BOxe BLAUPUNKT Coaxiale GTx 693 Mk II, Vreau Pareri ^^
![]() ![]() ![]() |
BOxe BLAUPUNKT Coaxiale GTx 693 Mk II, Vreau Pareri ^^
gabyu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ia-ti hertz dieci DCX 690 . Dai un ban dar stii ca face.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
1. Aici trebuia postat;
2. Daca nu doresti calitate inalta, sunt bune pentru a le folosi la un radio-casetofon. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
mask: nu am un buget f mare:P...
ar: ms |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
sper ca nu se va supara nimeni ca postez off topic
....dar stie careva la ce modele de CD playere se potriveste consola.../ telecomada din aceea de kangoo cu control volum ? Attached thumbnail(s) satelit.JPG ( Size: 61.07k ) Number of downloads: 661 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
la cele originale de renault, dar nu cred ca si pentru variantele cu mp3, pentru ca astea s-au facut mai tarziu.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
@nenestean , daca acel modul are in capat firu cu un jack , unele modele sony au.
am si eu o intrebare , pe fata la solenza pot monta si boxe mai mari de 13? as vrea asa ceva pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...me/Edition_216/ |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. puteti pune difuzoare si de 16 si 16,5 , DAR cu mici modificari la prinderea pe fata de usa . Nu uitati ca nu o da o gaura e greu , ci sa creezi incinta si sa-i si modifici putin directia , astfel incat sunetul sa fie orientat catre tine si nu catre picioare !!!
- pe spate se pot instala difuzoare 6 x 9 ' in polita spate ! 2. nu puneti dufuzoare de puteri mai mari de 60 - 80 W , DACA nu aveti amplificator !!! - puteti incerca difuzoare cu sensibilitate mare si acelea se vor auzi excelent fara amplificator , doar pe player ! 3. un difuzor de diametru mare se va auzi mai bine si mai clar decat unul de diametru mai mic ! ( considerand aceeasi marca si aceleasi specificatii tehnice ) - nu sperati la bas din usi , ci maxim la niste medii decente , iar epstru acestea trebuie sa si isonorizati usile si partea fata a habitaclului . - este de preferat un sistem de difuzoare ( 2 difuzoare + 2 twetere + 2 filtre ) decat niste difuri pe zeci de cai , care se vor auzi oribil . - evitati difuzoarele pe multe cai ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
atunci marius te rog sa'mi faci si mie o combinatie perfecta doar de Boxe fata + spate pentru un Sony Xplode gt620U
mersi |
--------------------
D
S
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poate daca ai spune si o suma ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
shake |
![]()
|
pana in 400 Ron
|
--------------------
D
S
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti s-a recomandat Hertz Dieci , eu as pune pe lista si Focal ( entry ) . Intereseaza-te de importatori si vanzatori si apoi vezi la cat iesi .
Eu tin minte ca un sistem Dieci DSK 165 era undeva la 2,7 mil , iar coaxialele ovale erau undeva la 2,5 mil . Eu nu vand , eu nu import , sincer nu ma intereseaza preturile si nici interesele meschine ale unora de pe forum . Eu mi-am spus parerea si stiu cum se aud , pt ca eu am toata masina Hertz Dieci . Sunt difuzoare care , daca ai grija de ele , le ai pe viata si tot asa vei fi multumit , dar gusturile nu se discuta , poate nu-ti vor place , poate vrei sa auzi inalte puternice sau bas puternic ... Eu nu sunt fan Sony , iar modelul spus de tine l-a avut un coleg de serviciu si lui nu-i placea deloc si s-a chinuit 2 luni sa-l schimbe la firma si a trecut pe Clarion . Eu sunt fan Pioneer si Clarion , celelalte marci fiind la dublul pretului acestor doua marci pt a ma multumi pe mine . Nu te gandi ca vei avea un sunet bun fara insonorizare si fara o amplasare corecta a difuzoarelor , fara o alimentare corecta a playerului si a difuzoarelor . BAFTA ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Incearca JBL pe 3 cai, undeva la 60-70W RMS si sigur iti vor place.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Incearca , DAR sa fie cai separate pt fata ! Adica ia un sistem cu medii in usi , twetere si filtre separat si de sensibilitate peste 93 dB daca vrei sa le pui direct pe player si nu prin statie !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ancamc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 January 09 ![]() |
Buna....in primul rand SCUZE pentru ca nu stiu unde sa postez intrebarea!!!!
