l dai ca pe un acvariu de pesti.

--------------------
+
grosse inkultur
post 5 Nov 2009, 14:04
Post #521

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Sa recapitulam:
- unul are copil adoptat;
- unul traieste in 50mp;
- unul s-a chinuit mult sa aiba copii;
- unul n-are bani decat de tren;
- unul se asteapta la mai multa intelegere din partea unei femei;

Ok, so what? Schimba asta faptul ca unii sunt prosti, nesimtiti, frustrati? Poate ca latura asta patetica e mostenirea slava a poporului asta insa, va rog, nu despre voi e vorba, n-a spus nimeni nimic despre voi. Toti sunteti/suntem exceptii. Marty a fost deranjat de un copil in avion. E perceptia lui. Daca traiesti in mare smerenie ma indoiesc ca esti vizat de acest fapt. Daca nu te deranjeaza parintii nesimtiti e iarasi ok. Dar la obiect, nu cu preconceptii: femeie/barbat, parinte/neparinte, etc.

--------------------
Mini Cooper - nb-10-grf 2008
+
kato
post 5 Nov 2009, 14:09
Post #522

Membru autentic

QUOTE(Diana @ 5 Nov 2009, 15:00)
Kato, probabil ca nesimtiti sunt si fara copii. Atata timp cat eu nu ii deranjez pe cei din jur, nu consider ca sunt nesimtita si poate ca am dreptul la acelasi tratament din partea celor din jur. Dar unii cu copii considera ca ei au dreptul de a isi scoate odraslele in locuri publice unde sa zburde in voie peste bombeurile celorlalti, iar ceilalti sa dispara daca sunt deranjati. Cam la fel e si cu posesorii de caini.
*

diana, nu probabil, sigur sunt nesimtiti si fara copii. ii gasesti peste tot. inclusiv in baruri restaurante unde te duci cu iubitul si vrei o atmosfera romantica si niste smecheri se apuca sa strige dupa ospatari sa bage nu stiu ce melodie si sa dea mai tare. plus zgomotul de rigoare. ii mai gasesti la coltu strazii cu petul de bere urland in plina noapte si ascultand muzica tare din masini. in unele cazuri asculta la telefonul mobil. nu ti se par cunoscute treburile astea? in alte cazuri ambaleaza noaptea motoarele facand curse prin oras. ti se pare ca am exagerat in cazurile expuse?

--------------------
+
ceribros
post 5 Nov 2009, 14:13
Post #523

QUOTE(kato @ 5 Nov 2009, 14:03)
@ceribros colegu, scuze ca am uitat sa-ti raspund! hai sa o luam metodic. copii trebuie sa ajunga la mare din n motive. faptul ca ai tai te lasau la bunica nu era ca ii durea pe ei de ceilalti ci din pur egoism. e greu sa mai ai si grija copilului pe acolo, nu e mai comod sa il lasi la bunica? "sa se spele pe cap cu el ca eu vreau sa ma relaxez" ca parca cand ai facut copilul l-ai facut cu gandul sa ti-l creasca bunicii. un concediu cu copilul mic la mare implica multe sacrificii din partea parintilor. ai tai nu au fost dispusi sa le faca. si mentalitatea asta ca una doua il duc la mama sau il las cu nu stiu cine e deficitara. copilul nu e jucarie sa te plictisesti de el si sa-l dai ca pe un acvariu de pesti.
*

Sincer cred ca daca ma lua cu ea era cea mai mare prostie pe care o facea. Maicamea nu ma lasa la bunici din egoism (mai ales ca cele mai frumoase clipe din copilarie le-am petrecut acolo) dar merita si ea o pauza impreuna cu tata. Nu trebuia sa fie si muciosu dupa ei. Dupa ce ca statea toata ziua dupa curu meu mai trebuia si cand era in vacanta sa ma care dupa ea. Cum spui tu, sa te duci la mare cu un copil e greu iar ai mei nu aveau masina. Asa ca venea unchimiu si ma duceau la tara, mai ales ca nu este departe de Bucuresti. Si asa nu deranjau pe nimeni si nici pe ei insisi. Daca nici mama ta nu stie ce e mai bine pentru un copil (mama care te-a crescut) eu zic ca e de rau, inseamna ca realizezi ca nu ai primit educatia si grija necesara.

