Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
![]() ![]() ![]() |
Acceptarea copiilor mici in locuri publice, avioane, restaurante, etc.
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) iancu1_copy.jpg ( Size: 68.46k ) Number of downloads: 395 |
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sorine, lasa-i, frate, ca orice le-ai zice ei nu inteleg! NU inteeg ca parintii in afara de drepturi au si obligatii. Vorbesc de toleranta, ca tre' sa le suporti boracu' urlind din toti bojocii si tavalindu-se pe jos (in urma excelentei educatii date tot de ei), da' cind vad pe unu' beat prin locuri publice, se uita dezgustati la el.
Ce sa mai vorbim de puradeii lor bine educati, care la 2 ani au un bagaj uimitor de cuvinte, care se rezuma la: mama, tata, papa, kk. Si atit! Ca, plm, da-l dracu' de copil, lasa-l la desene animate si e bine asa, da' hai sa-l mai luam prin Carfur, sa mai alerge si el printre rafturi, ca deh, noi suntem ocupati, avem o ora pe zi libera, trebuie s-o petrecem cu copilu'. Lasa-l p-aici sa zburde, daca se pierde il aduce vreun prost la casa. Ia ziceti, ma, ora aia libera pe care trebuie sa v-o petreceti cu copilu', daca mergeti cu el in Carfur, va bucurati de fiecare secunda-mpreuna, nu? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Te-ai trezit ma?
![]() Esti de groaza, sa moara janyna. Numai cum vrei tu trebuie sa iasa. Da ce dracu, te duci zilnic in carfuru ala? Si-acuma, sincer, sa mor io daca m-a deranjat vreodata vreun copil prin hipermarket. Nu inteleg cum dracu te deranjeaza pe tine, ca-i mare rau si ma indoiesc ca aveti tyraseu comun printre rafturi. Ti s-a pus tie pata si nu te mai lasa. In avion te cred. E groaznic sa-ti urle un borac in cap doua ore. Asa e. Nu cred ca e cineva in stare sa-l suporte. Dar in Carfur, ba? Da-te drecu de terminat. Cat e carfuru ala de mare, pe tine te urmaresc boracii urlatori. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba, cam are dreptate, in felul lui. Hai, daca in Car si Fur s-au mai lovit ceva boraci sprinteri si de mine (si dupa aia tot la mine se uitau urat parintii, ca parca trebuia sa decolez cu tot cu carut) treaca-mearga. Hai, si-n avion treaca-mearga, ca n-am vazut pana acuma avion compartimentat, deci alte solutii canci. Eu unul ma' nervez pe problema asta in tren. Pentru ca dasteptii de la UE au dat orden sa nu se mai faca vagoane cu compartimente, ci doar saloane. Si, surprinzator, CFR'ul se executa. Asa ca-n loc sa sufere 8 insi, sufera 80.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba PIctoras, sunt atit de obosit incit as dormi non-stop. Vin acasa, maninc ceva, ma spal si ma pun in pat cu liptocu'n brate. Sima trezesc a doua zi dimineata cind, minune, imi explica unu' cum isi educa el copilu' petrecindu-si o ora din viata zilnica cu boracu-n Carfur si altu-mi vorbeste de toleranta... Pai ce plm poate fi mai inaltator?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 May 2010, 06:53) Ce sa mai vorbim de puradeii lor bine educati, care la 2 ani au un bagaj uimitor de cuvinte, care se rezuma la: mama, tata, papa, kk. Si atit! Ca, plm, da-l dracu' de copil, lasa-l la desene animate si e bine asa, da' hai sa-l mai luam prin Carfur, sa mai alerge si el printre rafturi, ca deh, noi suntem ocupati, avem o ora pe zi libera, trebuie s-o petrecem cu copilu'. Lasa-l p-aici sa zburde, daca se pierde il aduce vreun prost la casa. Ia ziceti, ma, ora aia libera pe care trebuie sa v-o petreceti cu copilu', daca mergeti cu el in Carfur, va bucurati de fiecare secunda-mpreuna, nu? Pe mine ma enerveaza tampeniile alea de carucioare care au loc pentru puradel in fata, evident in forma de masina! Dupa ce ca-s lungi cat o stretch-limo si n-ai loc de ele, mai au si un fel de claxon si evident ghiaurul gaseste fascinant sa apese pe claxon. Noroc ca s-au mai stricat in timp si majoritatea nu mai suna dar la inceput iti venea sa-i carpesti si pe ei si pe parinti! A, si faza mea preferata: cand se intalnesc doua mame cu puradeii aferenti si cu carucioare din-astea stretch si incep sa schimbe impresii despre schimbatul scutecelor in timp ce blocheaza tot culoarul si evident se mai si uita urat cand incerci sa treci! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, sunteti bolnavi cu nervii.