Help....am nevoie de instructiunile de utilizare a radioului la Solenza pentru ca l-au "butonat" nepotii pana l-au blocat la doua posturi.. ![]() This post has been edited by ancamc: 14 Sep 2009, 18:08 |
--------------------
Solenza
Solenza Clima
2005
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Daca tot e blocat , macar scoate bateria vre-o 5 minute , se va reseta , iti va cere codul , il bagi si apoi ar trebui sa mearga , altfel ... schimba-l cu un MP3-player si ai rezolvat definitiv problema .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Am si eu o mica intrebare pt cei care au desfacut fetele usilor din spate
![]() This post has been edited by anecula_08: 25 Oct 2009, 21:16 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
eu am pus boxe pe 13
![]() cu ajutorul unui cutit se decupeaza putin din fata de usa.....acolo unde intra boxa si daca e boxa cu magnet mai mare ..... indoi putin tabla din usa... e usor. This post has been edited by nenestean: 25 Oct 2009, 22:06 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Editat. Nu am fost atent... scuze
![]() This post has been edited by Iulikk: 25 Oct 2009, 22:08 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Mersi mult nenestean.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
BogdanFp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 August 09 ![]() |
Daca tot suntem la acest subiect vroiam sa-mi lamuresc si eu vreo 2 (poate 3) dileme:
1) in locasurile pt. boxe din spate (cele de langa polita unde sunt prevazute cele din fabrica) ce boxe se potrivesc? 2) cum se potrivesc boxele de 13 in locurile prevazute in portierele fata? trebuie facut decupaj si in tabla?Cam ce adancime maxima pot avea? Daca se poate astept recomandari de boxe (firma respectiv dimensiuni). Mentionez ca imi place sa ascult muzica calitativ ( sa sune bine boxa) si nu foarte tare.Cred ca totusi polita din din spate nu e locul ideal de a pune boxele pentru ca exista tot timpul riscul de a le lovi si distruge. Multumesc mult. This post has been edited by BogdanFp: 29 Oct 2009, 18:05 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima 1.4 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
1. Eu am d-astea pe spate, il locul celor originale
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au..._Fit/SXE-4625S/ La marime scrie: dimensiuni: 10x15cm (4x6") 2. Daca pui de 13 o sa trebuiasca sa decupezi din plastic si nu vei mai putea folosi grila orginala... (capacu' de la boxele originale) |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Just_FCD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 November 09 ![]() |
QUOTE(gabyu @ 17 Jun 2009, 15:37) Salut.... vreau sami iau niste boxe din astea:) http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au.../GTx_693_Mk_II/ si nu stiu daca is bune sau nu...momentan am cass original da ma gandesc ca mai bine iau acum boxe de 50 (decat sa le schimb mai tz cand imi iau mp3)....deci are vineva sau a vazut cineva cum se comporta?...as fi foarte fericit de niste raspunsuri ... ![]() Salut , daca stai in Bucuresti si vrei sa vezi cum se aud boxele pe o linie completa BLAUPUNKT trimite-mi un pm si vedem unde ne intalnim. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- B-20-FCD
|
|
gabyu |
![]()
|
salut is din iasi ms oricum deinitiativa:D....pe fata ce ai si ce hu ai?...miam pus pe spate din alea si cu hu stock se aud 100% peste asteptarile mele:)....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:14 |