--------------------
+
ady77
post 5 Nov 2009, 14:18
Post #524

راحتزیل یو

Nu comentez alegerea parintilor tai de a te lasa la tara si ei sa mearga la mare, dar eu nu as rezista 7 zile fara baiatul meu, cel putin nu acum.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 5 Nov 2009, 14:22
Post #525

Membru autentic

"Sincer cred ca daca ma lua cu ea era cea mai mare prostie pe care o facea." cum ai ajuns la concluzia asta? crezi ca nu ti-ar fi prins bine marea?
"Maicamea nu ma lasa la bunici din egoism (mai ales ca cele mai frumoase clipe din copilarie le-am petrecut acolo) dar merita si ea o pauza impreuna cu tata." exact ce spuneam, s-au gandit la ei nu la tine
"Cum spui tu, sa te duci la mare cu un copil e greu iar ai mei nu aveau masina." sunt si trenuri si nu au avut chef sa se plimbe cu un plod dupa ei, ca merita concediu ce naiba
"Asa ca venea unchimiu si ma duceau la tara, mai ales ca nu este departe de Bucuresti. Si asa nu deranjau pe nimeni si nici pe ei insisi." numai pe unchiu si bunica
"Daca nici mama ta nu stie ce e mai bine pentru un copil (mama care te-a crescut) eu zic ca e de rau, inseamna ca realizezi ca nu ai primit educatia si grija necesara." mama ma dus la mare cand eram mic ca aveam nevoie. si am fost doi plozi si am mers cu trenul. tise pare asa extraordinar? dar a pus interesul copiilor mai presus de cel al ei, asta am invatat de la mama.

--------------------
+
Marty
post 5 Nov 2009, 14:26
Post #526

Am si io o-ntrebare pentru astia care ziceti ca marea e nociva pentru puradei: aia care traiesc in Constanta (apre exemplu), ce fac, isi ucid copiii la nastere sau ii tin inchisi prin debarale? nedumerire.gif

--------------------
+
vijelie
post 5 Nov 2009, 14:28
Post #527

membru violet

From: Bucuresti

Merg preventiv la dr. Ciomu.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Marty
post 5 Nov 2009, 14:35
Post #528

Despre mers cu copilu' la mare... as avea o obiectie. La mare poti merge si in Romania, nu numai in Grecia, Turcia, Egipt si alte destinatii pe care le poti atinge doar zburind. Iar in Romania nu trebuie sa mergi neaparat in Neptun, 2 Mai, Vama Veche, poti merge si la Venus, Saturn, Jupiter, Eforie... Nu de alta, da' poate prin VV vine Marty, cu creierii prajiti dupa un an de munca si chiar n-are chef de boracu' tau sa-i urle-n creieri sau sa-i puna nisip in cap in timp ce el sta linistit si citeste ceva. Iar asta pentru ca si tu ai venit la relaxare, da' te doare-n carici de propriu-ti copil si de faptu' ca deranjeaza.

--------------------
+
Diana
post 5 Nov 2009, 14:37
Post #529

Membru incepator

QUOTE(kato @ 5 Nov 2009, 14:09)
diana, nu probabil, sigur sunt nesimtiti si fara copii. ii gasesti peste tot. inclusiv in baruri restaurante unde te duci cu iubitul si vrei o atmosfera romantica si niste smecheri se apuca sa strige dupa ospatari sa bage nu stiu ce melodie si sa dea mai tare. plus zgomotul de rigoare. ii mai gasesti la coltu strazii cu petul de bere urland in plina noapte si ascultand muzica tare din masini. in unele cazuri asculta la telefonul mobil. nu ti se par cunoscute treburile astea? in alte cazuri ambaleaza noaptea motoarele facand curse prin oras. ti se pare ca am exagerat in cazurile expuse?
*

Exact cum spuneam eu! E ca in trafic! Daca aia sunt nesimtiti, tu poti fi parfum pe langa el, chiar daca nu dai dovada de bun simt, ci doar esti cu o treapta mai sus decat el. Nu omori oameni pe trecerea de pietoni, ci doar depasesti coloana oprita la stop.

This post has been edited by Diana: 5 Nov 2009, 14:38

--------------------
Friedrich NIETZSCHE
+
vijelie
post 5 Nov 2009, 14:38
Post #530

membru violet

From: Bucuresti

@Marty
La 2 Mai e una dintre cele mai mari plaje pt plozi, aia dintre port si golful nudistilor. wink.gif
Iar in Neptun e cea mai safe plaja, adancimea apei creste foarte lin, deci probabilitatea de inec e minima.

LE Hāc! Aia e la Mamaia.

This post has been edited by vijelie: 5 Nov 2009, 14:41

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
31 Pages « < 16 17 18 19 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 18:26
Forum Renault