Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
fost membru |
![]()
|
||
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Nov 2009, 14:16) Cum le stii tu pe toate ca un om mare... Ia spune-mi, te rog, in afara de nenumaratii copii pe care i-ai adus pe lume la maternitatea Plapumioara, in concubinaj cu mina ta dreapta (altfel ar fi imposibil, tinind cont de faptu' ca te-ai saturat sa te trezesti singur in fiecare dimineata), cam citi copii ai? Sau poate ai avut vreun frate mai mic? Ah, nu, tu esti fratele mai mic. Cu mult mai mic. Cu 11 ani mai mic. QUOTE(einstein1984 @ 15 Nov 2009, 20:46) Bre Marty, urli ca un caine la luna plina. Tu esti ala care te plangi ca te deranjeaza copii, nu eu. Si nu am zis nicaieri ca eu ii inteleg sau ma pricep la psihologia lor. Da oricum, e bine ca recunosti ca nu ei sunt de vina, dar tot pe ei ii pedepsesti. Logica beton. Mai ales ca nu vrei sa-i interzici si in autobuze si metrou, unde tu nu pui piciorul, deci nu-ti pasa. Foarte tare. Va rog sa observati ca nu i-a trecut prin cap sub nicio forma sa nege anumite "actiuni racoritoare" de care se face vinovat. ![]() Vai de sufletu' nostru... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pana la urma, e ok cu boracii în aeroplane?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pana la urma o sa ajungem sa intrebam "care aeroplane?"
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Evident ca NUUUUUUUUUUUUUUU!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ok, ok... am întrebat si io
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Cand omul va face 2 ani de plantoane (de noapte) pentru cel mic (sa-l dai la alaptat sau sa-i dai lapte praf), atunci nu o sa-l mai supere sugarii din avioane, va fi "calit"!
![]() Nu mai zic de "sectoare"! ![]() This post has been edited by dragoselu: 20 May 2010, 20:10 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 20 May 2010, 21:09) sa-l dai la alaptat asta cam cum se face? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cred ca trebuie sa asezi copilul cu atentie sub vaca
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
moama distractie ceo sa fie cand are marty copil
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Oct 2009, 19:59) "Pe mine au inceput sa ma deranjeze imbecilii nesimtiti care-si cara puradeii urlatori dupa ei prin Carfur si alte magazine de interes comun si, de parca n-ar fi de ajuns ca urla ca dereglatii, mai sunt si intaritati de imbecilitatile care se recomanda a fi parintii respectivei sirene ambulante umplatoare de pemparsi cu rahat. Daca io n-am voie sa fumez linga ei, ei de ce are voie sa urle linga mine si sa-mi violeze timpanele? Nu ar fi mai misto sa-si lase urlatoarele acasa, in felu' asta facind si economie la bani (ca nu mai urla sa le ia bobo sau mai stiu io ce moloz) si neabuzind auditiv oamenii?" (Marty, post 22 Dec 2008, 22:00) Aici sunt de acord si eu ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 20 May 2010, 23:26) Eu ma distram cu prietena ca l-au pierdut intentionat, ca nu il mai vor si ca li se rupe. Ea zicea ca sunt dus cu capul, ca spun prostii etc. de fapt te distrai singur, prietena ta e o fata inteligenta ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici victoras n-are curaj sa recunoasca altele....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce, ca ti-a dat-o sus?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred, ca tu ii aratai sarpele.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 2 Dec 2009, 14:58) Daca vreti sa vedeti un trup zvelt de cca. 120 de kile dispuse pe o verticala de 175-180 cm, dezvoltind o viteza superluminica, aratati-i lu' Pictoras un serpisor un pic mai mare decit o rima. Ben Jhonson e pistol cu apa! ![]() QUOTE(Marty @ 21 May 2010, 13:18) 21 May 2010, 13:24: Or fi mari rimele in baneasa? This post has been edited by einstein1984: 21 May 2010, 12:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
Sfat: nu va obositi sa faceti misto de Janyna, se ocupa singur de asta!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, janyna sau gen-eugen .... ce draq, are dublă personalitate?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Bai astia care nu suportati copiii mici care plang ... luati-va caine :
http://pogpog.com/v/wolf-dog-sings-to-a-ba...o-stop-his-cry/ |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ady77 |
![]()
|
nu e si cazul tau
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:10 |