Cum scapi in mod legal de postura de girant
![]() ![]() ![]() |
Cum scapi in mod legal de postura de girant
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Buscopan |
![]()
|
![]() Group: Banned Posts: 0 Joined: 3 November 09 ![]() |
|
--------------------
Ambulanta
mare
2006
- cu cifre
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Nasoala situatie!Daca "boul" ala de prieten nu esti chiar tu
![]() Prin urmare,AVOCAT,altfel e in mare C.A.C.A.T,si mirosul asta o sa-l insoteasca pana cand face boracul 18,asta daca nu are inclinatii "artistice" catre un Spiru si-l tine pe bou cu conturile blocate pana pe la vreo 26! ![]() Asta-i din categoria inca o viata f.u.t.u.t.a din cauza ca unii gandesc doar cu p.u.l.a! L.E.Copilul poate fi obtinut in instanta si de catre tata,chiar daca are sub 10 ani si nu i se poate cere o parere!Din pacate un astfel de proces e "murdar" rau si de uzura,iar tipului nu cred ca-i trebuie un copil dupa gat la meseria lui,mai bine o lasa asa! Lamureste-ma de ce da omul atatia bani pentru copil,are vreo hotarare judecatoreasca sau e el ultimul dintre samariteni!? Daca nu are hotarare sa nu mai dea nimic sau daca da sa trimita cu confirmare si sa nu-i dea boaitei,doar asa o poate face pe fufa!Poate sa-l pupe si-n cuur,daca nu-si plateste ratele o sa primeasca pensie din poola,e o mama iresponsabila si o "jigodie" de avocat o poate face harcea parcea,dar o sa-l coste! Iar cu...,pardon,taranca aia ajunsa stewardesa are un venit din care poate fi obligata sa-si plateasca ratele,daca era somera era intr-adevar mai rau fiindca interesul copilului primeaza! Si nu pot sa nu ma mir,asa prosti sunt toti pilotii astia sau faptul ca sunt numai "pe sus" ii face sa creada ca orice "pasare" e "comestibila"?Daca eram eu la mansa cred ca le foooteam pe toate fara discutii si fara discriminare,daca dupa aia aparea vreuna bortoasa o puneam sa faca "demo"-ul ala cu vesta de salvare deasupra Alpilor! PS.Voi aia din personalul auxiliar cred ca aveti mai multa minte si sunteti mai pamanteni! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Funny: 4 Nov 2009, 10:52 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Multumesc lui Dumnezeu, m-a ferit de o asemenea belea!
![]() Am incercat sa-i explic idiotului ca balabustei nu-i trebuiesc atitia bani sa intretina copilul, la care m-a contrazis f. scurt: ii trebuie, ca numai bona ii ia 10 milioane pe luna! Am uitat sa va spun, mama la copilu' la prietenu' meu e cu.... stewardesa, adica mai subtire pe acasa, mai ales cind e la contract. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Funny |
![]()
|
Mai da-o-n pooola de bona,daca-mi da mie stewardesa 1500 luna nu numai ca-i vad de copil si-mi bag ceva in afacerea mea de cenzurat dar ii mai fac inca 2 boraci si mananc si banii "chilotului"!Daca nu era cu 4 ani mai mic ca tine ma gandeam ca s-a indragostit iarasi "pistolarul",caz in care nu m-as fi bagat la miere!
Baremi e buna insotitoarea de bord?Baga si tu o poza,poate o prind si eu o tura la vreo cursa! ![]() This post has been edited by Funny: 4 Nov 2009, 11:15 |
--------------------
Dividae
et
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E urita ca munca-n w/e, cu toate ca umbla vorba printre concitadinii ei ca a fost o bunaciune de femeie in tinereatea ei (ca-i sarita de 30 de bucati), chestie de care ma indoiesc, mai ales dat fiind faptul ca-i ditamai animalu' (1,75 - 1,78) si e pitigaiata. Eu numai cind o aud mor de nervi. daca-i mai vad si nasu' ala latit pe toata fata, ma apuca voma direct. Dar, deh, in gusturile omului nu te cufuresti!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Funny |
![]()
|
Atunci nu ma bag,prefer sa raman cu consilierul meu juridic pana la faliment!