![]() Vreau sa vad lista cu locurile in care n-au voie boracii, ca va deranjeaza pe voi. Si inca ceva. Nu mai generalizati aiurea, ca ati vazut voi cum face unu' si asta inseamna ca asa fac toti, ca va zic si io ca daca porcu bea apa si voi beti apa, sunteti toti niste porci. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai adevarul este ca puradel bine crescut si potolit n-am mai vazut de multa vreme!
|
--------------------
No
Reno
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io am spus raspicat ca exista parinti cretini, dar de aici si pana la a le impune unor parinti care au treaba prin oras sa-si plateasca bona ca va deranjeaza pe voi plansul unui copil (cauzat, sa spun, de colici), e cale lunga.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Garett |
![]()
|
mai, in tarile cu "apa calda" exista locuri de joaca unde poti sa-ti "parchezi" odrasla cat iti faci cumparaturile. Ca fapt divers am vazut un loc de joaca si la St. Stefan la Viena.
In general n-am nimic cu copii mici dar mi s-a intamplat si mie sa n-am loc de ei prin real sau carrefour, sau sa ma urle la cap in timpul zborului. Nu-s chiar atat de radical sa li se interzica accesul dar parintii ar trebui sa fie mai responsabili. This post has been edited by Garett: 22 May 2010, 08:36 |
--------------------
No
Reno
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu cred ca am zis eu sa se interzica accesul undeva... doar am atras atentia asupra unor lucruri de care ma lovesc cam de 2-3 ori pe saptamana. Ca fiecare face cum vrea am mai zis treaba cu democratia. Daca pe el nu il deranjeaza nu conteaza restul. Oricum consider ca topicul poate fi inchis mai ales ca unii dintre noi(printre care si eu) nu avem copii deci nu ne putem da cu parerea.
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Asta asa e! Urasc sa merg cu autobuzul si sa dau de adolescenti de 14-15-16 ani, care vorbesc TARE! De parca ma intereseaza pe mine ca lu` MARICICA nu-i mai da maica-sa bani sa-si ia nush ce placa de intins parul. Para trebuie sa stie tot autobuzul. Tinerii care vorbesc tare, rad, tipa etc. in autobuz, ma deranjeaza mai rau de multe ori decat cersetorii de sezon.
Adolescentii astia cred ca problemele lor MICROSCOPICE sunt centrul universului. Nici nu se merita sa discuti de asemenea nimicuri, sa-ti irosesti energia sa deschizi gura, daramite sa mai si vorbesti tare, sa deranjezi juma` de autobuz. Parca sunt niste gaini care cotcodacesc aiurea. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
pai ce alte probleme sa aiba daca mamica si taticu` ii incarca cu bani?
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hormonii.
Apoi vor ajunge ca noi, acri si indignati din orice. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
chiar ba, hai sa înfiintam un sfat al batranilor
![]() io-l propun presedinte de onoare pe venerabilul bion ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
trist. Deci vorbiti si tipati cat mai puteti
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
Pai eu sunt batran? Am 19 ani...
@Markos, sper sa fiu si eu tolerat ca spectator in sfatul batranilor! ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 22 May 2010, 17:21 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Ok!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ca orice topic mai de interes de pe aceasta sectiune, s-a sarit calul ..
TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:13 |