Problema Mare Cu Faza Scurta, Dacia Nova Gt
![]() ![]() ![]() |
Problema Mare Cu Faza Scurta, Dacia Nova Gt
Sooky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 3 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan
2006 Renault Laguna 2.0 dci 180 hp GT '12
Seat ibiza 1.2 tsi 105 hp |
|||
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Ti s-a dus blocul de lumini.
Era un tutorial pe aici cu repararea blocului, dar ce e uzat sau rupt tot asa ramine si subansamble de schimb nu gasesti. Asa ca un bloc nou e sfint... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
Sooky |
![]()
|
si cat o costa unu nou?
|
--------------------
dacia
Logan
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
in jur de 170 lei din cate tin minte
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
3llckr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 September 08 ![]() |
faza lunga nu sta blocata din cauza ca e tocit contactul.se poate repara cu adaos de cositor pe "pastile".dak nu e rupt nimic e valabil si pentru faza scurta.
|
--------------------
Baby Benz
W168
Classic
- .
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ii pui cositor nu tine mai mult decit citeva actionari
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
3llckr |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 September 08 ![]() |
am ceva timp de cand i-am pus si nu am avut probleme.
|
--------------------
Baby Benz
W168
Classic
- .
|
|
Janel |
![]()
|
![]() ;)) Group: Members Posts: 130 Joined: 15 May 08 ![]() |
Aprox. 50 lei de import.
|
--------------------
Dacia
Nova GT GPL
'98
- AG 04 KJL Merge cu gaz, deci e aragaz!
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
nu stiu daca gasesti chiar cu 50 de lei
![]() am eu unul nou, as putea sa mi-l pun mie si sa ti-l dau pe al meu care il am pe masina si functioneeaza impecabil dar nu e nou si ti-l dau cu 50.. e original ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Eu am luat cu 82 RON in vara (nou).
Nu stiu provenienta, dar desi nu mai are numele producatorului pe el, arata identic cu cel original, asa ca cel mai bine unul nou ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
eu am dat o idee
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
are boom o inventie de pe berlina ... nu cred ca e stralucita dar a fost foarte eficienta si sigur va merge la nova ! am luat un bloc lumini de la un mercedes .. buton rotund ca la aeroterma ! 3 trepte ..
prima pozitie . a 2 faza scurta .. tragi de buton (ceata ) faza lunga.. e greu ? ... nu trebuie luat in considerare sau in ras... am trecut la asa ceva deoarece ardeam blocul de lumini la saptamana ! |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
burtik4u |
![]()
|
doar de aia suntem romani.. suntem inventivi :X
bine gandit ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(POWERbyDAciaVsWERo @ 23 Oct 2009, 21:58) are boom o inventie de pe berlina ... nu cred ca e stralucita dar a fost foarte eficienta si sigur va merge la nova ! am luat un bloc lumini de la un mercedes .. buton rotund ca la aeroterma ! 3 trepte .. prima pozitie . a 2 faza scurta .. tragi de buton (ceata ) faza lunga.. e greu ? ... nu trebuie luat in considerare sau in ras... am trecut la asa ceva deoarece ardeam blocul de lumini la saptamana ! Nu iti venea mai usor sa pui un releu pe faza scurta si unu pe faza lunga si nu ai mai fi ars absolut nimic.Ba chiar iti poti proteja si instalatia asa. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nova are o instalatie electrica demna de un Citroen, adica f slaba.
Tot curentul trece prin contactorii din bord. Asta inseamna pierderi mari, incalzirea conductoarelor, lumina slaba. Solutia: Bloc nou de lumini si fazele trecute prin relee. Rezultat: Lumina mai multa, instalatie protejata. Prin contact va trece numai curentul de comanda si blocul va tine o vesnicie This post has been edited by dizzy: 24 Oct 2009, 10:29 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Sooky |
![]()
|
era blocu de lumini dus...
Am luat de la cineva unu nou si m-a costat 60 roni:D Multumesc |
--------------------
dacia
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:16 |