![]() |
--------------------
Dividae
et
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Funny |
![]()
|
Moldovene,nu ti-e bine,cum naiba sa fie femeie,tu nu ai citit ce-am scris?E amazoana,in toata regula,crede-ma,nasol ca-i maritata!.......Auzi la el,daca-i femeie!
![]() This post has been edited by Funny: 4 Nov 2009, 13:56 |
--------------------
Dividae
et
|
|
ady77 |
![]()
|
Mie mi-era teama sa nu fie barbat
![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
maritata...si amazonu ce bel.... pe tine daca te prinde???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Funny |
![]()
|
Puschea pe limba amandoi,"amazonul" e cam tantalau si nu ridica probleme,mai teama mi-i de "vipera" din dotare!
![]() |
--------------------
Dividae
et
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io cand ii umblam la setari lu' aia maritata, o puneam sa-l sune pe barba-su, sa vorbeasca cu el.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce misto ar fi ca si amazonu' sa aiba cont pe daciaclub/reno
![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Razi tu, da io am dat asa de cateva persoane. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Funny |
![]()
|
Bai,sunteti de groaza,si daca are cont ce-i,parca nu suntem toti in aceeasi galeata!?Preacuviosilor si preacucernicilor , nu va mai stresati degeaba , riscati o depresie severa!
![]() LE.Si cum ar putea banui,ce el nu stie ce vipera are in casa!?Relax flacai,prea exagerati cu telenovelele,mai uitati-va si voi pe un Discovery,un Animal Planet..... @victoras Si barba'su nu era multumit ca venea gata resetata,ca din fabrica? This post has been edited by Funny: 4 Nov 2009, 14:25 |
--------------------
Dividae
et
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
in concluzie, ca sa scapi de postura de girant, trebuie sa setezi nevasta directorului de banca !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Amanta, ca nevasta o fi vreo baba grasa.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Funny |
![]()
|
|
--------------------
Dividae
et
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da. Si ea-l suna.
![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 4 Nov 2009, 17:47 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Ca răspuns la întrebarea din titlu... s-a gândit careva la suicid?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
ady77 |
![]()
|
Da.
Tu ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
mai uameni... in speranta desarta ca daca aflu raspunsul la urmatoarele doua intrebari am ceva sanse sa nu mor prost, va rog sa ma ajutati caci am impresia ca am pierdut cateva episoade din telenovela:
1. cine basca mea e stewardesa asta de care vorbiti? E mamuca ce face zile negre pilotului, ori atcineva? 2. pilotu' e acelasi din povestea de anul trecut a lu' Victoras, aia in care pr'etenul se insura cu o grasa hotarata sa-i toace banii si coforumistul nu stia daca sa-l lase au ba sau n-am priceput nici asta? si un 2' in caz ca la doi raspunsul e da... grasa de anul trecut e mamuca de anul asta? PS: Marty, te rog, nu-mi spui si la ce companie lucreaza amicul... ca daca ma apuca cheful de zbor, parca n-as vrea sa ma conduca printre nori cand e cu gandul la ce-i face aia... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
tot e bine... la unii s-a cam dus si asta
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Oct 2009, 13:29) Ideea e ca idiotu'[...] Chiar idiot QUOTE(vis-a-vis @ 30 Oct 2009, 13:43) Cum au frate prostii noroc de bani? ![]() Te referi la "ea"? Simplu, fraierind unu mai prost. QUOTE(Marty @ 30 Oct 2009, 19:53) [...] el decarteaza loveaua (de multe ori in mina, nu prin banca). A doua oara idiot. QUOTE(Marty @ 31 Oct 2009, 02:03) Azi am aflat ca jigodia l-a dat in judecata pentru pensie alimentara. Idiotu' a zis ca nu se duce cu niciun avocat la infatisare, ca e vorba de copilul lui si ca poa' sa-i ia aia citi bani vrea... De trei ori idiot. Scuze dar....ori e chiar idiot ori masochist. QUOTE(Shush @ 31 Oct 2009, 13:56) [...] Daca nu lasa-l in pace ca si-a facut-o cu mana lui. [...] Daca si-o "facea" cu mina lui, nu iesea puradelu'. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:14 |