scapat capac bec pe la motor.., ..
![]() ![]() ![]() |
scapat capac bec pe la motor.., ..
ziron |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 16 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|||
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
Scoate-l pana nu-ti pune capac
![]() Stai mai linistit ca nu are ce sa-ti faca un amarat de capac, ce naiba sunteti asa de naivi? ![]() |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Am patit ceva similar, dar l-am recuperat rapid, fiind intr-o zona unde aveam acces destul de facil..
Rau nu are ce sa-ti faca, dar cred ca e bine sa stea la locul lui. Cel putin la mine, capacele alea sunt pline de noroi, deci cred ca au protejat mufa de la bec. Solutia cea mai simpla si rapida, scutul jos. This post has been edited by vet: 14 Nov 2009, 00:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ziron |
![]()
|
nu sunt naiv.. dar pana mea.. mi-a zis un vecin ca ar putea sa ajung pe la curea... si ar fi cam nasol..
Multumesc.. m-am mai linistit |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Demareaza rapid, apoi pune frana brusc. Uita-te sub masina si probabil o sa gasesti capacul. Asigura-te cand faci manevrele de mai sus!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
iulic' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 28 January 07 ![]() |
Eu cred ca a cazut in locasul filtrului de motorina daca nu este in scut. Pe partea dreapta cam acolo se putea duce (capacul).
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.5 dCI , 2006
- IF 90 ULI
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
n-ai sa-l gasesti pe scut,da jos elementu de inchidere de pe partea dreapta si o sa-l gasesti,si stai fara griji ca nu o sa-ti ajunga la accesorii.
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
ziron |
![]()
|
gata am rezolvat... n-a fost pe scut... a picat sub proiector..in zona aia.. unde e masca aceea de plastic de langa scut.. l-am impins cu un bat inspre dreapta si am bagat mana intre radiator si motor si l-am scos.
Multumesc mult pt informatii. This post has been edited by ziron: 14 Nov 2009, 17:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5DCI Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:29 |