Unde e topicul lui Marty?, Cel cu copii
![]() ![]() ![]() |
Unde e topicul lui Marty?, Cel cu copii
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 30 Oct 2009, 14:28) 1. Nu, nu am servit patria si nu o voi face niciodata .. mai ales in cazul romaniei. 2. am restaurat topicul in cauza, curatat cat de cat ... sper sa nu trebuiasca sa il sterg iar. 3. Da, asa este, se gasesc oameni cu capul pe umeri care ar putea fi moderatori ... dar care-s aia ? trebuiesc descoperiti. 1. nu ai pierdut mare lucru, ba din contra .. totusi este si asta o experienta de viata. Nu-ti place Romania? ... pai cine te tine? au plecat in lumea larga cel putin jumatate din moldova (nu ca am ceva cu ei dar e reprezentativ) si nu prea-i plange nimeni. Macar pe aici http://www.loteriavizelor.com/ ai incercat ? 2. foarte bine. Eu sper ca macar acum sa nu te mai repezi din prima cu foarfeca 3. da un anunt pe bestjobs ![]() QUOTE(IRONICK @ 30 Oct 2009, 14:42) ... Ca tot zicea cineva sa discuti ... Degeaba deschizi un milion de topice, nu o sa se rezolve nimic. sa vede treaba ca miorita a fost scrisa pe aici, toate au un inceput .... si nu vorbim de 1 milion de topice ci fix de unul si ala cat de cat punctual pe o anumita tema In cazul spus de tine la metrou ... ai alternativa .... inghesuite in ratb sau arde benzina in masina personala This post has been edited by tarzy: 30 Oct 2009, 14:48 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu ma refeream la educatie. Era tot un exemplu cu "animale" in spatiu public.
EL. Prefer sa merg cu metroul, decat sa fac dublu ca timp. This post has been edited by IRONICK: 30 Oct 2009, 14:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai si educatia aia trebuie inceputa de undeva. Nu o fi cea mai fericita alegere dar si deschidere unui topic nu are ce sa strice
![]() This post has been edited by tarzy: 30 Oct 2009, 14:54 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
@Liviu: http://www.thankyouandywarhol.com/
![]() In legatura cu "posturile de moderatori" ... intradevar ... scoateti la concurs ... iar din cei care aplica, selectati voi pe cine credeti ca merita ... O spun din nou: imi e imposibil sa cred ca dintre atatea mii de useri de aici nu o sa se gaseasca oameni care vor trece cu succes peste o perioada de proba ca moderator ... parerea mea. Sau uite ca-mi venii o alta idee: faceti aici la "Probleme administrative" un topic unde userii sa propuna niste moderatori ... sau un poll cu posibili moderatori (selecati din randul userilor) ... etc ... daca mai imi vin idei va anunt ![]() This post has been edited by Obscuru: 30 Oct 2009, 14:58 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Lliviu...sfarsitul afirmatie tale cu acele (...) puncte urmate de dar lasa loc de intrerpretare a unui regret ca este f greu sa ii gasesti.... este interpretarea mea....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Obscuru .. thank you
![]() @b76bgaarh: esti liber sa interpretezi cum vrei ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Liviu @ 30 Oct 2009, 16:00) Obscuru .. thank you ![]() Asa e ... nu o mai gaseam ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 30 Oct 2009, 15:52) @Liviu: http://www.thankyouandywarhol.com/ ![]() In legatura cu "posturile de moderatori" ... intradevar ... scoateti la concurs ... iar din cei care aplica, selectati voi pe cine credeti ca merita ... O spun din nou: imi e imposibil sa cred ca dintre atatea mii de useri de aici nu o sa se gaseasca oameni care vor trece cu succes peste o perioada de proba ca moderator ... parerea mea. Sau uite ca-mi venii o alta idee: faceti aici la "Probleme administrative" un topic unde userii sa propuna niste moderatori ... sau un poll cu posibili moderatori (selecati din randul userilor) ... etc ... daca mai imi vin idei va anunt ![]() Asta ar fi ca reputatia de mai demult, Marty si altii aveau mii de puncte, eu eram tot timpul pe minus. Se faceau "bisericute" care executau de comun acord. |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 30 Oct 2009, 14:07) QUOTE(Liviu @ 30 Oct 2009, 14:28) 3. Da, asa este, se gasesc oameni cu capul pe umeri care ar putea fi moderatori ... dar care-s aia ? trebuiesc descoperiti. Acum fi sincer. Este ca, daca ar fi dupa tine, ai lasa fara drept de moderare pe cativa din actualii moderatori? Moderatori care n-au nicio treaba cu "capul pe umeri". Ca nu sunt trecuti prin viata si traiesc in lumea lor nici nu mai vorbesc. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
moderatorii sunt cei mai intelepti oameni de pe forum,iar urmatorii moderatori(dupa ce mor astia actualii) vor fii din aceelasi grup de cumetrii
![]() This post has been edited by verde57: 31 Oct 2009, 12:28 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
E foarte greu sa gasesti oameni cu abilitati, cu bani (adica salariu) daramite fara.....
![]() Ce mai vad eu, neavand pretentia de a fi foarte exact (adica nu am cifre), ca activitatea de pe dc a scazut mult, astfel incat cooptarea de noi moderatori mi se pare neoportuna. Imi pare rau totusi ca nu-l mai vad atat de des (pe aici) pe moderatorul os, ale carui principii si stil le respect . This post has been edited by fost membru: 31 Oct 2009, 13:12 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Liviu |
![]()
|
Deja se trece pe ironii si, in stilul nostru obisnuit, discutia incepe sa derapeze.
TOPIC CLOSED! |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 14:19 |